Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Pitanje svih pitanja,ko je Nijaz?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- PehariSuTu
- Kontakt:
Ja također tipujem na mokroguzaMancini je napisao/la:Pitanje svih pitanja,ko je Nijaz?

evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
E moram te razocarati pa reci da se zna ko je Nijaz ja sam mu se jednom i javio na vasoj temi od tada ne pise sa tim nickom podavno je to bilo do sada je vjerovatno napravio nesto novo, al se i znalo ko su drugi koji su pisali po zadatku.Mancini je napisao/la:Pitanje svih pitanja,ko je Nijaz?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne ofiraj @mokroguza,rekao nam je odbiti od plate ako kazemo da je on NijazMancini je napisao/la:Pitanje svih pitanja,ko je Nijaz?

Pod hitno skrenuti s ove teme dok ga nisu provalili i ode honorar za ovaj mjesec sto smo piskarali po forumu

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ti nisi jedan od tih definitvno se da naslutiti i bude onako ocito ko je to.Recimo za pabiza se zna da pise iz srbije po IP adresi.arhimed89 je napisao/la:Ne ofiraj @mokroguza,rekao nam je odbiti od plate ako kazemo da je on NijazMancini je napisao/la:Pitanje svih pitanja,ko je Nijaz?![]()
![]()
![]()
Pod hitno skrenuti s ove teme dok ga nisu provalili i ode honorar za ovaj mjesec sto smo piskarali po forumu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Meni je SVEJEDNO ko je Nijaz, a meni je i MANCINI ko je Nijaz 

Ma vjeruj Pile da mi nevjerovatno zvuci da bi neko nekom placao da pise po forumu(bar sto se tice PL).Ne kazem da to nije tacno ali da neko nekom da pare da bi prosipao hvalospjeve o njemu i njegovom klubu meni bas nije jasno i nije pri zdravoj pameti.Isto tako sam misljenja da i ako bi to uradio u krajnjoj nuzdi,malo mi je besmisleno da bi recimo to bio @pabizo vec bi nasao nekog novinara koji ce to tako lijepo upakovati u post na forumu da to izgleda kao prava reklama.Meni pabizo izgleda kao neko ko je imao priliku upoznati Nijaza i na koga je taj covjek ostavio toliki utisak pa ga tako bezrezervno podrzava.pile87 je napisao/la:Ti nisi jedan od tih definitvno se da naslutiti i bude onako ocito ko je to.Recimo za pabiza se zna da pise iz srbije po IP adresi.arhimed89 je napisao/la:Ne ofiraj @mokroguza,rekao nam je odbiti od plate ako kazemo da je on NijazMancini je napisao/la:Pitanje svih pitanja,ko je Nijaz?![]()
![]()
![]()
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Pa Pabizo je u Australiji a ne u Srbiji.A sada su pojedinci počeli da prate IP članova foruma.Jeli to dozvoljeno objavljivati?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zasto bi bilo zabranjeno ovo je forum i sve je javno. I vi optuzujete nekoga iako nemate ni jednog dokaza za to.Mancini je napisao/la:Pa Pabizo je u Australiji a ne u Srbiji.A sada su pojedinci počeli da prate IP članova foruma.Jeli to dozvoljeno objavljivati?
Najbolji dokaz je intervencija vašeg golmana Bukvića kod gola Leotara i reakcija Adilovića kada je izašao sam pred golmana i onda ga smješno preskočio.
Mancini je napisao/la:Najbolji dokaz je intervencija vašeg golmana Bukvića kod gola Leotara i reakcija Adilovića kada je izašao sam pred golmana i onda ga smješno preskočio.
Mancini je napisao/la:A ko je tebe šta pitao pa si počeo da spamuješ na ovoj temi?

