btw.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
OTNYS_YNWA je napisao/la:Najgore je što sad ovi hejteri ne mogu pisati kako ne dobijamo ekipe koje su ispred nas na tabeli.
Bili bi ludi da ga ne poguraju. Mada on nije AVB ili KK iz drugog mandata da "baca" milione samo eto da dovede nekog. Ocekujem 2 pojacanja ala Cou i Sturridge iz proslog januara, s tim da ce trebat malo vise para ovaj put izvalit za takve igrace..fera je napisao/la:sta je ovim spursima, odavno nisam vidio losiju igru u odbrani... doduse nisu ni u ostalim segmentima puno bolji bili. nakon svakog nesto solidnijeg pasa nas bi igrac izlazio sam pred njihovog golmana. na kraju su dobro i prosli.
nisam vidio jel bio penal onda nad soldadom al ovaj crveni za tottenham je zasluzen.
svaka cast rodgersu izdominirao je boasa. kako bi bilo fino da ga vlasnici poguraju u januaru... ne bi nikoga kritikovao, izdominirali su svi danas
od svih bacenih miliona kk iz drugog mandata meni su najdrazi ovi sto ih je na suareza bacio...fanatic je napisao/la:Bili bi ludi da ga ne poguraju. Mada on nije AVB ili KK iz drugog mandata da "baca" milione samo eto da dovede nekog. Ocekujem 2 pojacanja ala Cou i Sturridge iz proslog januara, s tim da ce trebat malo vise para ovaj put izvalit za takve igrace..fera je napisao/la:sta je ovim spursima, odavno nisam vidio losiju igru u odbrani... doduse nisu ni u ostalim segmentima puno bolji bili. nakon svakog nesto solidnijeg pasa nas bi igrac izlazio sam pred njihovog golmana. na kraju su dobro i prosli.
nisam vidio jel bio penal onda nad soldadom al ovaj crveni za tottenham je zasluzen.
svaka cast rodgersu izdominirao je boasa. kako bi bilo fino da ga vlasnici poguraju u januaru... ne bi nikoga kritikovao, izdominirali su svi danas
Ocekivana pobjeda naravnonerkolfc je napisao/la:
Pobjeda protiv Kokoski je neminovna. Bolji smo tim i moramo pobjediti.
Ma pao sam covek, jos hteo da povuce i Skrtela, komedija.fera je napisao/la: nisam vidio jel bio penal onda nad soldadom al ovaj crveni za tottenham je zasluzen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.