Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

PL BiH -1
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la PL BiH -1 » 16 dec 2013, 17:58

bagrcavi je napisao/la:Čuj ovoga :lol:
Ma pusti budalu on misli da sam ja nastimao titule Sirokom :lol:

A oni bijednici traze neku pravdu za Vedrana a kad igraju dva najtrofejnija kluba Zeljo i Siroki svi redom navijaju za Siroki.

Ne zvijezdicama!!!!
:lol:

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 16 dec 2013, 18:44

PL BiH -1 je napisao/la:

A oni bijednici traze neku pravdu za Vedrana a kad igraju dva najtrofejnija kluba Zeljo i Siroki svi redom navijaju za Siroki.

Ne zvijezdicama!!!!
Kako te nije stid,fuj ...
Svakim danom takvi kao ti i sa tvojim razmisljanjem mi gade sopstevene komsije normalne navijece Zeljeznicara...
Usput,ako za ovo "bijednici" ne dobijes automatski BAN ne znam stvarno sta je potrebno da bi pojedini forumasi bili poslani u Banovice...
Usput kako ono ti kazes "bijednice" nek te bude stid sto tako govoris o svom sugradjaninu koji je poginuo (pokoj mu dusi i ovaj put) i ulizujes se ubicama ! Fuj ! :(
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 16 dec 2013, 18:50

PL BiH -1 je napisao/la:

Ne zvijezdicama!!!!

Stidi se!!!

Bijedo ljudska. Ja ti nudim da preko PM odaberes mjesto gdje ces mi to reci u lice.

Uvrijedio si sve nas koji smo taj dan bili dole i prezivili sve to. Uvrijedio si sve bordo navijace. Vrijedjas i mrtvog momka. :evil:

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 16 dec 2013, 19:01

Ne pravite se ludi i glupi. Niko ne vrijedja Vedrana pokoj mu dusi nego vas supacku grupu koja cijelu sezonu mrzi Siroki i trazi pravdu za Vedrana a kad dodje utakmica izmedju Zelje i Sirokog svi redom za Siroki navijate bijednici.

U nedjelju biraj gdje ces Tuborg ili Makijato? Nema potrebe za privatnom porukom neka svi vise.

I prestanite se praviti glupi i trpati rijeci drugima. Niko Vedrana ne vrijedja niti prijeratne horde nego ja vrijedjam vas danasnje horde. Bez dalje rasprave.

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 16 dec 2013, 19:06

PL BiH -1 je napisao/la:Ne pravite se ludi i glupi. Niko ne vrijedja Vedrana pokoj mu dusi nego vas supacku grupu koja cijelu sezonu mrzi Siroki i trazi pravdu za Vedrana a kad dodje utakmica izmedju Zelje i Sirokog svi redom za Siroki navijate bijednici.

U nedjelju biraj gdje ces Tuborg ili Makijato? Nema potrebe za privatnom porukom neka svi vise.

I prestanite se praviti glupi i trpati rijeci drugima. Niko Vedrana ne vrijedja niti prijeratne horde nego ja vrijedjam vas danasnje horde. Bez dalje rasprave.
Kako si samo jadan,znaci dramaticno
Nemas postovanja ni za koga,cak ni za momke koji su tamo mogli zivot izgubiti. Sve bi prodao samo da dodjes do minuta slave. To reci Hordama kada ih vidis u lice fukaro,a ne ovako iza monitora glumiti mangupa i huligana.
Ti da kazes da neko navija za Siroki,a kada smo ih ganjali po Konjicu tada ste govorili bravo Horde i kada je momak poginuo u Sirokom govorili ste bravo Horde nedajte na Bosnjastvo !?
Bijednici nad bijednicima !

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 16 dec 2013, 20:09

LavMantula je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Ne pravite se ludi i glupi. Niko ne vrijedja Vedrana pokoj mu dusi nego vas supacku grupu koja cijelu sezonu mrzi Siroki i trazi pravdu za Vedrana a kad dodje utakmica izmedju Zelje i Sirokog svi redom za Siroki navijate bijednici.

