Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
Hoceli ovaj Zec da napusti o ne ovaj Sibenik..ebo ga SAHTAR neka ide u BUNDESLIGU tamo ce da uspije nasi igraci samo sa Njemcima mogu
ebes ukrajinu tamo ces propasti...oni daju u spic samo sansu Brazilcima..a neka BOSNJO ceka sansu po 15tak minn
Ukrajinski Hajduk bolji od Dinama ali Dinamo vazda titulu uzmefabio je napisao/la:Hoceli ovaj Zec da napusti o ne ovaj Sibenik..ebo ga SAHTAR neka ide u BUNDESLIGU tamo ce da uspije nasi igraci samo sa Njemcima moguebes ukrajinu tamo ces propasti...oni daju u spic samo sansu Brazilcima..a neka BOSNJO ceka sansu po 15tak minn
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://www.jutarnji.hr/otpao-sahtjor--e ... rg/488548/
Otpao Šahtar,sada je Wolsfburg na redu.Nema Ermin sreće nikako s tim transferom.
Otpao Šahtar,sada je Wolsfburg na redu.Nema Ermin sreće nikako s tim transferom.
Boze sacuvaj amatera u ovom Sibeniku. Do kad Zec ima ugovor?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma ne znam sto se osvrcete na ove natpise medija. sve je to skontatno, dizanje cijene igracu, i da se privuce interes. Al najjace je bilo ovo za Ibricica i Man. City...tu su ga bas pretjerali
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
nisam siguran ali mislim da mu na ljeto istice? ako je istina onda Sibenik ne moze ocekivati da dobije puno love. a i klubovi sa kojima pregovaraju kontaju da mozda mogu sacekati 6mjeseci pa ga dovesti puno jeftinije.Cartman je napisao/la:Boze sacuvaj amatera u ovom Sibeniku. Do kad Zec ima ugovor?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sta ce u Wolfdsburgu .da bude zamjena Grafiteu i MArtinsuSlovojed je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/otpao-sahtjor--e ... rg/488548/
bas iz tog razloga sibenik ce uraditi sve da ga proda do kraja januara,jer bolje ista nego nista.Siguran sam da ce "zekonja" otici do kraja prelaznog roka.calcio je napisao/la:nisam siguran ali mislim da mu na ljeto istice? ako je istina onda Sibenik ne moze ocekivati da dobije puno love. a i klubovi sa kojima pregovaraju kontaju da mozda mogu sacekati 6mjeseci pa ga dovesti puno jeftinije.Cartman je napisao/la:Boze sacuvaj amatera u ovom Sibeniku. Do kad Zec ima ugovor?
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Tako su govorili i za Dzeku kad je tek dosao.Tada je Ljuboja bio mnogo ''popularniji''.bavarian_bk je napisao/la:Sta ce u Wolfdsburgu .da bude zamjena Grafiteu i MArtinsuSlovojed je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/otpao-sahtjor--e ... rg/488548/
Martins je rovit,a Grafonja vise gotovo sigurno nece biti sto je bio prosle sezone.
Cim on ide na ''prinudni odmor''u po sezone pisi propalo.
BL je definitivno za nase igrace meka,samo da Sibenik i tu ne use-re.Bilo bi previse.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ovi kreteni ne bi od City znali uzet lovu. Samo da na kraju ne ode u ovaj Dnipro. Onda mu je bolje pricekat do ljeta i kao bosman-igrac otic gdje on hoce.harishp je napisao/la:Tako su govorili i za Dzeku kad je tek dosao.Tada je Ljuboja bio mnogo ''popularniji''.bavarian_bk je napisao/la:Sta ce u Wolfdsburgu .da bude zamjena Grafiteu i MArtinsuSlovojed je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/otpao-sahtjor--e ... rg/488548/
Martins je rovit,a Grafonja vise gotovo sigurno nece biti sto je bio prosle sezone.
Cim on ide na ''prinudni odmor''u po sezone pisi propalo.
