Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
šteta što nema večeras utakmice,radi Mirze nema mi spavanja do kraja sezone,navika je čudo
-
- Kontakt:
Mirza Babo !!! Ja se iskreno nadam da ce se dokazat u brooklynu,i jos dugo ostat u Nba,ako minutaza ostaje slabija onda je logicno da promjeni sredinu al samo u Nba nek ostane! On je dokazo da moze tu igrat i mislim da je on velika radilica i da i sebi hoce dokazat da dugi niz godina moze igrat u najjacoj ligi na svijetu !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Mirza propustio jucerasnji trening.
http://www.rotoworld.com/player/nba/201 ... -teletovic" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rotoworld.com/player/nba/201 ... -teletovic" onclick="window.open(this.href);return false;
- Blek_Stena
- Kontakt:
Mirza pobijedio u izboru za najludji kos u 2013-oj godini. Trojka sa parkinga bez konkurencije
bravo Tele !

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Hasta nam je Mirzoni, valjda ga skrpe za vecerasnju tekmu. Nadam se da ce igrati, ako ne bude Brooka, morao bi dobiti opet 20tak minuta ako je Kidd imalo normalan.
edit: Brook ce igrati tako da se ne nadamo nekoj minutazi...
edit: Brook ce igrati tako da se ne nadamo nekoj minutazi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
ipak,nadamo se da je ozdravio i da ce igrati aBd
Mirza now in Top 30 regarding 3PT %.
Nadajmo se da ce nocas igrati.
Nadajmo se da ce nocas igrati.
Ima li sta novo za Mirzu? Nema veze što Brook igra.bitnoje da Mirza bude spreman za meč.i dobiće on svoje minute ako je zdrav.zaslužio je radi dobrih partija u zadnjih nekoliko utakmica
Mirza je bio bolestan i u prosloj utakmici a svi znamo kako je odigrao 

Imal kakvih novosti ?? Igra li večeras ? 

Ako veceras ne dobije sansu ispred Plumlea, ne znam kad ce.
@NEZALAGANJE, hoce li Mirza biti veceras u rosteru, hoce li moci igrati? Tvoje informacije su najpouzdanije. 
Sent from my ST18i using Tapatalk

Izdržati, to je temelj vrline!
I ja bih volio da znam hoću li čekati tekmu ili ne
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Trenirao je danas i ocekuje se da igra,iako nije potvrdjeno oficijelno,ali obicno igraju kad odrade jutarnji treningrogeRF je napisao/la:@NEZALAGANJE, hoce li Mirza biti veceras u rosteru, hoce li moci igrati? Tvoje informacije su najpouzdanije.

Tebra ko ne igraNEZALAGANJE je napisao/la:Trenirao je danas i ocekuje se da igra,iako nije potvrdjeno oficijelno,ali obicno igraju kad odrade jutarnji treningrogeRF je napisao/la:@NEZALAGANJE, hoce li Mirza biti veceras u rosteru, hoce li moci igrati? Tvoje informacije su najpouzdanije.

BKN – Joe Johnson (illness) questionable.
BKN – Mirza Teletovic (illness) questionable.
BKN – Brook Lopez (ankle) expected to play.
BKN – Jason Terry (knee) will not play.
BKN – Andrei Kirilenk (back) will not play
BKN – Mirza Teletovic (illness) questionable.
BKN – Brook Lopez (ankle) expected to play.
BKN – Jason Terry (knee) will not play.
BKN – Andrei Kirilenk (back) will not play
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Ako bog da Mirza večeras zaigra.6 trica 

-
- Kontakt:
There's also some concern that Mirza Teletovic and Joe Johnson could be out. Both missed practice Sunday with undefined illnesses.
Pa sad neko rece da je jutros trenirao ?
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, NEZALAGANJE i 39 gostiju.