Ne vjerujem da ce ga Zach cuvati
parovi su sasvim ok i trebali bi doci, T Evans ne igra, sto je super za Holidaya koji je ipak domacinski igrac, pa ce veceras baciti i njegovu (Evansovu) koju loptu

sretno
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pado na hokeju,raspucali se u 3/3kompa je napisao/la:harry_90 je napisao/la:tiket jedan prosao..ovaj drugi mi zavisi od nhl..harry_90 je napisao/la:Danas nisam stigao odigrat nista,zato veceras ALL IN !!
Napoli - Inter 3+
Atl.Madrid - Valencia 3+
Lyon - Marseille ps1
10 km
Rio Ave - Porto 2
Siena - Roma 1
Washington - Philadephia manje od 5.5 golova 1:3 3/3
10 km
bogami jos ima do kraja nadam se da ces proci
valjda bi ga trebao cuvati Koufos jer on igra centra u Memphisu koliko ja pratim nbadr.van nostrand je napisao/la:@head Randolph je 206 cm a Pekovic 211 cm
Ne vjerujem da ce ga Zach cuvati
parovi su sasvim ok i trebali bi doci, T Evans ne igra, sto je super za Holidaya koji je ipak domacinski igrac, pa ce veceras baciti i njegovu (Evansovu) koju loptu![]()
sretno
Guzonja ce krv propišat ganjajuci KLMaradonaaa je napisao/la:valjda bi ga trebao cuvati Koufos jer on igra centra u Memphisu koliko ja pratim nba![]()
Randolph ide na Love-a
analiza nije moja al ako ovo prodje bit ce moj prolazan single"jennings veceras kod kuce igra sa svojim detroitom protiv portlanda ocekujem ovdje utakmicu sa velikim brojem poena kao i u prvoj utakmici ove sezone kada je portland uzeo 109-103 u toj utakmici glavni igrac detroita je bio upravo njihov play jennings koji je zabio 28 poena za samo 32min igre uz sut 11/24 gledao sam malo tu utakmicu i brandon je dosta lagano dolazio do polaganja od ovih 11 pogodjenih suteva bilo je 5,6 polaganja i samo je potvrdio ono sto je vec poznato a to jest da portland lose brani poziciju playa to se i sinoc dalo primjetiti protiv phile primili su od njihovog playa wrotena za 24min cak 18 poena a ove godine je taj wroten na prosjeku od 13 poena i ipak je dosta losiji od jenningsa tako da ocekujem od brandona da i veceras predje ovu granicu skoro pa sam siguran da nece biti blowouta za jednu ekipu tako da bi trebao odigrati svoju punu minutazu,inace brandon je ove sezone na prosjeku od 17 poena"
u posljednjih 4 utakmica je prošao ovu granicu
deno_TM87 je napisao/la:Napoli - Inter M. oba daju gol i 3+ 2.00 4:2
Atl.Madrid - Valencia oba daju gol i 3+ 2.40 3:0
Rio Ave - Porto oba daju gol i 3+ 2.70 1:3
Kvota: 12.95
Kofol da probamo, a dojavaharry_90 je napisao/la:Atl. Nacional - Dep. Cali 1/1
Club America - Club Leon 2/1
da probamo.. makar jedan da prodje..
Druže,pratiš li venecuela ligu?harry_90 je napisao/la:Atl. Nacional - Dep. Cali 1/1
Club America - Club Leon 2/1
da probamo.. makar jedan da prodje..
Dobro je ipakBelieve je napisao/la:Moji me zavališe,al' nek su vala![]()
Lyon daje
Napoli 1x
Kanada žene 1
kvota 2 da se probam izvuci
Jos za NBA
Howard ispod 18.5
Peković 18+
Minnesota 2
5.82
Jos jedan narodni imam,evo zabi ga Waregem odmah,ali tu se ne nadam puno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.