Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

iVar
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la iVar » 14 dec 2013, 15:48

anonimni je napisao/la:Šta hoćeš za marku? :mrgreen:
da mi donese vodu kad sam žedan 8-)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 dec 2013, 15:49

I da ti kupuje i nosi hranu gratis :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 14 dec 2013, 16:02

i da me zadovolji kad gledam xxx :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 14 dec 2013, 23:17

iVar je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:Kupio sam telefon neki LG, ali imam problem sto ne mogu ukljuciti Bluetooth. Kad pokusam otvoriti tu aplikaciju izbaci mi "You must set BD address!" i dole samo ono OK.

Zna li neko kako to da rijesim.
Bilo ko???
jel znaš šta je BD adresa? trk po polovku i nađi preko google eartha tačnu lokaciju gdje se nalaziš, zapiši sve one koordinate koje nađeš, i onda ugasi telefon, prije nego se učita ono, dok je jos taman ekran pritisni rešetku # i unesi sve te koordinate i pojavit će ti se "Do you really want to set BD address on this location?" Pritisni YES i to je to
Pa sto odma nisu rekli "de nam napisi gdje si tacno" a ne tamo neku BD adresu :D

Hvala drug!

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 14 dec 2013, 23:22

jarane ja sam se zajebav'o :lol: :lol:
evo ti probaj vidjet sta ti ovdje pomaže :)

https://www.google.ba/#q=bd+address+bluetooth" onclick="window.open(this.href);return false;

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 15 dec 2013, 22:44

Moze li mi neko reci kakav je telefon ova Nokia Lumia 520 (kontam je uzet preko Telekoma)?
Meni su vec jarani napricali kako joj je bezveze ovo i ono,prosto mi ogadili telefon,al onda sam se sjetio da oni nisu mjerodavni ni 1%.
Ako neko barata tim telefonom nek napise kakva je,kako fercera,imali nekih gluposti...i to. :D

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 dec 2013, 22:46

mislim da je neutral pisao kako je uzeo taj telefon i da je prezadovoljan ali ne bi da ti garantujem :D ja npr imam model 920 i to je vjerovatno najbolji mobitel koji sam imao u zivotu a imao sam ih prilican broj vjeruj mi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 15 dec 2013, 23:20

Dzoni je napisao/la:Moze li mi neko reci kakav je telefon ova Nokia Lumia 520 (kontam je uzet preko Telekoma)?
Meni su vec jarani napricali kako joj je bezveze ovo i ono,prosto mi ogadili telefon,al onda sam se sjetio da oni nisu mjerodavni ni 1%.
Ako neko barata tim telefonom nek napise kakva je,kako fercera,imali nekih gluposti...i to. :D
Dobra,ali za danasnje vrijeme velika joj je mana sto nema prednju kameru i flash.
Dodaj jos nekih 30-40 maraka i kupi lumiu 620.
Malte ne,isti mobiteli,ali na ovom imas prednju kameru i flash.
#miasanmia

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 15 dec 2013, 23:32

Hvala na odgovorima momci.
@Schweinsteiger ma nije meni bitna ta prednja kamera,nije mi bitna kamera uopste.
Dugo vremena vec nosam Nokiu 2700 i predobar mi je telefon (znaci kamera 2,0) al eto naletilo mi da ga promjenim.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 dec 2013, 00:47

LenBias je napisao/la:mislim da je neutral pisao kako je uzeo taj telefon i da je prezadovoljan ali ne bi da ti garantujem :D ja npr imam model 920 i to je vjerovatno najbolji mobitel koji sam imao u zivotu a imao sam ih prilican broj vjeruj mi
Ista situacija brate, sad sam dobio i S4 ali kopija ispostavilo se tako da ostajem na Lumia-i. Zna li neko moze li se igdje prodat' kopija S4?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 dec 2013, 01:05

Da, mana mu je što nema flash ali vjeruj mi da ga nikako ne koristim za slikanje, za to se koristi digitalna kamera (barem ja). Baterija dan ako surfaš, ako ne, onda tri - četiri.

Prednja kamera je kul, ali niko od raje mi to ne koristi, možda nekad za par godina.

520 je kul, dobra kamera po danu, dobar procesor za te pare, baš kao i giga rama.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 dec 2013, 14:43

schweinsteiger je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Moze li mi neko reci kakav je telefon ova Nokia Lumia 520 (kontam je uzet preko Telekoma)?
Dobra,ali za danasnje vrijeme velika joj je mana sto nema prednju kameru i flash.
Dodaj jos nekih 30-40 maraka i kupi lumiu 620.
Malte ne,isti mobiteli,ali na ovom imas prednju kameru i flash.
s tim da je kod 620 bolji display

neutral, l520 ima 512 mb rama, ali nasljednik lumia 525 ima 1 gb rama

ne znam sta ocekivati od niskobudzetnog wp telefona, ako hoces malo bolje moracete malo vise novca iskesirati, tj za 620 eventualno, 720 lumiju

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 dec 2013, 14:47

Kako se uopste uzima preko BHTelecoma? Treba li biti na pretplati ili sl?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 dec 2013, 14:58

LenBias je napisao/la:mislim da je neutral pisao kako je uzeo taj telefon i da je prezadovoljan ali ne bi da ti garantujem :D ja npr imam model 920 i to je vjerovatno najbolji mobitel koji sam imao u zivotu a imao sam ih prilican broj vjeruj mi
Kakva je ta Lumia 920, kont'o sam ja sebi nešto tako sad uzimati, pa se dvoumim između iphone-a 4 i te 920, a nisam se još odlučio, možda i samsung galaxy 3 :?

Koji bi mi vi preporučili, ovi malo bolji poznavatelji :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 15:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Kakva je ta Lumia 920, kont'o sam ja sebi nešto tako sad uzimati, pa se dvoumim između iphone-a 4 i te 920, a nisam se još odlučio, možda i samsung galaxy 3 :?

Ako ideš na iPhone, onda ne ispod 4S. S3 je smiješan plastikaner, Lumia 920 dobra, velika, i malo poteška. Probaj ih u ruci.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 dec 2013, 16:06

rio_Ferdy88 je napisao/la:

logicno, lumiu 920, garantujem ti da se neces pokajati ;)

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 dec 2013, 16:14

U zadnje vrijeme raja izbjegava sony koji ima odlicne telefone. Ne znam zbog cega.
Isto tako nexus 4, gdje je meni licno to najbolji telefon sto je napravljen u zadnjih par godina.
NO PYRO NO PARTY

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 dec 2013, 16:16

Ko ne boluje za kamerom, Nexus5 za 350$ best buy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 dec 2013, 16:34

Da, pardon, 512 mb, zbunio sam se radi frend koji je kupio xperia z, pa mi velika ta razlika bila :mrgreen:

Nisam htio 620 isključivo jer mi je ružna, pare hvala Bogu nisu bile problem. Trenutno prodajem svoju 520, jer želim 920. Kad se samo sjetim priče kako win8 ne valja itd :lol:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 dec 2013, 16:54

Neutral je napisao/la:Kad se samo sjetim priče kako win8 ne valja itd :lol:
i da nema aplikacija za isti :evil:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VivaLaStella i 7 gostiju.