Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

mujo205
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la mujo205 » 15 dec 2013, 21:11

slijedece kolo vas prelazimo, liverpool konacno se vraca na vrh gdje mu je i mjesto, al drago mi je da je i arsenal u vrhu, ne volim man city i chelse napuhane kluobove

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 15 dec 2013, 21:16

mujo205 je napisao/la:slijedece kolo vas prelazimo, liverpool konacno se vraca na vrh gdje mu je i mjesto, al drago mi je da je i arsenal u vrhu, ne volim man city i chelse napuhane kluobove

:lol: city ili chelsea će na kraju osvojiti titulu,voljeli ih ili ne,to je realnost.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 dec 2013, 21:16

bega_afc je napisao/la:
rambo16 je napisao/la: jel to znači da je i Liverpool u utrci za prvaka....ili još bolje Everton koji igraju isto extra 16 kola? znalo se i prije desit da mi budemo na vrhu...i onda par kikseva i sve to padne u vodu za mjesec dana...zato kažem da je pitanje šta smo mi ove sezone...hoćemol pokazat da smo drugačija ekipa od one iz prethodnih sezona...ili ćemo po starom običaju izgubit par tekmi i zeznut sve ono što smo prije toga dobro odradili...
Po cemu to te dvije ekipe nisu u utrci, Liverpul na Suarezov pogon i Everton koji igra jako zrelo za ekipu ciju okosnicu cine igraci pridosli ovog ljeta. Po svemu dosad prikazanom, ubjedljivo zasluzeno u vrhu.
Kako se znalo desit da budemo u vrhu, znalo se desit i da smo recimo prosle godine bili u debelom minusu pa onda uvezali 2 fenomenalna mjeseca gdje se izborio TOP 4, zasto to ne ocekivat ponovo, a ne neki pad...
pa ja to i očekujem ;) da konačno odigramo kad je baš bitno....i prije 5 dana sam rek'o da city ne možemo dobit,al da Čelzi itekako možemo.....a to za Everton i Liverpool ćuNe da komentarišem :lol: :lol: oni koji prate Englesku ligu,znaju da Liverpool i Everton jure Evropu a ne trofeje neke...a nisam rek'o samo za prošlu godinu....sezona 07-08...ili 08-09...nisam siguran....extra start imali,par kikseva..na kraju treći....na to sam mislio prije svega
A.F.C. Bournemouth!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 dec 2013, 21:30

Gunner4 je napisao/la:Sta mislite koliko bi ovi iz Liverpoola prihvatili za Sukija??? 8-) 8-)
Pa ja mislim da bi oko 110 mil bilo sasvim dovoljno, naravno uz Ozila i Ramseya uz tu lovu... :) :)
Salim se naravno, ali sam siguran da nece nigdje u januaru, a i kada bude isao u junu, to ce biti Real ili Bayern, tako da... 8-)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 15 dec 2013, 21:34

rambo16 je napisao/la: pa ja to i očekujem ;) da konačno odigramo kad je baš bitno....i prije 5 dana sam rek'o da city ne možemo dobit,al da Čelzi itekako možemo.....a to za Everton i Liverpool ćuNe da komentarišem :lol: :lol: oni koji prate Englesku ligu,znaju da Liverpool i Everton jure Evropu a ne trofeje neke...a nisam rek'o samo za prošlu godinu....sezona 07-08...ili 08-09...nisam siguran....extra start imali,par kikseva..na kraju treći....na to sam mislio prije svega
Ja pratim Tajlandsku eto...Cuj ganjaju ljudi Evropu, ono nema veze sto smo dosad odigrali odlicno, nama je bitna Evropa, jer titula nije in, koji ce nam vrag, jel to te dvije ekipe nemaju pravo da se nadaju da ce na kraju trke zavrsit na vrhu...I nema smisla spominjat sezone od prije 4 ili 5 godina, 2014 je godina, jel ijedan igrac od ovih trenutno u kadru igro tad lopte u Arsenalu
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 dec 2013, 21:50

