Samo da je pobjediti Cardif sljedecu i imamo super situaciju i sa dva poraza zaredom na pola sezone. Skroz neocekivano i igrali smo sa svim ekipama iz lige vec. Onda nam ovi jaci dolaze na Anfield gdje smo ove sezone bas jaki.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Zar si i ti sumnjao u Generala i njegove taktičke postavke?dimitrijevic je napisao/la:Konacno da Alen i Lukas pokazu da vrijede,Alen zadnje dvije utakmice odlican, podsjetio je na onaj period igranja u Svonsiju.Ipak vidjet cemo jos u narednim tekmama da li je ono slucajnost billa.Ono postavljanje Lukasa na stopera kad je lopta u posjedu Liverpula odlicno.Henderson je medju pet igraca ove sezone.Nije igrao dobro,nije opravdao epitet pojacanja i cijenu placenu,ali ono sto radi ove sezone je odlicno i na dobrom je putu da izraste u nezamjenjivog igraca.
Trebat ce vise od 70 al otprilike je to to.Torres_9 je napisao/la:22 kola do kraja jos 37 bodova za mjesto koje vodi u LP
Sta ce ti kapa nije kod nas minus.OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ma nema potrebe...Rolex312 je napisao/la:Cuo sam mogao bi Stue biti spreman za Chelsea?
Izvor ako nije tajna?Rolex312 je napisao/la:Cuo sam mogao bi Stue biti spreman za Chelsea?
Uručena je Hendersonu.HeKen je napisao/la:Evo da se i ja javim malo, nisam odavno. Sta reci za onu predstavu sinoc, koju poslugu porat. Svaka cast momcima nadam se da ce dobiti cardiff i onda ja msm da je ocekivan poraz od city-a
![]()
PS @Hendo, trebo bi staviti na Avatar gol Hendersona. Msm da je to zasluzio (ako nadjes kojim slucajem taj gif).
Definitivno nas najbolji igrac sinoc cak mu je i suarez dao tu nagradu (koja je bila urucena suarezu)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.