Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ko još vjeruje Vugdaliću, koji izmišlja stvari u prenosu utakmica. Čuj 180 miliona.
Pričao sa ovim, pričao sa onim, jes al u q. Da ne govorimo da nema pojma o takvim stvarima kao što su finansije u LP.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- Trequartista
- Kontakt:
Šta je smiješno?muxa je napisao/la:Trequartista je napisao/la:Gubitak od ispadanja u Ligi šampiona 8 miliona, Marotta potvrdio.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Milan je vjerovatno zaradio 200 miliona, ako smo mi izgubili toliko.
Kako neće biti smiješno. 

ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- 10DelPiero
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:To je rekao jedan od komentatora utakmice Milan - Ajax na OBN, reakcija mi je bila![]()
nerealno mi je tolike pare da izgubimo.

Pa cuj 200 mil. toliko stadion nije kostao a da se ispadanjem iz grupe toliko izgubi. E sta svasta nece izvalit ti idioti na OBN-u to je nevjerovatno.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juventus F.C.
Ocekivana cifra, nikakav bauk, ozbiljniji malo pristup u EL i to se nece ni vidjeti, a rekao je i da i sa tim gubitkom klub nece imati probleme.
Takodjer je rekao nesto sto mozda ne zelimo cuti sada, a to je da nece dovesti nikoga u januaru.
Mislim da ce ipak neko doci i da je to patka, ali nista krupno (Biabiany) jer se vjerovatno vjeruje ovom kadru na svim frontovima do pocetka naredne sezone.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Takodjer je rekao nesto sto mozda ne zelimo cuti sada, a to je da nece dovesti nikoga u januaru.
Mislim da ce ipak neko doci i da je to patka, ali nista krupno (Biabiany) jer se vjerovatno vjeruje ovom kadru na svim frontovima do pocetka naredne sezone.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 15 dec 2013, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Trequartista
- Kontakt:
Ma realno kad smo ispali iz Lige šampiona i ne treba nam niko, dobra je ova ekipa za prvenstva.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Realno, ne treba nam niko kad ne igramo LP, a i u januaru nema velikih transfera i to je očekivana izjava. Eventualno pokupiti Nainggolana i to je to.Takodjer je rekao nesto sto mozda ne zelimo cuti sada, a to je da nece dovesti nikoga u januaru.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma kakvih 200, ukupni promet nam jedva premasi 200 miliona..al nesto sumnjam i da je tako malo kao 5 ili 8 miliona eura...ali sigurno ne vise od 15-20..kako god to ne mijenja cinjenicu niti sta predstavlja Marotinom poslovanju, i sa tih 15 mil i bez njih smo gledali da zavrsimo u plusu prelazni rok i dovodimo za dzaba, i sad cemo jos vise 
sto se tice pojacanja potrebniji nam je dobar lijevi bocni od Naingolana..ako dodje Radja znaci opet nema nista od beka i Asa ostaje tamo jer koja logika bi bila na sredini Pirlo, Vidal, Pogba, Radja, Asamoa kad znamo da Markizio mora igrati..
mada i ovaj kadar treba rasteretiti, dovoljno je 20-ak igraca za seriju A, taman prilika da se rijesimo drva...

sto se tice pojacanja potrebniji nam je dobar lijevi bocni od Naingolana..ako dodje Radja znaci opet nema nista od beka i Asa ostaje tamo jer koja logika bi bila na sredini Pirlo, Vidal, Pogba, Radja, Asamoa kad znamo da Markizio mora igrati..
mada i ovaj kadar treba rasteretiti, dovoljno je 20-ak igraca za seriju A, taman prilika da se rijesimo drva...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Onaj Merkato na ljeto će biti od velike važnosti. Ako Konte misli promijeniti formaciju trebaće mu par igrača i to ne panjeva tipa Peluso, Padoin..
Allegri je gospodin!
-
- Kontakt:
Zaboravio si dodati jos jednog panja,,,Bonuci,,,ipak se veceras vidjelo pored najslabije ekipe u ligi,,on napravi nekoliko gresaka,,kakav kiks igrac,,da mu samo bi da vidim ledja,,,uhhhhhCarli je napisao/la:Onaj Merkato na ljeto će biti od velike važnosti. Ako Konte misli promijeniti formaciju trebaće mu par igrača i to ne panjeva tipa Peluso, Padoin..
- Trequartista
- Kontakt:
Pelusa je ovaj gol spasio pa će biti tu do kraja sezone sigurno. Padoin bi vrlo lahko mogao biti uključen u neki transfer pa i De Ceglie...
Bonuccija pokušati na ljeto uvaliti ludim Englezima za 20+ miliona, kad je mogao Giaccherini otići za 8 može i ovaj za 20.
Bonuccija pokušati na ljeto uvaliti ludim Englezima za 20+ miliona, kad je mogao Giaccherini otići za 8 može i ovaj za 20.

