Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

neurofunk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la neurofunk » 15 dec 2013, 19:28

Znate li šta znači pobjeda protiv Cardiffa i poraz ili remi Arsenala protiv Čelzija ? 8-)

btw. slika
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 15 dec 2013, 19:30

pa mii nismo pobijedili (ni)jednu ekipu koja je iznad nas na tabeli :mrgreen:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 15 dec 2013, 19:30

OTNYS_YNWA je napisao/la:Najgore je što sad ovi hejteri ne mogu pisati kako ne dobijamo ekipe koje su ispred nas na tabeli. :cry:
:lol: Pa dobro, ako ces realno, Arsenal nismo dobili :lol: :mrgreen:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 dec 2013, 19:31

sta je ovim spursima, odavno nisam vidio losiju igru u odbrani... doduse nisu ni u ostalim segmentima puno bolji bili. nakon svakog nesto solidnijeg pasa nas bi igrac izlazio sam pred njihovog golmana. na kraju su dobro i prosli.
nisam vidio jel bio penal onda nad soldadom al ovaj crveni za tottenham je zasluzen.
svaka cast rodgersu izdominirao je boasa. kako bi bilo fino da ga vlasnici poguraju u januaru... ne bi nikoga kritikovao, izdominirali su svi danas :D
You are someone else I am still right here

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 15 dec 2013, 19:32

meni je najgori bio Mignolet, nije se vidio na terenu :mrgreen:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 15 dec 2013, 19:34

fera je napisao/la:sta je ovim spursima, odavno nisam vidio losiju igru u odbrani... doduse nisu ni u ostalim segmentima puno bolji bili. nakon svakog nesto solidnijeg pasa nas bi igrac izlazio sam pred njihovog golmana. na kraju su dobro i prosli.
nisam vidio jel bio penal onda nad soldadom al ovaj crveni za tottenham je zasluzen.
svaka cast rodgersu izdominirao je boasa. kako bi bilo fino da ga vlasnici poguraju u januaru... ne bi nikoga kritikovao, izdominirali su svi danas :D
Bili bi ludi da ga ne poguraju. Mada on nije AVB ili KK iz drugog mandata da "baca" milione samo eto da dovede nekog. Ocekujem 2 pojacanja ala Cou i Sturridge iz proslog januara, s tim da ce trebat malo vise para ovaj put izvalit za takve igrace.. :mrgreen:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 dec 2013, 19:34

slika

Ev0 jedna klasika :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 dec 2013, 19:40

Igrali su dobar presing u granicama agresivni ali ipak bez žutog ili crvenog kartona to je za pohvalu .

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 dec 2013, 19:52

Ja ne vjerujem da je ekipa u kojoj su zajedno igrali Hendo, Allen, Lucas, Flano, Rahim izdominirali ekipu i pocastili ih petardom. Ali kolektivna igra je danas bila kljuc uspjeha.
ZZ

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 15 dec 2013, 19:52

Sta reci nego svaka cast momcima i Rodgersu na fantasticnoj pobjedi. Suarez je tu među 5 najboljih igraca na svijetu i sva sreca sto jos igra kod nas. Drago mi je zbog Hende, Sterlinga a pogotovo Flanagana. Ova im samo moze koristiti samopouzdanju i samo neka nastave ovako i buducnost je nasa.
Ubit Kardifa i onda po bodove na Etihad i Stamford Bridz gdje tradicionalno dobro igramo.

YNWA! IN BRENDAN WE TRUST! 8-)
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 dec 2013, 19:55

fanatic je napisao/la:
fera je napisao/la:sta je ovim spursima, odavno nisam vidio losiju igru u odbrani... doduse nisu ni u ostalim segmentima puno bolji bili. nakon svakog nesto solidnijeg pasa nas bi igrac izlazio sam pred njihovog golmana. na kraju su dobro i prosli.
Bili bi ludi da ga ne poguraju. Mada on nije AVB ili KK iz drugog mandata da "baca" milione samo eto da dovede nekog. Ocekujem 2 pojacanja ala Cou i Sturridge iz proslog januara, s tim da ce trebat malo vise para ovaj put izvalit za takve igrace.. :mrgreen:
od svih bacenih miliona kk iz drugog mandata meni su najdrazi ovi sto ih je na suareza bacio...
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 dec 2013, 20:17

Sreća pa je General mangupski zadržao Suareza kada je ovaj zagrizao da ode, sa njim smo puno jači tim. Ja sam mislio da će nas sredina pjetlića izdominirati, kad upravo suprotno, zaista su momci odlično odigrali.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 dec 2013, 20:23

Ja jos ne mogu vjerovati kako su perfektno odigrali.
Sad treba dobiti neugodni Cardiff kako bi tek onda ova pobjeda imala značaj, pa na megdan prvim favoritima. 4 boda iz sljedeće 3 tekme sasvim dobar rezultat :)
Ja te volim, volim Željo..

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 15 dec 2013, 20:23

Nikad liga nije bila zanimljivija i tako ce da bude do kraja!
To je taj Liverpul kojeg svi ocekujemo ko ozebo sunce. Jos koje pojacanje pa se vracamo na staze stare slave.
Zadrzimo Suareza sljedece godine i moozemo jurisati na titulu a mozemo i ove ako ubodemo sa pojacanjima kao prosle zime.
Jest da ovo pisem zato sto smo kokosima uvalili peticu i jest da bi mogli kiksati protiv Kardifa ali se vidi da polako postajemo prava ekipa.
treba dati sve od sebe pa kako bude.

Aim for the sky and you'll reach the ceiling :D
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 dec 2013, 20:30

nerkolfc je napisao/la:
Pobjeda protiv Kokoski je neminovna. Bolji smo tim i moramo pobjediti.
Ocekivana pobjeda naravno 8-) Kako dobra utakmica, fantasticna. Znaci Flanagan kad je dao gol kao da sam ga i ja dao.

Suarez je najbolji igrac svijeta.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 15 dec 2013, 20:34

Malo fali Liverpool-u, jako malo.
Možda 2-3 kvalitetna i ciljanja pojačanja, i L'pool bi' postao jedan od kandidata za titulu.

Ali zasad im jako dobro ide, i nadam se da će ovaj velikan sljedeće godine igrati tamo gdje i pripada, a to je Liga prvaka.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 dec 2013, 20:38

fera je napisao/la: nisam vidio jel bio penal onda nad soldadom al ovaj crveni za tottenham je zasluzen.
Ma pao sam covek, jos hteo da povuce i Skrtela, komedija.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 15 dec 2013, 20:49

slika
Za desktope :mrgreen: .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2013, 21:35

Nisam gledao tekmu, ovo se mora pogledati cim se dodje kuci :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 15 dec 2013, 21:44

Odose postovi :mrgreen:

Sad dobit Cardiff i nadat se kiksu Arsenala :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.