BL je definitivno za nase igrace meka,samo da Sibenik i tu ne use-re.Bilo bi previse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ljuboja je dosao u wolsburg na polusezoni tad su dzeki bili konkurencija rumuni dvojica i onaj poljak
ma grafite ja mislim ima 30 godine, to je za napdaca vec staro, on moze igrat jos koju godinu 2 maximalno. a sad sam bas gledo mislio sam i da je martins star al on je 84 godiste. pa kolko mu je to bilo kad je igro u interu jbte 15 god. Zamislite sad napad martins i zec a miske im daje lopte. Ne bi ih niko mogo uhvatit
Toliko se napucava taj njegov transfer da ja mislim da ce nakon ovih nabrojanih timova zavrsiti u nekom Rostovu, Lokerenu ili slicnom klubu. Jer kad te neko stvarno zeli onda iskesira lovu za tebe. Sahtar se lafo iznervirao ko uvrijedjena mlada sto ovi pregovaraju sa nekim dr. ,pustite te suplje. Daj Boze da se varam,ali nema nista od Bundes lige ili nekog jaceg kluba za njega
Jesam iznenadjen u PM
.
Vec sam 10 puta rekao da Zec ne ide nigdje dok god Sibenik trazi za njega vise od milion. Ako i predje negdje bice to ili Dinamo ili neki Ceski/Poljski/Slovacki klub. Ugovor mu istice za godinu dana pa nek odsjedi pa onda kao slobodan igrac nadje sebi kakvu bolju ligu, kad su ovi u Sibeniku vec toliki imbecili.
Vec sam 10 puta rekao da Zec ne ide nigdje dok god Sibenik trazi za njega vise od milion. Ako i predje negdje bice to ili Dinamo ili neki Ceski/Poljski/Slovacki klub. Ugovor mu istice za godinu dana pa nek odsjedi pa onda kao slobodan igrac nadje sebi kakvu bolju ligu, kad su ovi u Sibeniku vec toliki imbecili.
Eno sad Francuska stampa kuka na Lion kako su mogli biti tako nenormalni i dati skoro 10 miliona za Lovrena.
Koji se ama bas nigdje nije ni cestito dokazao.Cak je i u HNL bio samo malo vise iznad prosjeka.
Mamic je Mamic ali je i Sibeniku,Hajduku,Slavenu itd dodijalo da daju u bezcjijenje kvalitetne igrace.
Mada i ovo sto Sibenik radi sam sebi upada u stomak.
Mozda je i najbolje rijesenje da Zec ostane u Sibeniku dodju u finale kupa Hrvatskog ili mozda budu u samom vrhu do kraja u ligi.Imaju dobru ekipu i mogu svasta napraviti.
A onda kad budu Zecu odresene ruke da on bira klub a ne da Sibenik na vrat na nos poturi kako neko rece Rostovo ili kakav drugi klub sa Kilimandjara
Samo da bi se bilo kako utopio.
Koji se ama bas nigdje nije ni cestito dokazao.Cak je i u HNL bio samo malo vise iznad prosjeka.
Mamic je Mamic ali je i Sibeniku,Hajduku,Slavenu itd dodijalo da daju u bezcjijenje kvalitetne igrace.
Mada i ovo sto Sibenik radi sam sebi upada u stomak.
Mozda je i najbolje rijesenje da Zec ostane u Sibeniku dodju u finale kupa Hrvatskog ili mozda budu u samom vrhu do kraja u ligi.Imaju dobru ekipu i mogu svasta napraviti.
A onda kad budu Zecu odresene ruke da on bira klub a ne da Sibenik na vrat na nos poturi kako neko rece Rostovo ili kakav drugi klub sa Kilimandjara
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
deni_m1312
- Kontakt:
mene je strah da ne ode u japan ili u juznu koreju.....eno pandza iz hajduka zali sto nije otiso u j.koreju kad je mogo,procito sam u jednom intervjuu....
ZEC PONOVO NA PROBI U ZELJI !!!
Izvor :roll:To Zeljo prodao pola Sarajeva sa Trebevicem i TreskavicomPIRKE33 je napisao/la:ZEC PONOVO NA PROBI U ZELJI !!!
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Samo da ne ode u nekoj slaboj ligi i sve ostalo ce biti uredu.
Trenutno korisnika/ca: General505, Google [Bot], perun i 13 gostiju.