Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BadrHari
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BadrHari » 16 dec 2013, 14:36

Nekoliko puta sam pisao da bi volio Arsenala vidjeti kao novog sampiona Engleske.

Da bi u tom uspjeli treba im 100 % koncentracija na ligu i citav roster na raspolaganju.
Liga Prvaka im u tom moze samo odmoci.
Tako da je Bayern dobar protivnik za ispasti, a da te ne zaspu kritikama, jer si na kraju ipak ispao od trenutno najbolje ekipe svijeta.

Iako je City kvalitetnija ekipa u Ligi, ne osvaja uvijek najbolji ( United prosle godine ) i mislim da bi sa ovakvom formom sa gostovanja Arseneal trebao ostati na prvom mjestu.

Eto, nadam se da ne spamam, :mrgreen: nek bolji pobjedi. :)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 15:05

Najlakši mogući protivnik, zamislite da smo dobili At. Madrid, Real ili Barsu. Samo laganice ... vidjeli smo ih prošle godine, cvokotali su do zadnje minute u Minhenu, ispostavilo se da prođoše na onaj gol guzicom Mandže. Sad samo skoncentrisano u prvoj utakmici i nebi trebalo biti problema. ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 dec 2013, 15:06

Bayern prolazi zahvaljujući sudijama. :mrgreen:
Nepravedno dosuđen aut će koštati Arsenala, jer će 10-ak minuta nakon istog primiti gol. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 15:08

Monolog je napisao/la:Bayern prolazi zahvaljujući sudijama. :mrgreen:
Nepravedno dosuđen aut će koštati Arsenala, jer će 10-ak minuta nakon istog primiti gol. :D
To je za očekivati.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 16 dec 2013, 15:19

Što ti ne banuješ ovog kloca?

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 16 dec 2013, 15:34

šanse 30-70% u korist Bayerna,ostalo su priče za djecu od pojedinaca ovdje i sami znaju da su nam šanse ko glinenom golubu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 dec 2013, 15:49

Marsal je napisao/la:Na forumu Bayern nema šanse. Zato su na terenu, tamo gdje je bitno, favoriti. :mrgreen:
Mislis da nemamo sanse na forumu :?
Druze, ne zaboravi da mi forumasi igramo u formaciji 4-3-3-3 :mrgreen:
3 moderatora su nasa + cetvrti oficijelni (admin), tako da... :mrgreen:

Sto se tice tekme, bayo ce vas razbucat.
Ako se desi cudo pa arsic prodje, onda vam drzim palceve da osvojite.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 dec 2013, 15:51

GazijaKalesija je napisao/la:Neću provocirati,

al' ima li ijedan navijač Arsenala koji bi smio sad zadnjih 100KM uložiti na prolaz u ovom dvomeču? Dajte ljudi gledajte realno, Arsenal jeste dobra ekipa, ali oni ako ne dovedu nekog klasnog napadača nemaju šanse, džaba veza, džaba Ozil, Ramsej etc kad nema ko završiti akciju. I to vam neće biti problem samo u tom dvomeču osmine finala, već i u ostalim tekmama lige. To se vidjelo i sad kontra City-a a vidjet će se i protiv Chelsea. Arsenal mi je uvijek bio drag klub, nadam se da pojedini forumaši i ''navijači'' Arsenala neće to pokvariti.

Pozdrav
A ti bi smio svojih zadnjih 100 KM uloziti u prolaz Bayerna?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 16 dec 2013, 15:56

GazijaKalesija je napisao/la:Neću provocirati,

al' ima li ijedan navijač Arsenala koji bi smio sad zadnjih 100KM uložiti na prolaz u ovom dvomeču? Dajte ljudi gledajte realno, Arsenal jeste dobra ekipa, ali oni ako ne dovedu nekog klasnog napadača nemaju šanse, džaba veza, džaba Ozil, Ramsej etc kad nema ko završiti akciju. I to vam neće biti problem samo u tom dvomeču osmine finala, već i u ostalim tekmama lige. To se vidjelo i sad kontra City-a a vidjet će se i protiv Chelsea. Arsenal mi je uvijek bio drag klub, nadam se da pojedini forumaši i ''navijači'' Arsenala neće to pokvariti.

Pozdrav
Ziru, pa cak i Bentner ce te utakmice pregledat s klupe jer ce da dominira Cu Jong Park koji se vraca s vojnog roka iz kasarne u Nemili, ce da bude zivotinja nakon vojske.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 16 dec 2013, 16:01

secer je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Na forumu Bayern nema šanse. Zato su na terenu, tamo gdje je bitno, favoriti. :mrgreen:
Mislis da nemamo sanse na forumu :?
Druze, ne zaboravi da mi forumasi igramo u formaciji 4-3-3-3 :mrgreen:
3 moderatora su nasa + cetvrti oficijelni (admin), tako da... :mrgreen:

Sto se tice tekme, bayo ce vas razbucat.
Ako se desi cudo pa arsic prodje, onda vam drzim palceve da osvojite.
Zato mi u zimskom prelaznom roku dovodimo veliko pojacanje iz Uniteda specijalno za ovu utakmicu! MoR ima sam da izdominira te vase moderatore... :mrgreen: :mrgreen: Greivis je pencilin za vas ostale... :mrgreen: :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 16 dec 2013, 16:24

tezak protivnik, ne ocekujem nista od ovog duela, svjestan sam da je sansa da prodjemo 15%,naravno lopta je okrugla i svasta se moze desiti ali sa trenutnim rosterom ne mozemo parirati Bayi realno, ne treba normalno skidati gace,treba igrat hrabro, al et .. :D

