Ti ne shvataš da se titule ne uzimaju u međusobnim duelima?Denno je napisao/la:Doce i sampion na red pa da vidimo i tu snagu,a Milan ako se drasticno ne popravi crno im se pise protiv jorgandzija,ovaj bod smo im mi poklonili.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Serie A
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Reci to "mojim" Milanistima, ljudi ga kritikuju kao da je on kriv za sve negativno u Milanu.Pohvalio bih De Sciglia, momak je masina...
Posmatraju samo ono loše što neko napravi, a Mattia je imao 2-3 greške. Ali je imao i pregršt dobrih intervencija i pokazao mirnoću u više navrata.
A tek je počeo hvatati formu, nije igrao puna dva mjeseca.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ma ruke nije bilo, prsima Burdisso igrao.Paradajz je napisao/la:Roma je mozda bila bolja samo u prvom delu, kasnije su zestoko pali, sto je Milan i iskoristio.
Remi je realan, ali Milan je verovatno ostecen za penal, pricam za ovu ruku, ako je i bila, a vidim po komentarima da nije pak, a ne za ova bacanja Baloa. Mario na kraju promasio zicer, 2m od gola.
Pohvalio bih De Sciglia, momak je masina...
De Sciglio strasan igrac, kako je odigrao, da je Bogdom Romi jedan onakav bek a ne ona dva uhljupa Dodo i Maicon.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kaka je uputio najvise udaraca na gol Rome, najviše tačnih pasova, i drugi gol je od njega krenuo.. tako da se njemu nema šta prigovoriti. Barem ne moze se reci da je Flop of the match, vidjecemo rating gazetteTrequartista je napisao/la: Ma kakav ba Kaka, barem ovo večeras, mislim svaka čast, trudio se i borio se, ali je napravio milion loših poteza, nije dao niti jedan dobar pas, pokušavao na silu, odbrana Rome ga rutinski čekala.
I De Sciglio je bio dobar u Milana, a u Rome Benatija.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ma Matia je odradio dobru utakmicu, par gresaka je imao, al ponavljam Gabriel vise nema moje povjerenje 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
francobaresi je napisao/la:Reci to "mojim" Milanistima, ljudi ga kritikuju kao da je on kriv za sve negativno u Milanu.Pohvalio bih De Sciglia, momak je masina...
Posmatraju samo ono loše što neko napravi, a Mattia je imao 2-3 greške. Ali je imao i pregršt dobrih intervencija i pokazao mirnoću u više navrata.
De Sciglia je bio odlican rastrcan imao je par gresaka ali ne umanjuje to njegovu dobru partiju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Zamolit ću @Ludog da me ne citira budući da je rekao da će ignorisati nas trollove, ovako samo ispada jedan notorni lažov. Hvala!
Ti si dobar momak i s tobom treba realno i normalno. Po meni je suđenje bilo tamam, jedino što nije Maiconu dao žuti. Budi obražljiviji sljedeći put, prati malo šta će napisati Admir nakon onakve situacije u kaznenom prostoru nekog od Rominih protivnika.
Kao što već napisah, remi realan rezultat, Roma mogla ranije osigurati pobjedu, Gervinho ne zna zabiti gol i pita
, ali zato je mogao i Milan preko Balotellija.
Nadam se da će ovaj post pročitati tvoj kolega Romanista Admir. Ono sam čisto napisao njemu iz prkosa.Evil Genius II je napisao/la: daj ba, ne mozes biti ozbiljan. pa veci je i ocigledniji prekrsaj bio bonere nad de rossijem nakon jednog kornera ali nisam ni pomislio da bi to mogao biti penal, a kamoli da se taj duel svira. ne znam, ono . . . dodjem na forum cesto, procitam sta se pise ali s obzirom da rijetko pratim utakmice rivala ne mogu se ukljuciti u ceste rasprave o sudjenjima. medjutim, sad kad smo svi gledali istu utakmicu totalno mi je jasno da ovaj forum nema trunke objektivnosti.
