Ma to se neko šalioJericho je napisao/la:pročita negdje se da je Chelsea ponudio Matu za Guarina i naši odbili ?
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji derbi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Icardi je pozvan,Milito će za iduću.
Dosta izgledno je da kreće Rolando,sad je pitanje hoće li to biti umjesto Juana i Ranocchie.Vjerojatnije je umjesto Juana.Ne bih imao ništa protiv tog poteza za ovu utakmicu.Druga nedoumica je treba li staviti Kovačića ispred Taidera ili čak ispred Guarina.I zadnja je Nagatomo ili Zanetti.
Ne vjerujem uopće da će Kovačić krenut.Kao što sam i rekao nedavno...kako god on zadnju utakmicu igrao ovaj će nekog drugog ispred stavit i nema šanse da poveže par utakmica u nizu.
Danas bod ko poraz ako se mene pita.Ako bi mogao birat između ta dva ishoda biram poraz,možda im dođe u glavu tada.
Dosta izgledno je da kreće Rolando,sad je pitanje hoće li to biti umjesto Juana i Ranocchie.Vjerojatnije je umjesto Juana.Ne bih imao ništa protiv tog poteza za ovu utakmicu.Druga nedoumica je treba li staviti Kovačića ispred Taidera ili čak ispred Guarina.I zadnja je Nagatomo ili Zanetti.
Ne vjerujem uopće da će Kovačić krenut.Kao što sam i rekao nedavno...kako god on zadnju utakmicu igrao ovaj će nekog drugog ispred stavit i nema šanse da poveže par utakmica u nizu.
Danas bod ko poraz ako se mene pita.Ako bi mogao birat između ta dva ishoda biram poraz,možda im dođe u glavu tada.
-
neroazzuro
- Kontakt:
...nisam siguran jel ti navijas za Inter il za Kovacica
Blago nama sa ovakvim dilemama u ekipi. Dali mazzariju golfa da se trka s passatom.
Blago nama sa ovakvim dilemama u ekipi. Dali mazzariju golfa da se trka s passatom.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ovaj zadnji odlomak nema veze s Kovačićem nego s Mazzarijevom tvdoglavošću oko formacija i tome da se ne zna prilagodit.Eto igraj još jednom 3-5-1-1 protiv ekipe sa jednim napadačem i duplim bokovima.Bravo Maestro.
Meni se nikako ne gleda utakmica veceras. Bojim se da ce da bude katastrofe...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Jedna zanimljivost. Mazzarri je uocio par clanova strucnog stozera Napolija kako se motaju oko Pinetine te je zatvorio treninge.
Walter razmislja ozbiljno o vracanju Rickya na poziciju gdje je igrao najbolje, iza Palacia a Guarina nazad u vezni red.
Veceras bod je ko kuca.
Walter razmislja ozbiljno o vracanju Rickya na poziciju gdje je igrao najbolje, iza Palacia a Guarina nazad u vezni red.
Veceras bod je ko kuca.
Mislim da ce nam veceras Napoli ocitat bukvicu, jednostavno ne vidim na koji nacin bi se nasa krila u 3-5-1-1 formaciji trebali nosit protiv najjaceg oruzja Napolia. Callejon i Maggio ce izdominirat nasu lijevu stranu a prima naprid necemo napravit nista jer je njihova sredina jaca 3x. Valjda ce i ovaj idiot na klupi progledat i skuzit da nemozemo igrat sa jednim napadacem nakon sta nas uniste veceras.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
3-5-1-1: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Rolando; Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Guarin; Palacio
Naprotiv, ja sam optimista i ocekujem da pruzimo dobru partiju.
Ali ova igra sa jednim spicem(koji nije ni klasicni spic) sve vise i vise gubi smisao ali eto bolje gubit bodove i korak za LP nego probat nesto novo.
Ali ova igra sa jednim spicem(koji nije ni klasicni spic) sve vise i vise gubi smisao ali eto bolje gubit bodove i korak za LP nego probat nesto novo.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
3-0 Napoli.
Nadam se da ces se propisno obrukati sa ovom prognozom.SiamoNoi je napisao/la:3-0 Napoli.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
ima li ko link
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Svi se nadamo.h1a2s3o je napisao/la:Nadam se da ces se propisno obrukati sa ovom prognozom.SiamoNoi je napisao/la:3-0 Napoli.
Pa majku mu, kakav sut Cambiassa 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bit će da sam još i premalo rekao kako smo krenuli.
Idi vise crkni **** japansko
Pa jbt dan ako ima glupljeg igraca.
Pa jbt dan ako ima glupljeg igraca.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.