Ali nisi procitao moj post
A koliko je ozbiljna francuska liga govore ove baklje na tribinama govorio sam za ligu a ne za navijanje

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma ne konta to on, djabe mu objasnjavasreds je napisao/la:Sad reci da su navijaci bolji u Francuskoj![]()
![]()
Ali nisi procitao moj post
A koliko je ozbiljna francuska liga govore ove baklje na tribinama a ne za navijanje
hahahahahhahahahhaharob do bagro je napisao/la: Ma ne konta to on, djabe mu objasnjavas
fanatique 1899 je napisao/la:
hocete vi da se kurcite na calderonufanatique 1899 je napisao/la:Jeste, upravu si, to je kolega unique vec objasnjavao, tada je uhapsen Santos, neznam da sam ikad vidio prije brutalniji napad policije na navijace... COMANDO ULTRAS 1984 trans je tada spasavan, evo i klip...
[youtube][/youtube]
To ti je govorim kakva je francuska liga dovoljno govore baklje na tribinama haj nek neko proba zapaliti baklju nna derbiju Liverpool-Man.Utdrob do bagro je napisao/la:Da je koji slucajem zakon u francuskoj strog kao na Otoku bilo bi i u Francuskoj penzionerske publike.
Djabe ti...on to opet nece ukapiratireds je napisao/la:To ti je govorim kakva je francuska liga dovoljno govore baklje na tribinama haj nek neko proba zapaliti baklju nna derbiju Liverpool-Man.Utdrob do bagro je napisao/la:Da je koji slucajem zakon u francuskoj strog kao na Otoku bilo bi i u Francuskoj penzionerske publike.
hahahahaha idol sirob do bagro je napisao/la: Djabe ti...on to opet nece ukapirati
Sreca im je sto nije bio LiverpoolCRNI_SA je napisao/la:ne vadite se na tovidjeli smo finala lige prvaka kako su navijaci barce nadglasali navijace arsenala odnosno manchestera
kako se navija pokazali su tada i bakjljada i koreografija sve je bilo na barcinoj strani
jalehordas je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dynamo Dresden-Horde Zla
pa vidio sam pa sam se zato i javio dyanamo dresden holigans i horde zlaTheManiacs je napisao/la:jalehordas je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dynamo Dresden-Horde Zla
Jale nije da te zayebavam ovdje pise najbolji navijaci na svijetu su ?
jalehordas je napisao/la:pa vidio sam pa sam se zato i javio dyanamo dresden holigans i horde zlaTheManiacs je napisao/la:jalehordas je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dynamo Dresden-Horde Zla
Jale nije da te zayebavam ovdje pise najbolji navijaci na svijetu su ?
a ako si ti bio na sugavici u 13 kolu to mozes i da potvrdis samo se malo prisjeti sjeverne tribine![]()
![]()