Ti si dobar momak i s tobom treba realno i normalno. Po meni je suđenje bilo tamam, jedino što nije Maiconu dao žuti. Budi obražljiviji sljedeći put, prati malo šta će napisati Admir nakon onakve situacije u kaznenom prostoru nekog od Rominih protivnika.
Kao što već napisah, remi realan rezultat, Roma mogla ranije osigurati pobjedu, Gervinho ne zna zabiti gol i pita
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
znaci upravo si priznao da namjerno trolas, podstices raspravu i provociras?Trequartista je napisao/la:Zamolit ću @Ludog da me ne citira budući da je rekao da će ignorisati nas trollove, ovako samo ispada jedan notorni lažov. Hvala!
Nadam se da će ovaj post pročitati tvoj kolega Romanista Admir. Ono sam čisto napisao njemu iz prkosa.Evil Genius II je napisao/la: daj ba, ne mozes biti ozbiljan. pa veci je i ocigledniji prekrsaj bio bonere nad de rossijem nakon jednog kornera ali nisam ni pomislio da bi to mogao biti penal, a kamoli da se taj duel svira. ne znam, ono . . . dodjem na forum cesto, procitam sta se pise ali s obzirom da rijetko pratim utakmice rivala ne mogu se ukljuciti u ceste rasprave o sudjenjima. medjutim, sad kad smo svi gledali istu utakmicu totalno mi je jasno da ovaj forum nema trunke objektivnosti.![]()
Kao što već napisah, remi realan rezultat, Roma mogla ranije osigurati pobjedu, Gervinho ne zna zabiti gol i pita, ali zato je mogao i Milan preko Balotellija.
ajmo moderatori ocekujem ban za doticnog, ali ban na ip adresu da ne ulazi preko drugih accountova
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kritikujete vi dosta pogresnih igraca, nerijetko ubise Emanuelsona i Muntarija a kad god pogledam Milan njih 2 sasvim korektno odigraju...
inace los Milan, a ekipa uopce nije losa na papiru..jbmu sta fali veznom redu Kaka, De Jong, Muntari, Montolivo a opet ni na sto ne lici...
Roma uzela dobar bod u borbi za 3. poziciju.
inace los Milan, a ekipa uopce nije losa na papiru..jbmu sta fali veznom redu Kaka, De Jong, Muntari, Montolivo a opet ni na sto ne lici...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Daj ljudi budite ozbiljni cuj penal nad Kakom
Burdiso nije igrao rukom i to se fino vidjelo.Ako je ko ostecen u ovoj utakmici to je Roma jer je Gabriell morao dobiti crveni karton.
Burdiso nije igrao rukom i to se fino vidjelo.Ako je ko ostecen u ovoj utakmici to je Roma jer je Gabriell morao dobiti crveni karton.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ovaj ko proljev... 
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- francobaresi
- Kontakt:
Urby-a niko ne kritikuje, dečko igra super otkako je na svojoj prirodnoj poziciji.ultrasstyle_tz je napisao/la:kritikujete vi dosta pogresnih igraca, nerijetko ubise Emanuelsona i Muntarija a kad god pogledam Milan njih 2 sasvim korektno odigraju...
Muntari je loš, jeste dao 5 golova ove sezone ali je loš. Sve je pogrešno uradio dok nije zabio gol.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ova utakmica je pokazala pravu "snagu" Serie A, covjece kako su legli zadnjih 10 min i jedni i drugi. Hajd shvatam Milan i donekle, ima tu vise faktora. Igraju na dva fronta, imaju mnogo problema s povredama, u ekipi imaju dosta polovnjaka koji su potroseni u svakom pogledu. Ali ne shvatam sta je s Romom, kod one zadnje sanse Balotellija, u kaznenom prostoru je bilo 4-5 igraca Milana i 3 Rome. Da Balo ima malo mozga, mogao se Milan usetati u gol...ali iskreno s obzirom na njegovu fudbalsku inteligenciju zacudio me i onaj laznjak.
Ali da ne bjezimo od poente, Serie A je nikad slabija, Juve ce da se proseta i sa ovako rigidnom i sporom igrom. U Evropi niko nista napraviti nece jos dugo dugo...