Nemas postovanja ni za koga,cak ni za momke koji su tamo mogli zivot izgubiti. Sve bi prodao samo da dodjes do minuta slave. To reci Hordama kada ih vidis u lice fukaro,a ne ovako iza monitora glumiti mangupa i huligana.
Ti da kazes da neko navija za Siroki,a kada smo ih ganjali po Konjicu tada ste govorili bravo Horde i kada je momak poginuo u Sirokom govorili ste bravo Horde nedajte na Bosnjastvo !?
Pravis se glup. Ko to vrijedja ikoga? Ko vrijedja poginulog momka, pa svi zelimo pravdu i istinu samo iznosim cinjenice koji ste bjednici danas vristite trazite pravdu a sutra navijate za Siroki. Meni je Siroki draga ekipa ali Sarajevo draza, i draza mi je titula Sarajeva nego Sirokog, mada mi ni njihova ne smeta a zna se cija mi je najdraza.

Kome ja da kazem u lice? Pa horde moje generacije ne navijaju za Siroki kad igra protiv Zelje. Evo tebi kazem da si bijednik. I evo kazem ti gdje cu biti pa cu ti reci i u lice. Nemoj te trpati usta rijeci nikome. Nisam ja slavio tvoje tuce niti icine pogibije niti ganjanje po Konjicu. To je za mene idiotluk. Zna se ko je momka ubio, covjek je priznao i pobjegao i kad tad stice ga ruka pravde, ali vi danasnje horde ne zasluzujete nikakav respekt i zato vas ne respektujem. A objasnio sam vec zasto. Trebate vi da se stidite a ne onaj ko vam cinjenice vase sramote iznese.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 dec 2013, 20:35

PL BiH -1 je napisao/la:
Pravis se glup. Ko to vrijedja ikoga? Ko vrijedja poginulog momka, pa svi zelimo pravdu i istinu samo iznosim cinjenice koji ste bjednici danas vristite trazite pravdu a sutra navijate za Siroki. Meni je Siroki draga ekipa ali Sarajevo draza, i draza mi je titula Sarajeva nego Sirokog, mada mi ni njihova ne smeta a zna se cija mi je najdraza.

Kome ja da kazem u lice? Pa horde moje generacije ne navijaju za Siroki kad igra protiv Zelje. Evo tebi kazem da si bijednik. I evo kazem ti gdje cu biti pa cu ti reci i u lice. Nemoj te trpati usta rijeci nikome. Nisam ja slavio tvoje tuce niti icine pogibije niti ganjanje po Konjicu. To je za mene idiotluk. Zna se ko je momka ubio, covjek je priznao i pobjegao i kad tad stice ga ruka pravde, ali vi danasnje horde ne zasluzujete nikakav respekt i zato vas ne respektujem. A objasnio sam vec zasto. Trebate vi da se stidite a ne onaj ko vam cinjenice vase sramote iznese.
Nemoj ni ti trpati nikome riječi u usta, i nemoj generalizirati.....
Toliko hvala.

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 16 dec 2013, 20:47

PL BiH -1 je napisao/la:

Kome ja da kazem u lice? Pa horde moje generacije ne navijaju za Siroki kad igra protiv Zelje. Evo tebi kazem da si bijednik. I evo kazem ti gdje cu biti pa cu ti reci i u lice. Nemoj te trpati usta rijeci nikome. Nisam ja slavio tvoje tuce niti icine pogibije niti ganjanje po Konjicu. To je za mene idiotluk. Zna se ko je momka ubio, covjek je priznao i pobjegao i kad tad stice ga ruka pravde, ali vi danasnje horde ne zasluzujete nikakav respekt i zato vas ne respektujem. A objasnio sam vec zasto. Trebate vi da se stidite a ne onaj ko vam cinjenice vase sramote iznese.[/quote]
Ma o cemu pricas,prosao sam na tone takvih kao ti kurcevitih momaka,prijetnji na forumskim porukama i tako dalje,a u glavi cista hava i propuh...
Kakve ba Horde tvoje generacije,Horde tvoje generacije su ona 2-3 debila sto su uletila protiv Borca i okaljala nama kao grupi obraz,djeca 96-97 godiste,to su Horde tvoje generacije !
Kada je bilo stani pani kad vam je Torca uletila na Jug i sorka sa njima Horde su se sa ChWille i Pofalica zvale da pomazu,jer sto ima mudonja sa vase strane cugalo je sa Torcidom Zagreb u Strosi. To sto su Viole zgazene od nase strane kod katedrale u pocetku,pa onda vi dosli kada su ih drotovi stavili u stakleni svi misle vi mudonje,ne pricaj nesto u sta se ne razumijes... Ne dao Bog da se Horde eskiviraju u javnost kao vi,tj fala Bogu pa se ne eskiviramo u javnost toliko.
Da imamo propagandu kao vi i da narod zna sta je generacija Hordi od 2008 godine uradila za ovu **** toliko voljenu drzavu usutio bih se i ti i tako slicni tebi ! Ne pricas stvari koje ne znas,jer ce vam previse prljavog vesa izaci na vidjelo povuces li me za jezik a nisam takav !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2013, 21:00

