Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa bilo je nekoliko hiljada navijača i Bayerna i Arsenala na Trafalgar Square-u.
I to u gradu koji ima 500 navijačkih grupa.
Edit
Ovim ne omalovažavam navijače nekih klubova, samo mi je glup ovaj post iznad neka ekipa bila na trgu u nekom gradu i sad je to sramota za ove druge.
To je civlizacija, ljudi prevalili hiljade kilometara da gledaju svoj klub i sad neko treba da ih udara, gađa bakljama zbog toga što su, pobogu, na krivom mjestu.
I to u gradu koji ima 500 navijačkih grupa.
Edit
Ovim ne omalovažavam navijače nekih klubova, samo mi je glup ovaj post iznad neka ekipa bila na trgu u nekom gradu i sad je to sramota za ove druge.
To je civlizacija, ljudi prevalili hiljade kilometara da gledaju svoj klub i sad neko treba da ih udara, gađa bakljama zbog toga što su, pobogu, na krivom mjestu.
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 16 dec 2013, 21:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Izgleda da je Koss 10tak dana out, tako da nece biti sreman za Chelsea,a za Wilshera se jos nista ne zna.soxx je napisao/la:Imal novosti o Kossu i Wilshereu?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
- gerdmuller
- Kontakt:
Ne tucem slabije od sebeHead je napisao/la:Cuvajte transove,pardon sifre stize gerdmuller huligan.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Marsal
- Kontakt:
Za Jacka bolje da dobije suspenziju od makar 5 utakmica da se prisabere.anell je napisao/la:Izgleda da je Koss 10tak dana out, tako da nece biti sreman za Chelsea,a za Wilshera se jos nista ne zna.soxx je napisao/la:Imal novosti o Kossu i Wilshereu?
Kos će biti veliki gubitak nažalost, najvjerovatnije neće biti spreman.
Čuj Arsenal nema navijače
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Povoljan žrijeb za nas......
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- gerdmuller
- Kontakt:
Nisam rekao da nema navijace vec da nema organiziranu navijacku skupinu na stadionu koja navija 90 minuta nebitno kod kuce ili u gostima.Marsal je napisao/la:Za Jacka bolje da dobije suspenziju od makar 5 utakmica da se prisabere.anell je napisao/la:Izgleda da je Koss 10tak dana out, tako da nece biti sreman za Chelsea,a za Wilshera se jos nista ne zna.soxx je napisao/la:Imal novosti o Kossu i Wilshereu?
Kos će biti veliki gubitak nažalost, najvjerovatnije neće biti spreman.
Čuj Arsenal nema navijačeoj boktenejebo definitivno kandidat za Kobasicu godine.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Oj strasni Njemacki navijaci!

Covjece jesil ti svjestan sta pricas? Englezi imaju drugaciji tip navijaca, oni nsiu organizirani kao ultra grupe. Uostalom Away Boysi su citavo vrijeme pjevali i nadjacavali ove vase u Njemackoj i sta sad ?
Covjece jesil ti svjestan sta pricas? Englezi imaju drugaciji tip navijaca, oni nsiu organizirani kao ultra grupe. Uostalom Away Boysi su citavo vrijeme pjevali i nadjacavali ove vase u Njemackoj i sta sad ?
Celik!3,2,2.
Isto kao sto je i Arsenal dobio Bayerna na Allianz areni sa hendikepom!gerdmuller je napisao/la:Kako to ako igrate protiv Europskog prvaka i ekipe koja vas je prosle godine pobjedila sa hendikepom na vasem stadionu? Pokusavas ispasti smijesan,a zapravo ispadas ono drugo..Orion87 je napisao/la:Povoljan žrijeb za nas......
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pogledaj malo vrijeme postove jednih i drugihGunner4 je napisao/la:On prvo treba da banuje samog sebe posto je nevidjeni troller...Rockefeller je napisao/la:Što ti ne banuješ ovog kloca?
Ali najjaci mi je ovaj Neutral!![]()
Kao on ovdje nekom zamjera na nerealnim komentarima a cuti na one svoje sisce kada pricaju kako opusteno prolaze iz hendikepa?!?! Pa sta ocekuje, da mi njih respectujemo a oni nas ne?
![]()
Idemo samo bahato ova dva mjeseca!
Da,
Schickeria krema navijačke scene Evrope
Plus imaju 60 zabrana.
Ajme klauna

