Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlPrincipe » 16 dec 2013, 22:35

Guarin14 je napisao/la:Sta je ovo ocam, ne mogu da vjerujem zgazi ih Milan..Cist penal Milanu nisu svirali, ne vjerujem da ovo pisem, ali i ovo sam docekao.. :?
+ diskutabilno je da li je njihov regularan jer su Gervinhu obe noge bile izvan 16 prilikom uklizavanja Gabriela i kontakta. Ali otom potom, Gabriel osim penala bez posla u drugom poluvremenu. Rocchi pravi smijuriju od utakmice
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 16 dec 2013, 22:39

Cudi me gdje su ti romnisti sada sto vode raspravu kako i sudija kradu
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 16 dec 2013, 22:41

Diskutabilno je o tome što Gabriel nije pocrvenio :o :o

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 16 dec 2013, 22:45

Milan ostecen :lol:
Pa mozda bi i dobili penal da Balo svaki duel ne pada bzvz i da ne baca igrace preko sebe i trazi penal,onda zasto Gabrijel ne dobi crveni?
Sudija sasvim okej sudio.Ovaj bod smo mi poklonili Milanu,**** kad igra mrtvi Bradley to je igrac vise za Milan.
embrace the chaos

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 22:45

Pa normalno da nije pocrvenio kad je Gervinho išao od gola, a ne ka golu. Čisto ga je uzeo na iskustvo, nema tu diskusije.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 16 dec 2013, 22:46

Kao što napisah neki dan De Rossi je znao kada početi plakati, Milan oštečen za čist penal, ali eto neka vala da i ne slušam ovog Admira kako plače ovdje svaki put kad Roma ne pobijedi.

Remi realan rezultat, Roma sa Tottijem u igri druga ekipa, normalno u negativnom smislu. Odbrana Milana je haotična, šta je ono večeras bilo samo dragi Bog zna.

Šampion ganola na +5.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 dec 2013, 22:47

o kojem to penalu pisete?

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 16 dec 2013, 22:48

Doce i sampion na red pa da vidimo i tu snagu,a Milan ako se drasticno ne popravi crno im se pise protiv jorgandzija,ovaj bod smo im mi poklonili.
embrace the chaos

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 dec 2013, 22:48

Ma neko od vasih faulirao Balu na sredini terena :lol:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 16 dec 2013, 22:48

Roma bolja od Milana veceras ali evidentan je pad forme jer ne pokazuju igru kao na pocektu sezone prije svega mislim na zadnju liniju, mada se to moglo i ocekivati nakon onakvog niza. Milan je igrao na momente dobro onda se izgube i svak u ovoj ligi im moze zabiti. Kaka nista specijalno ni veceras, i msm da Inter moze dobiti ovakav Milan iduce kolo jer imam utisak da je Roma veceras izgubila 2 boda iako je na kraju Milan mogao do pobjede da je Balo bio prisebniji
Pazza Inter Amala

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 16 dec 2013, 22:51

Duel Dodo - Kaka.

Zaboravih dodati topove i flopove. :mrgreen:

Milan - Top: Emmanuelson; Flop: Kaka
Roma - Top: Strootman; Flop: Ljajić
Denno je napisao/la:Doce i sampion na red pa da vidimo i tu snagu,a Milan ako se drasticno ne popravi crno im se pise protiv jorgandzija,ovaj bod smo im mi poklonili.
Ljudi vas ubili posljednjih pola sata, da ste vi njima poklonili ne bi se vi povlačili nakon što povedete.

Bujrum, čučnuli ste u posljednje vrijeme, bježali ste šest, sada kasnite pet. Nada umire posljednja.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 dec 2013, 22:52

Trequartista je napisao/la:Duel Dodo - Kaka.

Roma - Top: Strootman; Flop: Ljajić.
koju si ti utakmicu gledo ? :roll:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 16 dec 2013, 22:53

Roma - Top: Strootman; Flop: Ljajić
Denno je napisao/la:Doce i sampion na red pa da vidimo i tu snagu,a Milan ako se drasticno ne popravi crno im se pise protiv jorgandzija,ovaj bod smo im mi poklonili.
Ljudi vas ubili posljednjih pola sata, da ste vi njima poklonili ne bi se vi povlačili nakon što povedete.

Bujrum, čučnuli ste u posljednje vrijeme, bježali ste šest, sada kasnite pet. Nada umire posljednja.
:lol: Ubili nas pola sata, igrali 10 min dobro i tjt.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 16 dec 2013, 22:56

Jesu, ubili su vas posljednjih pola sata, hajd sad kao odgovor nabaci koji emotion. Otkad vam je izašao Destro centra niste prešli.