DRUG NEBI TI PUNCA
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=40&t=1087" onclick="window.open(this.href);return false;terabajt je napisao/la:Zasto bi bilo zabranjeno ovo je forum i sve je javno. I vi optuzujete nekoga iako nemate ni jednog dokaza za to.Mancini je napisao/la:Pa Pabizo je u Australiji a ne u Srbiji.A sada su pojedinci počeli da prate IP članova foruma.Jeli to dozvoljeno objavljivati?
"Na našem forumu nije dozvoljeno:
...
10. Ugrožavanja identiteta članova foruma
..."
Ako se intepretiraju pravila foruma, po meni objavljivanje IP adrese (druga je stvar sto je ovdje samo receno da je iz Srbije) nebi bilo dozvoljeno.
Mancini Nijazova bitch. Pod jednim nikom glumi krvavog pitara, a pod drugim piskara sta mu njegov sugar daddy naredi.
Svaka pauza ista, masovno bjezanje igraca iz PL ali nikako da pobjegnu. Hem im neda njihov kvalitet, hem kvalitet lige. Klubovi nece da osnuju udruzenje premijerligasa jer im ovako odgovara, savez samo zanima repka. Dok Srbi i Hrvati napreduju mi nazadujemo, a siptari i crnogorci se smjeskaju i ruke trljaju kad nas izvucu. Blago nama
Svaka pauza ista, masovno bjezanje igraca iz PL ali nikako da pobjegnu. Hem im neda njihov kvalitet, hem kvalitet lige. Klubovi nece da osnuju udruzenje premijerligasa jer im ovako odgovara, savez samo zanima repka. Dok Srbi i Hrvati napreduju mi nazadujemo, a siptari i crnogorci se smjeskaju i ruke trljaju kad nas izvucu. Blago nama
NO PYRO NO PARTY
Moram ti reći da smješan i žalostan.Kako vam ne dosadi više ljude prozivati Nijazima,Dinama i ostalim i još se kao primitivci ponašate.
Bilo bi super da dresovi imaju bedzeve lige na rukavima kao ostale lige. I da osvajaci kupa I lige imaju zlatnu zvijezdu sa desne strane grba
Zanima me samo ko je ove nazovi igrace preveslao da masovno idu u Koreju na neke probe,evo citam sad kako je i Kajkut izvisio nije mogao nigdje proci to bi trebalo znaciti da ostali i ne pokusavaju,jak je Stokic kaze Borac postavio visoko obestecenje,hahaha a Borac nema pojma ni gdje on ni sta radi,a citao sam bar jos 10 igraca da je otislo na probu u Koreju,znam da je iz Borca jos Radulovic, pretpostavljam da klubovi plate kartu i smjestaj na par dana pa ako se neko pokaze pokaze a ova nasa sirotinja krenula grlom u jagode......
Reci za te beđeve ovima iz RS i Herceg B., njima je ispod casti na dres staviti bilo sta sto asocira na Bosnu i Hercegovinu.Javster je napisao/la:Bilo bi super da dresovi imaju bedzeve lige na rukavima kao ostale lige. I da osvajaci kupa I lige imaju zlatnu zvijezdu sa desne strane grba
A za te zvjedice ako se ne varam jedna se dobija kada neko deset puta bude prvak ili tako nesto, ne znam za kup kako ide.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma glupost. Dobro je to Sarajevu, Celiku, Zrinjskom i Borcu. Dok se Siroki i Zeljo ne bi slozili. Previse bi kicasto bilo. Valja im tolike zvijezdice polijepiti. Imao bi dres Zelje vise zvijezdica nego malezijska zastavaJavster je napisao/la:Bilo bi super da dresovi imaju bedzeve lige na rukavima kao ostale lige. I da osvajaci kupa I lige imaju zlatnu zvijezdu sa desne strane grba

Koliko se ti širokom uvlačiš u pakaš najbolje bi bilo organizovat vam druženje da igrate pole-cijele sa sličicama SP 2014. Ti sa našim igračima a oni sa sličicama kroacijePL BiH -1 je napisao/la:Ma glupost. Dobro je to Sarajevu, Celiku, Zrinjskom i Borcu. Dok se Siroki i Zeljo ne bi slozili. Previse bi kicasto bilo. Valja im tolike zvijezdice polijepiti. Imao bi dres Zelje vise zvijezdica nego malezijska zastavaJavster je napisao/la:Bilo bi super da dresovi imaju bedzeve lige na rukavima kao ostale lige. I da osvajaci kupa I lige imaju zlatnu zvijezdu sa desne strane grba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.