Ma može se Bonucci utalit' nekome
Loš je zadnjih par tekmi ne znam šta se s njim dešava. Treba mu koji šamar opalit' da ga razdrma. Kako Barza igra to je nevjerovatno.

Loš je zadnjih par tekmi ne znam šta se s njim dešava. Treba mu koji šamar opalit' da ga razdrma. Kako Barza igra to je nevjerovatno.
Allegri je gospodin!
a jeste zajmili oko par ako da ce nama. nine toliko visoka cifra. cuj oko 200 M pa gdje to ia ba...
ali nije ni 8 M kako se ovdje pise, izgubio je juve mnogo vise..
krenimo redom.
sam prolazak grupe u LP se placa nesto vise od 15M
ono sto je jos vaznije to su tv prava, koja su prosle godine ukupno ( dijelio Milan i Juve ) iznosila nesto vise od 30M
dakle ove godine je Milan sam tako da slijedom logike 15M + 30M ( jer ove godine nema sa kime dijeliti prava, ostali su sami od italijana) dalke = 45M, pri tome ako ugrabe jos neki bod makar u 1/8 to je onda jos nekoliko Milioncica plus, dakle ta zarada Milana ide na nekih 50M
s tim da juv gubi:
15M zbog ne prolaska grupe.
oko 15M zbog TV prava ( recimo da su prosli uz Milan, toliko bi otprilike dobili i jedni i drugi )
dalke ukupno 30M, s tim da su posli i osvojili koji bod ta cifra bi bila veca, negdje oko 40m i vise,... e to je stvari gubitak Juventus aove sezone..
Evo citam P$G sprema ponudu za Pogbu oko 50 M. to bi se moglu to nadoknaditi. znam da je on jedan od nedodirljivi ali svasta je moguce ocekivati, ja bi volio da ostane, neka dobri igraca u Calciu
cestitke danas na pobjedi drugovi.
ali nije ni 8 M kako se ovdje pise, izgubio je juve mnogo vise..
krenimo redom.
sam prolazak grupe u LP se placa nesto vise od 15M
ono sto je jos vaznije to su tv prava, koja su prosle godine ukupno ( dijelio Milan i Juve ) iznosila nesto vise od 30M
dakle ove godine je Milan sam tako da slijedom logike 15M + 30M ( jer ove godine nema sa kime dijeliti prava, ostali su sami od italijana) dalke = 45M, pri tome ako ugrabe jos neki bod makar u 1/8 to je onda jos nekoliko Milioncica plus, dakle ta zarada Milana ide na nekih 50M
s tim da juv gubi:
15M zbog ne prolaska grupe.
oko 15M zbog TV prava ( recimo da su prosli uz Milan, toliko bi otprilike dobili i jedni i drugi )
dalke ukupno 30M, s tim da su posli i osvojili koji bod ta cifra bi bila veca, negdje oko 40m i vise,... e to je stvari gubitak Juventus aove sezone..
Evo citam P$G sprema ponudu za Pogbu oko 50 M. to bi se moglu to nadoknaditi. znam da je on jedan od nedodirljivi ali svasta je moguce ocekivati, ja bi volio da ostane, neka dobri igraca u Calciu

cestitke danas na pobjedi drugovi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Contentissimo
- Kontakt:
gojzerica je napisao/la:Negdje sam čuo da smo u dosta sponzorskih ugovora imali klauzule u vezi LP i da će ukupni gubitak biti preko 200 miliona.
by sasa vugdalic

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
-
- Kontakt:
Contentissimo je napisao/la:gojzerica je napisao/la:Negdje sam čuo da smo u dosta sponzorskih ugovora imali klauzule u vezi LP i da će ukupni gubitak biti preko 200 miliona.
by sasa vugdalic

