FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 13 jan 2010, 15:23

čamac je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
čamac je napisao/la:Izgleda da nisi dobro pročitao, hajd' ponovo. Rekao sam da mislim da je bila jesen '87.
Helem nejse, treb'o si napisati da si prekopirao jer sam pomislio da si starija raja. Do mene. Ako ima k'o stariji nek'se javi, ako ne, toliko od mene. Da ne smaram po ovoj dječijoj temi mlađeg sarajevskog prvoligaša.
Djeco ... znate vi dobro šta.
Haveru ti pricas o nekim sarajevskim korjenima,a recenicu pocinjes sa ,,helem nejse,, . To je izraz koji se koristi u Tuzli i okruzenju,nikako u Sarajevu. Jesi li ti siguran da si prijeratni sarajlija ili nam malo lagis?
Nista kontra Tuzle naravno,da se ko ne uvrijedi
Ha ha. E čemu ti to ba? Šta ti znaš šta se u Sarajevu koristi? Ko si, dži stojiš (što bi stari sarajevski svijet govorio)? Od kojeg ti to rata brojiš? Nije grad ba od Torpeda počeo.
Zar nisi rekao da ne raspravljas sa djecurlijom ??

Da imas godina kako se predstavljas valjda bi imao i karakter da ono sto kazes ispostujes , sve vise kontam odakle si ti dosao u ovaj grad ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 13 jan 2010, 15:28

tax je napisao/la:pojma vi nemate ja vas pitam sta je kompleks a vi meni jesi dosadan idi na svoju temu de reci ak znas
a irfane nema dzabe n u stare babe

ato tti je rekao ko?

pa u politici opcine centar su aktivni muhamed alaim, dino konakovic, ajnadzic(SDA) mirza varesanovic(SDP) pa ti sad razmisli malo.

a tu mi je indo rekao jedan navijac zalje, i da je uprava jako nezahvalna i da traze jos oara da im se daje i da ga to nervira, pa zar ti svarno mislis da bi ijedankub mogao opstati da kosevo plac za petnest tekmi plus kup i evropa
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 13 jan 2010, 15:31

ultra@rajvosa je napisao/la:Ev izgleda da bi mogao doci Djordze Tutoric iz crvene zvezde,odranbeni igrac,zna li neko nesto vise o njemu :?:
cijelu karijeru mislim da je proveo na posudbama
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 jan 2010, 17:09

spameri će biti trajno banovani

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 13 jan 2010, 17:14

ultra@rajvosa je napisao/la:Ev izgleda da bi mogao doci Djordze Tutoric iz crvene zvezde,odranbeni igrac,zna li neko nesto vise o njemu :?:
rodjen 1983 igra stopera odigro jednu utakmicu i za srbiju
slika
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 jan 2010, 17:19

Bomba ili ne za Tutorica evo par link pise o njemu i ima par slika, dobro bi dosao i ovaj nama
http://www.crvenazvezdafk.com/djordje-t ... player.htm

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 jan 2010, 17:25

Odakle vam sad ovaj Tutoric ba? :roll: Gdje ste to procitali?

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 13 jan 2010, 17:28

Ma nemam pojma lik igra za zvezdu ima i slika u postavi je ali eto da se malo zabavimo ili neko nesta vise zna,uglavno pomogao sam da vidimo ko je i sta je....

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 13 jan 2010, 18:26

ko je sad ovaj tojaga sto hoce da ga kupe
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 13 jan 2010, 18:37

jalehordas je napisao/la:ko je sad ovaj tojaga sto hoce da ga kupe
Nekad igro u Velezu pa otisao na Katar .. cuo sam da je dobar igrac i mislim da bi ga vrijedilo dovesti u nase redove

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 13 jan 2010, 18:59

too bahko svaka ti cast hahahh ako je igrao u kataru nije sala igrac bio bi odlican ali daj boze :cry: :cry: :cry:
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 13 jan 2010, 19:02

ma ne vjerujem za tutorica...standardan je u nasoj U-21 reprezentaciji,citao sam da ce ici u djenovu ;)
TREĆI PUT ČASTIMO