Hahaha ovaj lav je garant neki iz jagomira pa tekme sa prozora osluskuje
On tuko viole i torcidu eeeej muko moja

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 16 dec 2013, 21:32

bagrcavi je napisao/la:Hahaha ovaj lav je garant neki iz jagomira pa tekme sa prozora osluskuje
On tuko viole i torcidu eeeej muko moja

Sacuvaj me Boze vaseg junastva !
Kazem ti nije nam potrebna medijska propaganda da bi i takvi kakvi trenutno jesmo bili ono sto za vas jesmo ! :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2013, 21:34

Vi ste divovi i svako vam je plijen

DRUG NEBI TI PUNCA

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 16 dec 2013, 22:52

bagrcavi je napisao/la:Vi ste divovi i svako vam je plijen

Daleko od Carsije,daleko od srca,zivjela vasa Grbavica !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2013, 23:03

bagrcavi je napisao/la:Vi ste divovi i svako vam je plijen

Daleko od Carsije,daleko od srca,zivjela vasa Grbavica !
:roll: :lol:

Šta je ovo Borac tuži Stokića za 17 hiljada jer je otišao na probu, a dužni mu toliko :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 dec 2013, 02:47

Bas su prakticni lol
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 dec 2013, 13:37

Vidim da je na nekoj temi (mislim tema FK Sarajevo) neko postavio naslovnicu avazovog Sporta u kojoj ima intervju sa Senadom Lupicem....Kako bih ja to mogao procitati,ima li neko mogucnost da taj clanak iskopira ovdje ili na borcevu temu?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Javster
Kontakt:

Post Postao/la Javster » 21 dec 2013, 17:22

Elegant je napisao/la:
Javster je napisao/la:Bilo bi super da dresovi imaju bedzeve lige na rukavima kao ostale lige. I da osvajaci kupa I lige imaju zlatnu zvijezdu sa desne strane grba
Reci za te beđeve ovima iz RS i Herceg B., njima je ispod casti na dres staviti bilo sta sto asocira na Bosnu i Hercegovinu.

A za te zvjedice ako se ne varam jedna se dobija kada neko deset puta bude prvak ili tako nesto, ne znam za kup kako ide.
Pa ovi nose logo BHTa na rukavu. Mislio sam logo BHT Premier lige to moze. A te zvjezdice mogu biti srebrene a za 5 titula ide zlatna zvijezda I sve tako. Jel sad valja moj prijedlog?

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 24 dec 2013, 16:43

ogroman napredak fk sarajeva ako se sve ovo obistini. taj napredak je toliko veliki da je podigao vrijednost sve i jednog kluba u plbih. u prvom mahu, nisu rezultati toliko ni bitni (prve 1-2 godine) koliko stabilizacija kluba mada jedan prosjecan balkanac sigurno zeli 33 boda u preostali 11 kola. ostaje da se vidi kako ce se sve odigrat ali prava je istina ako krene jednog krenit ce vecinu...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 dec 2013, 19:11

Armageddon2012 je napisao/la:Vidim da je na nekoj temi (mislim tema FK Sarajevo) neko postavio naslovnicu avazovog Sporta u kojoj ima intervju sa Senadom Lupicem....Kako bih ja to mogao procitati,ima li neko mogucnost da taj clanak iskopira ovdje ili na borcevu temu?
I ja bih volio pročitati taj članak. Senad Lupić ga zavuče za Titulu Kupa MT i uz pokojnog S. Karalića, je najzaslužniji za tu pobjedu - trofej.

Samo kada se sjetim, jeste mi bilo godra kada ih uzeste. Mislim da je cijela Yuga, osim Zvezdaša, tada navijala za Vas. Čini mi se da ste te godine bili drugoligaši, što je samo dalo, još veći značaj osvojenom peharu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 25 dec 2013, 00:29

Bojim se da će Sarajevo i sa Tanom biti tanko :roll:
NAPRIJED NARODE!

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 25 dec 2013, 00:36

Zeman je napisao/la:Bojim se da će Sarajevo i sa Tanom biti tanko :roll:
Ma to je sasvim sigurno. Sredina tabele, maksimala..ali boze moj, teska nam je sudbina. ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.