IZVINI, MIJENJAM SINE...SLAZES LI SE DA BUDE :TOPMarsal je napisao/la:Odličan. Totalno ti je u skladu sa znanjem i karakterom.kloccc je napisao/la: A JEL DOBAR??? AJ PRIZNAJ

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
IZVINI, MIJENJAM SINE...SLAZES LI SE DA BUDE :TOPMarsal je napisao/la:Odličan. Totalno ti je u skladu sa znanjem i karakterom.kloccc je napisao/la: A JEL DOBAR??? AJ PRIZNAJ
Najjace je kad ublehasi pricaju kako imamo raspored lagan jer igramo dosta vezanih utakmica protiv slabijih ekipa al zato ovo je vec treci period sezone kad imamo vezano utakmice sa najjacim protivnicima jednu za drugom, dok njihovi klubovi imaju fino rasporedjeno jedna teska pa tri lakse i tako redom...Gunner4 je napisao/la:Pogledjate samo **** mart!!!
11.03. Bayern - Arsenal
15.03. Tottenham - Arsenal
22.03.Chelsea - Arsenal
29.03. Arsenal - Man City
Ovo je ludnica!!!! I ovakav raspored i sve!!!
Realno 3 pobjede i remi u gostima protiv Čelzija.Gunner4 je napisao/la:Pogledjate samo **** mart!!!
11.03. Bayern - Arsenal
22.03.Chelsea - Arsenal
Nisi do kraja.Gunner4 je napisao/la:Pogledjate samo **** mart!!!
11.03. Bayern - Arsenal
22.03.Chelsea - Arsenal
05.04. Everton - Arsenal
Nema potrebe za brigom, do tad ce Diaby biti spremanGunner4 je napisao/la:Pogledjate samo **** mart!!!
11.03. Bayern - Arsenal
22.03.Chelsea - Arsenal
"karakteru" hocu li promijeniti nick???Marsal je napisao/la:Realno 3 pobjede i remi u gostima protiv Čelzija.Gunner4 je napisao/la:Pogledjate samo **** mart!!!
11.03. Bayern - Arsenal
22.03.Chelsea - Arsenal
kloccc je napisao/la: "karakteru" hocu li promijeniti nick???
sine, otvori oci...
Pa sto se furate na Bayern,hocete 4-5 titula u jednoj godiniGunner4 je napisao/la:Pogledjate samo **** mart!!!
11.03. Bayern - Arsenal
22.03.Chelsea - Arsenal
kloccc je napisao/la: ipak, imate 2-3 mjeseca da lijecite svoje frustracije...
al znate se nositi sa utjeham...sine, nece boljeti...
P.S. treba mama da poradi na tvom odgoju.
bice korisno za kasnije
po mojoj procjeni,mislim da ima nekih 14-15 ljeta...mlad,bahat momakMarsal je napisao/la:kloccc je napisao/la: ipak, imate 2-3 mjeseca da lijecite svoje frustracije...
bice korisno za kasnije![]()
![]()
![]()
Koji kralj.
da, da...razmisl maloMarsal je napisao/la:kloccc je napisao/la: ipak, imate 2-3 mjeseca da lijecite svoje frustracije...
![]()
![]()
Koji kralj.
nisi ga uspio spasitirambo16 je napisao/la:po mojoj procjeni,mislim da ima nekih 14-15 ljeta...mlad,bahat momakMarsal je napisao/la:kloccc je napisao/la: ipak, imate 2-3 mjeseca da lijecite svoje frustracije...
![]()
![]()
Koji kralj.
Ne nasmijavajte me molim vas, kakvi bavarci, od Lješeva oni nisu dalje dobacili, možda eventualno do Gladnog polja haahahahah...bože čuj bavarciMarsal je napisao/la:kloccc je napisao/la: "karakteru" hocu li promijeniti nick???
sine, otvori oci...![]()
Tipični Bavarac. Fola on mudar, on provocira sa ovo "sine". Eto priznajem ti, mudar si bez ono r na kraju.
Kad vas Arsenal izdominira klinjo, mislit ćete da je picgauer preš'o preko vas.
vidi se kumašine da ne poznaješ mentalitet onog ko navija za neku Englesku ekipu.....GazijaKalesija je napisao/la:Neću provocirati,
al' ima li ijedan navijač Arsenala koji bi smio sad zadnjih 100KM uložiti na prolaz u ovom dvomeču? Dajte ljudi gledajte realno, Arsenal jeste dobra ekipa, ali oni ako ne dovedu nekog klasnog napadača nemaju šanse, džaba veza, džaba Ozil, Ramsej etc kad nema ko završiti akciju. I to vam neće biti problem samo u tom dvomeču osmine finala, već i u ostalim tekmama lige. To se vidjelo i sad kontra City-a a vidjet će se i protiv Chelsea. Arsenal mi je uvijek bio drag klub, nadam se da pojedini forumaši i ''navijači'' Arsenala neće to pokvariti.
Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.