Nemogu da vjerujem da neko moze i pomisliti da je to tacna informacija,,,ja vecu glupost u svom zivotu nisam cuo,,,gubitak se krece oko 20m,,zavisi od dosta stvari tacnost iznosa,,,ali se krece otprilike izmdjeu 16-22m,,,maksimalno
- Trequartista
- Kontakt:
Nije ti ta dobra računica, nikako.
Prvo, prošle godine se udio od TV prava dijelio na dva dijela, sada se dijeli na tri, tako da odmah na startu ti računica ne valja.
Prolazak grupe, tj. za plasman u 1/8 finala se dobiju 3.5 miliona, ne znam odakle ti tih 15.
I što je još najvažanije, istina je da će Milan zaraditi najviše od TV prava od tri italijanska kluba, ali to uopšte neće imati super bonus kao Juve prošle sezone. Juve je u prventsvu bio prvi na tabeli, što za Milan i nije baš slučaj.
Prvo, prošle godine se udio od TV prava dijelio na dva dijela, sada se dijeli na tri, tako da odmah na startu ti računica ne valja.
Prolazak grupe, tj. za plasman u 1/8 finala se dobiju 3.5 miliona, ne znam odakle ti tih 15.

I što je još najvažanije, istina je da će Milan zaraditi najviše od TV prava od tri italijanska kluba, ali to uopšte neće imati super bonus kao Juve prošle sezone. Juve je u prventsvu bio prvi na tabeli, što za Milan i nije baš slučaj.
racunica je itekako dobra, provjeri malo ako ne vjerujes, jeste prosle godine se udio o tv pravima dijelio na dva dijela ( izmedju Milana i Juventusa, prosli grupu oba ) ove godine samo na jeda dio ( Milan ) tako da je racunia jasna da ne moze biti jasnija.Trequartista je napisao/la:Nije ti ta dobra računica, nikako.
Prolazak grupe, tj. za plasman u 1/8 finala se dobiju 3.5 miliona, ne znam odakle ti tih 15.![]()
I što je još najvažanije, istina je da će Milan zaraditi najviše od TV prava od tri italijanska kluba, ali to uopšte neće imati super bonus kao Juve prošle sezone. Juve je bio prvi na tabeli, što za Milan i nije baš slučaj.
pa nije memorijalni turnir bajro camdzic pa da se dobiju 3.5 M za prolazak grupne faze

i de mi samo objasni kakve veze ima to sto je prosle godine juve bio prvi u prvenstvu sa Tv pravima o kojima pricamo, dakle to dvoje ovdje ne idu zajedno nikako, TV prava o kojima pricamo su iskljucivo za meceve LP, ako mislis da cu ti cestitati na tituli to sam vec ucinio na kraju prosle sezone

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Trequartista
- Kontakt:

Šta ti je bolan?

Sačekaj ti misliš da sav novac od market poola za Italiju ide Milanu? Ti nama govoriš da Milan već u startu dobije 80 miliona.

Onda mi nije nikako jasno kako su to prošle sezone od market poola Montpeiller dobio 22 miliona iako je svoju grupu završio kao posljednjeplasirani tim. Manchester City je isto uzeo 18 miliona od mareket poola, a u grupi završili četvrti.

Plasman među 16 najboljih donosi 3,5 miliona. Zvanični UEFA podaci, nemam ti namjeru treći put ponavljati.
Cestitam vam trollovi Trequartista@ Sarajevo1946@ na uspjesnoj sezoni u SS.ba ligi zavrsili smo sezonu na 6 mjestu sto je uspijeh u odnosu na prethodne sezone
7 pobjeda
4 nerijesena
7 poraza
gol razlika 23-22 +1
Yucca@ 11 golova
Trequartista@ 6 golova
Sarajevo1946@ 6 golova
Padovan@ druze osvjetlali smo obraz ove sezone
abd slijedeca ce biti jos bolja sto da ne i borba za 2 ligu ako Trequartista@ (Marotta)
sportski direktor odrijesi kesu pa se jos pojacamo 

7 pobjeda
4 nerijesena
7 poraza
gol razlika 23-22 +1
Yucca@ 11 golova
Trequartista@ 6 golova
Sarajevo1946@ 6 golova
Padovan@ druze osvjetlali smo obraz ove sezone

abd slijedeca ce biti jos bolja sto da ne i borba za 2 ligu ako Trequartista@ (Marotta)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.