bega_afc je napisao/la:
rambo16 je napisao/la: pa ja to i očekujem ;) da konačno odigramo kad je baš bitno....i prije 5 dana sam rek'o da city ne možemo dobit,al da Čelzi itekako možemo.....a to za Everton i Liverpool ćuNe da komentarišem :lol: :lol: oni koji prate Englesku ligu,znaju da Liverpool i Everton jure Evropu a ne trofeje neke...a nisam rek'o samo za prošlu godinu....sezona 07-08...ili 08-09...nisam siguran....extra start imali,par kikseva..na kraju treći....na to sam mislio prije svega
Ja pratim Tajlandsku eto...Cuj ganjaju ljudi Evropu, ono nema veze sto smo dosad odigrali odlicno, nama je bitna Evropa, jer titula nije in, koji ce nam vrag, jel to te dvije ekipe nemaju pravo da se nadaju da ce na kraju trke zavrsit na vrhu...I nema smisla spominjat sezone od prije 4 ili 5 godina, 2014 je godina, jel ijedan igrac od ovih trenutno u kadru igro tad lopte u Arsenalu
ne razumemo se ;) mentalitet koji Wenger nametne,je isti kod svih generacija Arsenala koje je Wenger vodio....samo što poslije 2004-te,on nema igrače koji to razumu i često padnu naglo u formi...a ako pratiš Englesku ligu kako onda možeš reć da Everton i Liverpool imaju nekih šansi za titulu...fakat nelogično.... Liverpoolu je Liga prvaka vrh dometa i ja prvi kažem da im je 4-to mjesto na kraju premija
A.F.C. Bournemouth!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 15 dec 2013, 22:12

Pa o kakvom mi velikom padu forme pričamo ovdje? Mislim mi igramo nešto slabije nego što smo igrali u prethodnom periodu ali taj pad forme nije uopšte toliki kolikim ga neki pokušavaju predstaviti, odjednom nam fali po 3-4 dobra igrača da budemo konkurenti što je besmislica obična.. Protiv Evertona su nas minute dijelile od velike pobjede, dakle malo nam je falilo tu, onda protiv Napolija utakmica odigrana samo da se što manje umore jer za 2 dana igraju sa Cityijem, izgubili smo jer smo igrali sa pola snage dakle ta utakmica nije relevantna uopšte i na kraju protiv Cityja jednostavno sve nam se poklopilo da izgubimo, loš dan našoj odbrani, loš dan Wilshereu kao i Giroudu, i loš dan sudije koji nas je oštetio i usmjerio je utakmicu u onom pravcu da je moguć bio samo jedan pobjednik a to je City..

Ja ni prije nisam pričao o tituli dok su neki ovdje na sav glas govorili o EPLu, smanjio sam očekivanja na minimum, ali kad sam vidio da možemo igrati sa glavnim konkurentima za titulu sasvim ravnopravno i uz to smo pobjeđivali velike ekipe ove sezone tipa Napoli, Dortmund, Liverpool onda se čovjek opravdano nada da možemo nešto uraditi ove sezone.. idalje sam pesimističan, ali se u meni za razliku od prije stvorila nada na osnovu viđenog da uz adekvatno pojačanje u napadu i pravu formu Wilsherea može barem do borbe za titulu do kraja sezone, a poželjno bi bilo osvojiti FA kup da se više ta monotonija razbije.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 dec 2013, 22:23

http://www.****/sport/fudbal/kolaps ... r-nemocan/ joj j***m li ih u usta ona prljava....pazite naslova "kolaps arsenala"....da ne povjeruješ šta ljudi pišu.....fujjjj :x
A.F.C. Bournemouth!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 dec 2013, 22:41

slika

[youtube][/youtube]
1946

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 dec 2013, 22:48

Pa gdje nađe Burhana Šabana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oooo Bože nije me nikad vise nasmijala neka pjesma u ovakvom kontekstu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 15 dec 2013, 22:51

:lol: :lol:

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 15 dec 2013, 22:55

Aj kralja majke mi :lol: :lol: :lol:

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 15 dec 2013, 23:00

:lol: :lol: :lol:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 15 dec 2013, 23:03

Svaka čast majstore , odavno se ovako ne ismijah. :lol: :lol:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 dec 2013, 23:07

Draxler I Costa, bio bih siguran da bi nesto osvojili.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 dec 2013, 23:18

