Vec godinu dana gledam razne padobrance na nasoj temi koji dolaze da tupe! Central Forward, secer, Svajni, Rokomaster, Billal... Pola vase teme ovdje od proslog dvomeca istresa svoje frustracije i sada je iznenadjenje sto vas trollaju?Neutral je napisao/la:Pogledaj malo vrijeme postove jednih i drugihGunner4 je napisao/la:On prvo treba da banuje samog sebe posto je nevidjeni troller...Rockefeller je napisao/la:Što ti ne banuješ ovog kloca?
Ali najjaci mi je ovaj Neutral!![]()
Kao on ovdje nekom zamjera na nerealnim komentarima a cuti na one svoje sisce kada pricaju kako opusteno prolaze iz hendikepa?!?! Pa sta ocekuje, da mi njih respectujemo a oni nas ne?
![]()
Idemo samo bahato ova dva mjeseca!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Gunner4 je napisao/la:Vec godinu dana gledam razne padobrance na nasoj temi koji dolaze da tupe! Central Forward, secer, Svajni, Rokomaster, Billal... Pola vase teme ovdje od proslog dvomeca istresa svoje frustracije i sada je iznenadjenje sto vas trollaju?
Dobro
Kada nadjes forum ili pdf gdje je Bilall zatrolao eto Bilall ce se sam iskljuciti sa foruma
A Bilall zna dobro ko je i kada zaboceo trollfest izmedju fanova Arsenala i Bayerna samo sto to drzim za sebe jer vise nije ni toliko bitno
Jednom je neko rekao "Kad stvari odu k vragu, nemojte i vi s njima!"
Izvinjavam se za off topic.
Gdje si nasao da je Dowd sudijaAllGunsBlazing je napisao/la:Hej, al da ne bude, sjecam se ja ovog gola iz utakmice. Tad imali ove dresove sa Dubaijem zato sto Uefa ne dozvoljava iste sponzore. Golcina ipo.
Inace Dowd nam sudi protiv Chelsea, necu reci nista, osim da bas nista ne ocekujem sad.
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 17 dec 2013, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
sa Rozzom krenut na Čelzi....možda Dowd i ne bude imao glavnu ulogu jer to Rozza preuzima 
A.F.C. Bournemouth!
Ja cuo da je Dean sudija protiv Chelsea. Onaj sto se raduje golu protiv nas, po meni gora varijanta... VEC VIDIM DA NAS ZAKIDAJU!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma ne znam, mozda i nije neki provjeren izvor. Medjutim ako bude ne zelim ni gledati, jednostavno hocu sebi zivce sacuvati. Dosta jedna takva utakmica u 10-15 dana. 
Celik!3,2,2.
Reci, da ga odstranimo iz ekipe.Bilall je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:Vec godinu dana gledam razne padobrance na nasoj temi koji dolaze da tupe! Central Forward, secer, Svajni, Rokomaster, Billal... Pola vase teme ovdje od proslog dvomeca istresa svoje frustracije i sada je iznenadjenje sto vas trollaju?![]()
Dobro![]()
Kada nadjes forum ili pdf gdje je Bilall zatrolao eto Bilall ce se sam iskljuciti sa foruma. Obecavam
![]()
A Bilall zna dobro ko je i kada zaboceo trollfest izmedju fanova Arsenala i Bayerna samo sto to drzim za sebe jer vise nije ni toliko bitno![]()
Jednom je neko rekao "Kad stvari odu k vragu, nemojte i vi s njima!"
Izvinjavam se za off topic.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Arsenator je napisao/la:braco Guneri sta se lozite na ove kobasicare vidite i sami da su ne izivljena djecica kao iz nekog SOS sela cije je ponasanje na nivou 5godisnjaka koje se povode za svojim uzorom 7godisnjakom Monologom.
Inače, @GerdMuller će odmoriti 7 dana zbog trollanja, @Vedo zbog vrijeđanja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kvota 1.5 na banovanog arsenalovca je uistinu bila poklon 

-
BigBigBang
- Kontakt:
Inace ova usporedba timova kanarinca je vrh vrhova vidi se da frajer pomno prati Arsenal i Englesku ligu te da poznaje materiju. Tesko ej odabarati omiljeno poredjenje u konkurenciji Jenkinson-Alaba ili Robben-Arteta, ali ipak meni je najjaci zakljucak kako Remzija nije stavio jer je on sjedio na klupi u utakmici protiv Napolija 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Paja, jesi li za neku opkladicu?
Ono, da nam bude jos zanimljivije.
@monolog,
dzabe banova momka. kakvo crno trolanje.
mojne mi desetkovat redove pred odlucujucu bitku.
ja sam za to da se ne brise nista osim psovki.
dakle, psovace sankcionisat a ostale pustit da se razmasu.
Ono, da nam bude jos zanimljivije.
@monolog,
dzabe banova momka. kakvo crno trolanje.
mojne mi desetkovat redove pred odlucujucu bitku.
ja sam za to da se ne brise nista osim psovki.
dakle, psovace sankcionisat a ostale pustit da se razmasu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- frankqqqqq
- Kontakt:
e šećerko da znaš radi čega su naše banovali, ovaj tvoj je i više nego opradano banovan.
Ne znam, ne obilazim ovaj pdf, osim kad neki e-tim igra protiv baye.
ali, ruku na srce, ono nije bilo za bana.
msm, ako neko poznaje pravila, onda sam to ja, tak da mogu reci da momak nije prekrsio nijedno.
ali, ruku na srce, ono nije bilo za bana.
msm, ako neko poznaje pravila, onda sam to ja, tak da mogu reci da momak nije prekrsio nijedno.
secer je napisao/la: msm, ako neko poznaje pravila, onda sam to ja

Poznajem i ja, eto ih pročitana.
I, je l prekrsio neko?
msm da je krajnje vrijeme da se ovom moni stane u kraj.
msm da je krajnje vrijeme da se ovom moni stane u kraj.
- Marsal
- Kontakt:
Je li sedmodnevni ban dobio onaj pacijent sa Bayernove teme? Zapravo ono nije za sedmodnevni, nego trajni.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne smije Monologni tamo da djeluje. Vec sam objasnio.
Evo da budem malo hrabriji. Prognoziram dvije pobjede protiv Bauerna. 2-0 kuci, 2-1 u gnijezdu dorftrotela.
Evo da budem malo hrabriji. Prognoziram dvije pobjede protiv Bauerna. 2-0 kuci, 2-1 u gnijezdu dorftrotela.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Prognoziram prolaz protiv bayerna i onog mesara Henesa...mora se znati ko #ebe a ko carsafe istresa 
monolog je rajica 
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Ozymandias
- Kontakt:
Za obje ekipe nepovoljan zdrijeb. Sada mora ispasti jedna jako dobra ekipa ili Bayern 
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 2 gosta.