Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
BavaracZenica je napisao/la: sutra je utakmica ta polufinalna od 20:30 na Eurosport 2
Tradicije su tu da se ruse..effe_sa je napisao/la:Očigledno nas guraju da opet osvojimo Ligu prvaka......el-fighter je napisao/la:Trazili smo Arsenal i dobili smo ga. Izgleda da je ova UEFA bas darezljiva u zadnje vrijeme![]()
hvala na ispravci, to ti je kad procitas info od pre nekoliko dana sa jednog medija koji ne moze 3 recenice pogodit, a eto ubacili su to ime kluba i reko znam da je kineski, vjerovatno je taj, al ovo mi je skola, uvijek treba vodit evidenciju !!MrMuscle je napisao/la:Ne znas ni s kim ti Bayern igra... Znas kad bi ti Misimovic dosao u Sarajevo po nagradu da igra sutra utakmicu sa Bayernom....BavaracZenica je napisao/la:Bit ce vremena za vas Gunnerse da pricamo o tekmi, a sad se vratimo stvarnosti, i sutrasnjoj utakmici protiv ekipe Guizhou Renhe u kojoj igraju nasi Misimovic i Muslimovic, ja bi jos tu izdvojio kapetana Sun Jihai, koji ima mnogo iskustva inace 36-godisnjak, igrao mnogo godina u Man City, i naravno katalonac Rafa Jorda, ima tu jos i Nano koji ima iskustva iz Primere
Mali osvrt na kladionicu, vrlo niskih 1.10 kvota na Bayern a cak 12.00 KM na Renhe..
Ma da svi znamo , ali et ko ne zna sutra je utakmica ta polufinalna od 20:30 na Eurosport 2
Lippiev Guanghzou ti je sutra suparnik.... Msm sparing partner....
I to protiv Conce koji je jedan od najplacenijih igraca na Svijetu, ako se ne varam u prvih 5 je.Bayern@heart je napisao/la:
Igramo protiv jednog italijana, dvojice brazilaca, jednog argentinca i korejca i petnestak kineza. Očekujemo lagani prolaz![]()
gorstak je napisao/la:Nego, da se malo relaksiramo od ovih prepucavanja i da malo obnovimo gradivo![]()
[youtube][/youtube]
Ako je tako čudo ga ovi šeici iz Šitija i Pariza ne doveu u svoje redove.I to protiv Conce koji je jedan od najplacenijih igraca na Svijetu, ako se ne varam u prvih 5 je.
Ma nije ti on neka ekstra klasa, solidan igrac koji je spartao po beku ali je ako se ne varam transformisan u krilo, no vec ulazi u 30-u, pa je pomalo i zaboravljen ako je ikad i bio u fokusu.Bayern@heart je napisao/la:
Ako je tako čudo ga ovi šeici iz Šitija i Pariza ne doveu u svoje redove.
Dugo nije bila bolja postava, iskreno. Jedino Dante. Ovo ostalo sve tip-top. Očekujem makar 4 komada u mreži Kineza. I da, sviđa mi se Lahm u vezi kad je već Martinez na klupi, jer Thiago nije baš za pozicije broj 6., više ga volim gledati prema naprijed.anelbavarac je napisao/la:Neuer - Rafinha, Boateng, Van Buyten, Alaba - Lahm - Götze, Kroos, Thiago, Ribery - Mandžukić
Klupa: Starke - Dante, Martínez, Shaqiri, Pizarro, Kirchhoff, Weiser, Müller, Contento, Raeder, Hojbjerg, Green
Ovi kinezi mi djeluju idealni kandidati za nabijanje
Gotze desno...schweinsteiger je napisao/la:Hocemo ovo igrati bez krila ili ce Lahm biti desno
pogle kako igraju obranu i sve ce ti biti jasno.Torres_9 je napisao/la:ocekivao sam najmanje 2 gola ce im vec uvaliti pa da bude trpanje al tesko
0:3 rezz na kraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.