Plus imaju 60 zabrana.
Ajme klauna

- gerdmuller
- Kontakt:
Bez Riberya i Bastiana,bez podrske sa tribine(bojkot ultrasa),totalna opustenost...a opet udarci ako me sjecanje sluzi 21:4 i slicno..Od 10 takvih tekmi 9 ne bi dobili i eto potrefilo vam se.Budimo realni.Ovo danas je vec drukcija situacija i napisao sam na Bayernovoj temi sto mislim o zdrijebu.anell je napisao/la:Isto kao sto je i Arsenal dobio Bayerna na Allianz areni sa hendikepom!gerdmuller je napisao/la:Kako to ako igrate protiv Europskog prvaka i ekipe koja vas je prosle godine pobjedila sa hendikepom na vasem stadionu? Pokusavas ispasti smijesan,a zapravo ispadas ono drugo..Orion87 je napisao/la:Povoljan žrijeb za nas......
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
@gerd,
kako nemaju navijace
vidi se da nisi upucen...
evo ih
http://www.arsenal.com/assets/_files/sc" onclick="window.open(this.href);return false; ... known.jpeg
kako nemaju navijace
vidi se da nisi upucen...
evo ih
http://www.arsenal.com/assets/_files/sc" onclick="window.open(this.href);return false; ... known.jpeg
oce jezik pravo.MoR je napisao/la:Schickeria krema navijačke scene Evrope
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- gerdmuller
- Kontakt:
Tavernen Crew München je grupa koja bi pomela svaku arsenalovu smijesnu podgrupu.A Schickeria dominira 8-)" onclick="window.open(this.href);return false;MoR je napisao/la:Da,
Plus imaju 60 zabrana.
Ajme klauna
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Šta si ti sad ovdje neko ko brani da se iznese svoje mišljenje,cuj ja pokušavam ispasti smiješan....gerdmuller je napisao/la:Kako to ako igrate protiv Europskog prvaka i ekipe koja vas je prosle godine pobjedila sa hendikepom na vasem stadionu? Pokusavas ispasti smijesan,a zapravo ispadas ono drugo..Orion87 je napisao/la:Povoljan žrijeb za nas......
Kad smo već kod hendikepa i vi Arsenal je dobio vas kobasičare hendikepom na vašoj rupi...
Zaboravio si ostalih 170 minuta dvomeca u kojem je Arsenal izgledao, ne samo inferiorno u svakom pogledu, nego ponekad i zalosno.BigBigBang je napisao/la:Kad se asmo sjetim Juppa u revansu zadnjih deset minuta na klupi frajer na aparatima, Neuer se baca na loptu place ko kisna godina sudiji kako bi ukrao koju sekundu, i takvi likovi najavljuju nekakve hendikepe![]()
Na AA dobili 2:0 , gol na pocetku i na kraju utakmice, a u medjuvremenu vezni red Arsenala ( predvodjen Artetom
Spominjete onaj nepostojeci offside koji je sviran u Minhenu, a zaboravljate iz kakvog ste kornera jedini gol dali na Emiratesu.
Ne shvatam ovu raspravu o navijacima, Celik ima najbolje navijace pa opet ni Intertoto kup ne bi mogli izboriti.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- gerdmuller
- Kontakt:
Kao sto sam malo prije napisao:Bez Riberya i Bastiana,bez podrske sa tribine(bojkot ultrasa),totalna opustenost...a opet udarci ako me sjecanje sluzi 21:4 i slicno..Od 10 takvih tekmi 9 ne bi dobili i eto potrefilo vam se.Budimo realni.Orion87 je napisao/la:Šta si ti sad ovdje neko ko brani da se iznese svoje mišljenje,cuj ja pokušavam ispasti smiješan....gerdmuller je napisao/la:Kako to ako igrate protiv Europskog prvaka i ekipe koja vas je prosle godine pobjedila sa hendikepom na vasem stadionu? Pokusavas ispasti smijesan,a zapravo ispadas ono drugo..Orion87 je napisao/la:Povoljan žrijeb za nas......
Kad smo već kod hendikepa i vi Arsenal je dobio vas kobasičare hendikepom na vašoj rupi...
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Budimo realni i mi smo bez nekoliko prvotimaca igrali revanš,a što se tice šuteva imali ste 1 ili 2 100% šanse,ostalo su sve bili neki šutevi koji su išli par metara pored ili preko gola...
Uspoređivati engleze i te wannabe Boyse je van pameti. Uspoređuješ različite navijačke mentalitete, kulture i tradicije i opasno se samošamaraš. Povrh svega onanišeš na ultrase Bayern Minhena. Molim te saberi segerdmuller je napisao/la:Tavernen Crew München je grupa koja bi pomela svaku arsenalovu smijesnu podgrupu.A Schickeria dominira 8-)" onclick="window.open(this.href);return false;MoR je napisao/la:Da,
Plus imaju 60 zabrana.
Ajme klauna
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma sta bolan inferiorno? Bayern na Emiratesu dao 3 gola iz 2 sanse, onaj futavi gol Mandzukica je presudio na kraju ko ce proci, igrac Arsenaal ga napucao i lopta se odbila u gol i to ej ta dominacija i inferiornost protivnikaBadrHari je napisao/la:Zaboravio si ostalih 170 minuta dvomeca u kojem je Arsenal izgledao, ne samo inferiorno u svakom pogledu, nego ponekad i zalosno.BigBigBang je napisao/la:Kad se asmo sjetim Juppa u revansu zadnjih deset minuta na klupi frajer na aparatima, Neuer se baca na loptu place ko kisna godina sudiji kako bi ukrao koju sekundu, i takvi likovi najavljuju nekakve hendikepe![]()
Na AA dobili 2:0 , gol na pocetku i na kraju utakmice, a u medjuvremenu vezni red Arsenala ( predvodjen Artetom) slao pasove u aut nekoliko puta. To je ta famozna pobjeda zbog koje se navijaci Bayerna bojali ispadanja...
Spominjete onaj nepostojeci offside koji je sviran u Minhenu, a zaboravljate iz kakvog ste kornera jedini gol dali na Emiratesu.
Ne shvatam ovu raspravu o navijacima, Celik ima najbolje navijace pa opet ni Intertoto kup ne bi mogli izboriti.
U revansu Bayern imao jalove napade i suteve, tek pred kraj kad se Arsenal vise otvorio imao je Robben zicer, nista posebno vi ste u vasim glavama umislili da ste bili dominantni i promasili 10 zicera pa izgubili.
Pricas o izostancima, Arsenal u revansu izletio bez 4-5 prvotimaca.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 16 dec 2013, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 5 gostiju.