Ali da ne bjezimo od poente, Serie A je nikad slabija, Juve ce da se proseta i sa ovako rigidnom i sporom igrom. U Evropi niko nista napraviti nece jos dugo dugo...
SI AMO CONte!!!
kako ocekivati objektivnost i ban za najveceg provokatora trequartistu kada i moderator, clan copora, navija za isti klub i jos takodjer trola i provocira, to moze samo na ovom forumuultrasstyle_tz je napisao/la:kritikujete vi dosta pogresnih igraca, nerijetko ubise Emanuelsona i Muntarija a kad god pogledam Milan njih 2 sasvim korektno odigraju...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
provocira po cemu? zar vasi ne isticu da je cilj i zelja plasman u LP il sam nesto propustio?
a bod sa San Sira je uvijek dobar
ps ja sam davno ekskomuniciran iz copora
a bod sa San Sira je uvijek dobar
ps ja sam davno ekskomuniciran iz copora
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 16 dec 2013, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nema potrebe kritikovati tako mladog igraca, decko ce biti klasa i to ona vrhunska za par godina, ako se sacuva povreda.francobaresi je napisao/la: Reci to "mojim" Milanistima, ljudi ga kritikuju kao da je on kriv za sve negativno u Milanu.
ElLoco, Maicon i moze da prodje, ali onaj Dodo, nista u odbrani, limitiran u napadu, ume samo da petlja.
- Trequartista
- Kontakt:
@Monolog uno di noi!

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- francobaresi
- Kontakt:
S obzirom da su Galliani i Berlusconi zaluđeni novcem, ne bi me čudilo da Mattia nakon ljeta i SP-a napusti Milan i to za veliku sumu novca.Paradajz je napisao/la:Nema potrebe kritikovati tako mladog igraca, decko ce biti klasa i to ona vrhunska za par godina, ako se sacuva povreda.francobaresi je napisao/la: Reci to "mojim" Milanistima, ljudi ga kritikuju kao da je on kriv za sve negativno u Milanu.
ElLoco, Maicon i moze da prodje, ali onaj Dodo, nista u odbrani, limitiran u napadu, ume samo da petlja.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ma i Maicon je nakon povrede uzasan, izvozali su i njega a centarsutevi su mu uzas. Dodo igra dosta dobro veci dio utakmice ali na momente se strasno pogubi kao kad je pustio De Scigla da se sjuri prema golu. jedva cekam D'Ambrosia u januaru da potpise.Paradajz je napisao/la:Nema potrebe kritikovati tako mladog igraca, decko ce biti klasa i to ona vrhunska za par godina, ako se sacuva povreda.francobaresi je napisao/la: Reci to "mojim" Milanistima, ljudi ga kritikuju kao da je on kriv za sve negativno u Milanu.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dobra utakmica na San Siru, zanimljiva prije svega. Ne volim ovaj tip igre, kad su oba tima u rasulu i ne znaju šta hoće od utakmice, ali hajde, Serija A već odavno nije što je nekad bila. Pa kad ne možemo uživati u taktičkim nadmudrivanjima, daj šta daš.
Roma realno bolja sve do Muntarijevog gola. Ne znam šta im se poslije desilo. Strah od poraza jbg, sad će to uticati na tim eksponencijalno kako se broj utakmica bude povećavao. Baš kao što je to bio slučaj i s nama prije dvije sezone. Njihova šteta što imaju Juve kao glavnog konkurenta za titulu, pa i bez poraza ne gledaju tabelu s vrha.
Milan me iznenadio pozitivno pred kraj, željeli su pobjedu po svaku cijenu. Šteta što Balotelli ne dodade Matriju.
Roma realno bolja sve do Muntarijevog gola. Ne znam šta im se poslije desilo. Strah od poraza jbg, sad će to uticati na tim eksponencijalno kako se broj utakmica bude povećavao. Baš kao što je to bio slučaj i s nama prije dvije sezone. Njihova šteta što imaju Juve kao glavnog konkurenta za titulu, pa i bez poraza ne gledaju tabelu s vrha.
Milan me iznenadio pozitivno pred kraj, željeli su pobjedu po svaku cijenu. Šteta što Balotelli ne dodade Matriju.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.