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 13 jan 2010, 19:02

hz_1987 je napisao/la:too bahko svaka ti cast hahahh ako je igrao u kataru nije sala igrac bio bi odlican ali daj boze :cry: :cry: :cry:
kazu da mu je stari branio u velezu
nastavio tradiciju od starog samo sto je on desno bek
dobro bi nam doso samim time sigurno ima iskustvo igro je za tim u kojem igra marselinjo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 13 jan 2010, 19:08

COYB je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:ma ne vjerujem za tutorica...standardan je u nasoj U-21 reprezentaciji,citao sam da ce ici u djenovu ;)
Čovjek je rođen u Subotici.Nije valjda da smo im oteli igrača ? E da mi je i to dočekati. :)

@jalehordas:Zijin mali.
LAZNA UZBUNA :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 13 jan 2010, 19:09

borac_sampion je napisao/la:
COYB je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:ma ne vjerujem za tutorica...standardan je u nasoj U-21 reprezentaciji,citao sam da ce ici u djenovu ;)
Čovjek je rođen u Subotici.Nije valjda da smo im oteli igrača ? E da mi je i to dočekati. :)

@jalehordas:Zijin mali.
LAZNA UZBUNA :mrgreen:
Tesko cemo mi to docekat da nasa sposobna uprava nekom otme igraca , pa nemogu da dovedu one sto traze klubove :lol:

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 13 jan 2010, 19:24

SRECNA NOVA GODINA SVIM PRAVOSLAVNIM NAVIJACIMA FK SARAJEVO
P.S. vidimo se na kosevu u maju :) ;)
TREĆI PUT ČASTIMO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jan 2010, 21:28

Ko će zamijeniti Jahovića?
Haris Handžić pregovara sa bordo timom

Tim sa Koševa danas je napustio Makedonac Adis Jahović. S obzirom da nije želio da sjedi na klupi moralo se naći kompromisno rješenje. Bivše saigrače počastio je tortom, pozdravio se i otišao. Kako je ostalo upražnjeno mjestu u napadu, čelnici kluba krenuli su u potragu za pojačanjima.
Kako sada stvari stoje, napadač koji je najbliži dolasku na Koševo je Haris Handžić, igrač Lech Poznana. Upravo je pomenuti igrač prošao sve selekcije bordo tima, a 2008. godine je otišao u Poljsku gdje je postao saigrač Semiru Štiliću i Jasminu Buriću. No, nije se uspio nametnuti stručnom štabu. Praktično već drugu sezonu ne igra pravi nogomet. Nezadovoljan statusom izrazi je želju da se ponovo vrati na najveći bh. stadion.

U prilog mu ide činjenica da je bordo svlačionicu napustio Jahović (igraju istu poziciju), a kadrovska križaljka još nije ispunjena. Handžić je prije odlaska u Poljsku u 34 utakmice postigao osam golova za FK Sarajevo.

Potekla je priča i o pregovorima sa Vlastimirom Jovanovićem iz Slavije. Pomenuti dvojac bi uz Vuleta Trivunovića činio ekipu koja bi na proljeće jurišala na titulu prvaka BiH.

Ejs nesmijem ni zamisliti Vule,Jovanovic ,Hare mora i nemora i nema dalje 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 13 jan 2010, 22:04

Trazil Slavija ista za ovog Jovanovica?
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 13 jan 2010, 22:09

Madafaka je napisao/la:oko 100 000 eura :mrgreen:
Ja mislim da cemo njega dovest da ce potpisat na 4 godine.I dacemo dovest jos jedno pojacanje od 100.000 eura,al je reko gospodin suman&co da ce to ostat tajna sad za sad :D ;)
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 jan 2010, 22:47

tutorić :roll: :roll: jao nikad čuo, ova naša uprava baš ima talenta da iskopa anonimuse :( a i ovaj tojaga izgleda kloc neki, nisam ga upamtio dok je igrao za velež
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”