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 16 dec 2013, 16:27

QUARTERBACK je napisao/la:tezak protivnik, ne ocekujem nista od ovog duela, svjestan sam da je sansa da prodjemo 15%,naravno lopta je okrugla i svasta se moze desiti ali sa trenutnim rosterom ne mozemo parirati Bayi realno, ne treba normalno skidati gace,treba igrat hrabro, al et .. :D
Vedo buraz, ti si nedje ovih dana pravo navuko s nogu, duge gace i vunene carape obavezno oblaci...

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 16 dec 2013, 16:31

Rockefeller je napisao/la:Što ti ne banuješ ovog kloca?
On prvo treba da banuje samog sebe posto je nevidjeni troller...

Ali najjaci mi je ovaj Neutral! :lol: :lol: Kao on ovdje nekom zamjera na nerealnim komentarima a cuti na one svoje sisce kada pricaju kako opusteno prolaze iz hendikepa?!?! Pa sta ocekuje, da mi njih respectujemo a oni nas ne? :roll: :roll:

Idemo samo bahato ova dva mjeseca! slika
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 16 dec 2013, 16:34

ekipa koja primi 6 golova u meču i više nego je sigurna u pobjedu protiv jednog od najjačeg kluba na planeti. hm šta reći? bahatost.. no, ko visoko leti, nisko pada. ;)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 dec 2013, 16:35

Monolog je izdominiran svakako s obzirom da se u njegovom pisanju primjecuje sve veci broj postova u kojima je ocita namjera provociranja,maska je odavno pala,jos jedan mrzitelj nase male ludnice,.Jos je sladje kad znas da je u pitanju moderator :mrgreen:

Kolege ludaci,postovana djecico i cijenjeni troleri,ostavimo objektivnost i konstruktivnu raspravu na stranu i nastavimo sa dominacijom,cilj je skupiti sto veci broj hejtera Arsenala na forumu a dosadasnji rad nam govori da smo na dobrom putu,.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 16 dec 2013, 16:49

chily-rz je napisao/la:Monolog je izdominiran svakako s obzirom da se u njegovom pisanju primjecuje sve veci broj postova u kojima je ocita namjera provociranja,maska je odavno pala,jos jedan mrzitelj nase male ludnice,.Jos je sladje kad znas da je u pitanju moderator :mrgreen:

Kolege ludaci,postovana djecico i cijenjeni troleri,ostavimo objektivnost i konstruktivnu raspravu na stranu i nastavimo sa dominacijom,cilj je skupiti sto veci broj hejtera Arsenala na forumu a dosadasnji rad nam govori da smo na dobrom putu,.
Monolog je napisao/la:Uh, priželjkivao sam Arsenal - Bayern. :lol: Biće banova. Biće :!: :mrgreen:
Sta rec na ovu izjavu...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 dec 2013, 16:55

bega_afc je napisao/la:Sta rec na ovu izjavu
Ništa. To znači da poznajem dobro forumaše dvaju timova i da se ne zna koji su gori kada je vrijeđanje i trollanje u pitanju. Dobro, za trollanje su gori Arsenalovi navijači, što se tiče vrijeđanja - neriješeno je. :mrgreen:

Sad, druga stvar je što ti misliš kako ću ja banovati navijače Arsenala "tek tako". :D To je do tebe, jara. Do tebe. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 16 dec 2013, 16:58

ja vam zelim srecu,da im vratite,a najvise ce vam prolaz zavisiti od vase odbrane,moraju bit koncentrisani
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 16 dec 2013, 17:02

Monolog je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Sta rec na ovu izjavu
Ništa. To znači da poznajem dobro forumaše dvaju timova i da se ne zna koji su gori kada je vrijeđanje i trollanje u pitanju. Dobro, za trollanje su gori Arsenalovi navijači, što se tiče vrijeđanja - neriješeno je. :mrgreen:

Sad, druga stvar je što ti misliš kako ću ja banovati navijače Arsenala "tek tako". :D To je do tebe, jara. Do tebe. :D
Ovo je za mene cisto neki pokusaj nasladjivanja i zadovoljavanja nekih svojih unutarnjih poriva. Ne mozes ti zbog pojedinaca s kojim si dolazio u sukob ili imao negativna iskustva generalizovat neke stvari i stavljat etiketu vecini forumasa sa ova dva podforuma. Na provokaciju cu uvijek odgovorit provokacijom, pa makar to bilo i za dva, tri ili pet mjeseci, ali cu zapamtit, pa vratit. Uvjeren sam da sa 90% ljudi koje si etiketiro mozes vodit sasvim normalnu i pristojnu konverzaciju. Ovo mi je iskreno djelovalo jako neukusno i tom dojmu se nikako ne mogu otet.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 dec 2013, 17:09

Nego,da se prisjetimo momenta koji je odlucio pobjednika u proteklom okrsaju sa jajarama..

slika

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.