AKo spanskoj bankrotiranoj buraniji ponudimo dovoljno love naravno da cemo uzeti Kostu mada ja sam skeptican po pitanju tog igraca ima dobru sezonu sjajan je da se razumijemo ali sta znas moze biti i promasaj ali opet pozdravio bi njegov dolazak. Suarez jedva ceka da napusti Lvierpool ali nece ga oni pustiti jer i dalje lobotomiziraju o tome da su nekakvi konkurenti pa ce on na ljeto vjerovatno u Real ili Chelsea jer su samo oni spremni izvaljati velike svote koje ce traziti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 dec 2013, 23:22

BigBigBang je napisao/la:AKo spanskoj bankrotiranoj buraniji ponudimo dovoljno love naravno da cemo uzeti Kostu mada ja sam skeptican po pitanju tog igraca ima dobru sezonu sjajan je da se razumijemo ali sta znas moze biti i promasaj ali opet pozdravio bi njegov dolazak. Suarez jedva ceka da napusti Lvierpool ali nece ga oni pustiti jer i dalje lobotomiziraju o tome da su nekakvi konkurenti pa ce on na ljeto vjerovatno u Real ili Chelsea jer su samo oni spremni izvaljati velike svote koje ce traziti.

Atletiko je uvijek im'o najbolje napadace.Od Toresa,preko Aguera,Forlana,Falcaoo evo sad i Coste.
1946

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 15 dec 2013, 23:28

:lol: :lol: :lol:

Bra'o Head

-Costa je igracki jaci od sve i jednog napadaca kojeg je Atletico proizveo sa ovog spiska.Covjek je nezaustavljiv :mrgreen:

Njegova cjena nije manja od 60 miliona.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 dec 2013, 23:33

Dobra stvar kod spanaca je sto imaju te klauzule, lobotomizirani ce vjerovatno traziti puno za Suareza a Costa bi uz nas vezni red mogao da bude bolji od Suareza (naravno uvijek ima taj rizik da se ne mogne da prilagodi ali mislim da bi se prilagodio) Wenger mora svim silama zapeti januarski rok ce nam odrediti premierligasku sezonu.

Forlan je **** bio u Engelskoj, Torres je imao dobru sezonu ili dvije u Liverpoolu i propao je ko kauc, on je onaj igrac koji je imao kratki bljesak od 2-3 sezone u karijeri, FAlcao igra u Francuskoj ligi ne znamo kakav bi bio u NBA a Aguero je masina.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 dec 2013, 23:43

BigBigBang je napisao/la:Dobra stvar kod spanaca je sto imaju te klauzule, lobotomizirani ce vjerovatno traziti puno za Suareza a Costa bi uz nas vezni red mogao da bude bolji od Suareza (naravno uvijek ima taj rizik da se ne mogne da prilagodi ali mislim da bi se prilagodio) Wenger mora svim silama zapeti januarski rok ce nam odrediti premierligasku sezonu.

Forlan je **** bio u Engelskoj, Torres je imao dobru sezonu ili dvije u Liverpoolu i propao je ko kauc, on je onaj igrac koji je imao kratki bljesak od 2-3 sezone u karijeri, FAlcao igra u Francuskoj ligi ne znamo kakav bi bio u NBA a Aguero je masina.
Ma privik'o bi se dabome. ;)
Fizicki je jaci od svakog napadaca gore nabrojanog sto bi mu dalo potrebnu cvrstinu u engleskoj.

Sto se tice Forlanovog propadanja u engleskoj mislim da SAF nije njega iskoristio pa je cak i sam SAF priznao da mu je Forlanova prodaja jedna od vecih gresaka.

Torres je odlican igrac bio u Liverpoolu i njega je upropastio transfer u plasticni klub Chelsea,naravno tu je on sebe najvise zaebo jer zinula gujica za novcem. :roll: ..A Chelsea je upropastio i Shevdenka i mnoge druge.

Falcao je dominator to je pokazao mnogo puta igrajuci za Atletico,zabijajuci u Evropi(super cup) za za repku,postizanje pet komada u ligaskim utakmicama.Naravno dosta je pokazao i u Portu.

Za Aguera nema potrebe neku dijagnozu davati. :mrgreen:

Ja bih kako da dovedemo skauta jorgandzija a da ovog naseg otpustimo ili prodamo u Barcelonu pa nek njima dovodi Girouda,Sanoga i ostale samuraje. :lol: :mrgreen:
1946

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.