da mi donese vodu kad sam žedananonimni je napisao/la:Šta hoćeš za marku?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
da mi donese vodu kad sam žedananonimni je napisao/la:Šta hoćeš za marku?
Pa sto odma nisu rekli "de nam napisi gdje si tacno" a ne tamo neku BD adresuiVar je napisao/la:jel znaš šta je BD adresa? trk po polovku i nađi preko google eartha tačnu lokaciju gdje se nalaziš, zapiši sve one koordinate koje nađeš, i onda ugasi telefon, prije nego se učita ono, dok je jos taman ekran pritisni rešetku # i unesi sve te koordinate i pojavit će ti se "Do you really want to set BD address on this location?" Pritisni YES i to je tosuhakrpa je napisao/la:Bilo ko???suhakrpa je napisao/la:Kupio sam telefon neki LG, ali imam problem sto ne mogu ukljuciti Bluetooth. Kad pokusam otvoriti tu aplikaciju izbaci mi "You must set BD address!" i dole samo ono OK.
Zna li neko kako to da rijesim.
Dobra,ali za danasnje vrijeme velika joj je mana sto nema prednju kameru i flash.Dzoni je napisao/la:Moze li mi neko reci kakav je telefon ova Nokia Lumia 520 (kontam je uzet preko Telekoma)?
Meni su vec jarani napricali kako joj je bezveze ovo i ono,prosto mi ogadili telefon,al onda sam se sjetio da oni nisu mjerodavni ni 1%.
Ako neko barata tim telefonom nek napise kakva je,kako fercera,imali nekih gluposti...i to.
Ista situacija brate, sad sam dobio i S4 ali kopija ispostavilo se tako da ostajem na Lumia-i. Zna li neko moze li se igdje prodat' kopija S4?LenBias je napisao/la:mislim da je neutral pisao kako je uzeo taj telefon i da je prezadovoljan ali ne bi da ti garantujemja npr imam model 920 i to je vjerovatno najbolji mobitel koji sam imao u zivotu a imao sam ih prilican broj vjeruj mi
s tim da je kod 620 bolji displayschweinsteiger je napisao/la:Dobra,ali za danasnje vrijeme velika joj je mana sto nema prednju kameru i flash.Dzoni je napisao/la:Moze li mi neko reci kakav je telefon ova Nokia Lumia 520 (kontam je uzet preko Telekoma)?
Meni su vec jarani napricali kako joj je bezveze ovo i ono,prosto mi ogadili telefon,al onda sam se sjetio da oni nisu mjerodavni ni 1%.
Ako neko barata tim telefonom nek napise kakva je,kako fercera,imali nekih gluposti...i to.
Dodaj jos nekih 30-40 maraka i kupi lumiu 620.
Malte ne,isti mobiteli,ali na ovom imas prednju kameru i flash.
Kakva je ta Lumia 920, kont'o sam ja sebi nešto tako sad uzimati, pa se dvoumim između iphone-a 4 i te 920, a nisam se još odlučio, možda i samsung galaxy 3LenBias je napisao/la:mislim da je neutral pisao kako je uzeo taj telefon i da je prezadovoljan ali ne bi da ti garantujemja npr imam model 920 i to je vjerovatno najbolji mobitel koji sam imao u zivotu a imao sam ih prilican broj vjeruj mi
Ako ideš na iPhone, onda ne ispod 4S. S3 je smiješan plastikaner, Lumia 920 dobra, velika, i malo poteška. Probaj ih u ruci.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kakva je ta Lumia 920, kont'o sam ja sebi nešto tako sad uzimati, pa se dvoumim između iphone-a 4 i te 920, a nisam se još odlučio, možda i samsung galaxy 3LenBias je napisao/la:mislim da je neutral pisao kako je uzeo taj telefon i da je prezadovoljan ali ne bi da ti garantujemja npr imam model 920 i to je vjerovatno najbolji mobitel koji sam imao u zivotu a imao sam ih prilican broj vjeruj mi
![]()
Koji bi mi vi preporučili, ovi malo bolji poznavatelji
logicno, lumiu 920, garantujem ti da se neces pokajatirio_Ferdy88 je napisao/la:Kakva je ta Lumia 920, kont'o sam ja sebi nešto tako sad uzimati, pa se dvoumim između iphone-a 4 i te 920, a nisam se još odlučio, možda i samsung galaxy 3LenBias je napisao/la:mislim da je neutral pisao kako je uzeo taj telefon i da je prezadovoljan ali ne bi da ti garantujemja npr imam model 920 i to je vjerovatno najbolji mobitel koji sam imao u zivotu a imao sam ih prilican broj vjeruj mi
![]()
Koji bi mi vi preporučili, ovi malo bolji poznavatelji
i da nema aplikacija za istiNeutral je napisao/la:Kad se samo sjetim priče kako win8 ne valja itd
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VivaLaStella i 7 gostiju.