@Boateng

Ma kakav ba Kaka, barem ovo večeras, mislim svaka čast, trudio se i borio se, ali je napravio milion loših poteza, nije dao niti jedan dobar pas, pokušavao na silu, odbrana Rome ga rutinski čekala.

I De Sciglio je bio dobar u Milana, a u Rome Benatija.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 16 dec 2013, 22:56

hahaha jao copora, ocito nisu ni gledali tekmu.

penal za Milan nikakav nije bio, Burdisso je prsima udario, Balo zbog simuliranja trebao dobit nekoliko zutih :lol:
Gabriel ne dobija zuti za onakav prekrsaj, penal nam cist, jedino za sta je Milan ostecen je zuti karton koji maicon nije dobio za udaranje Montoliva ili ko je vec bio.

steta sto ih nismo dokrajcili kod rezultata 1:2, bili su zreli za poraz a onda majstorska asistencija bale i Dodo debil ne stize blokirat Muntarija. i onda Milan ide na sve il nista otvaraju se totalno i u onakvoj zavrsnici je pobjeda mogla otic na obje strane, na karju bod zasluzeno objema ekipama.

kao sto sam i pretpostavljao dosad daleko najteza utakmica za nas. Milan se polako dize u formi i bice sve bolji. slijedece kolo uzimaju manji klub iz Milana :D

cestitam rossonerima na dobroj tekmi. :D
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 16 dec 2013, 22:56

Milan je očajna ekipa, nešto nekad i naprave na neki individualni kvalitet i uz malo sreće i to je to. Hvala im što su uzeli Romi dva boda. :mrgreen:

Roma ima kvalitet, ali nema širinu i malo bolje napadače koji će korisiti više šansi i zato gube bodove. Dosta im drugo mjesto, mada bih volio da se Totti oprosti još jednom titulom do kraja, ali jbg normalno da mi je draže da Juve bude šampion.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 16 dec 2013, 22:57

daj ba, ne mozes biti ozbiljan. pa veci je i ocigledniji prekrsaj bio bonere nad de rossijem nakon jednog kornera ali nisam ni pomislio da bi to mogao biti penal, a kamoli da se taj duel svira. ne znam, ono . . . dodjem na forum cesto, procitam sta se pise ali s obzirom da rijetko pratim utakmice rivala ne mogu se ukljuciti u ceste rasprave o sudjenjima. medjutim, sad kad smo svi gledali istu utakmicu totalno mi je jasno da ovaj forum nema trunke objektivnosti.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 16 dec 2013, 22:58

Roma je mozda bila bolja samo u prvom delu, kasnije su zestoko pali, sto je Milan i iskoristio.
Remi je realan, ali Milan je verovatno ostecen za penal, pricam za ovu ruku, ako je i bila, a vidim po komentarima da nije pak, a ne za ova bacanja Baloa. Mario na kraju promasio zicer, 2m od gola.

Pohvalio bih De Sciglia, momak je masina...

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 16 dec 2013, 23:00

Trequartista je napisao/la:Jesu, ubili su vas posljednjih pola sata, hajd sad kao odgovor nabaci koji emotion. Otkad vam je izašao Destro centra niste prešli.

@Boateng

Ma kakav ba Kaka, barem ovo večeras, mislim svaka čast, trudio se i borio se, ali je napravio milion loših poteza, nije dao niti jedan dobar pas, pokušavao na silu, odbrana Rome ga rutinski čekala.

veliki poznavalac fudbalske igre :lol:

zadnjih 25min otvorena igra bila sa obje strane, prilika bilo na obje strane i Milan ans ubio :lol:

Kaka bas odlican, uostalom on je zacetnik akcije kod drugog gola.

a nismo se mi branili jer smo bili prinudjeni nego je to bila taktika da Milan napadne a na kontre im uvaljamo jos jedan gol.

i nauci se gramatici, cuj u Rome :lol: :lol: bas se pitam s kojeg li si ti sela :lol: :lol:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 16 dec 2013, 23:00

Trequartista je napisao/la:Jesu, ubili su vas posljednjih pola sata, hajd sad kao odgovor nabaci koji emotion. Otkad vam je izašao Destro centra niste prešli.

@Boateng

Ma nema rasuli nas! to je strahota, izdominirali su, ja ne znam šta si ti gled'o, al' hajde :lol:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 1 gost.