Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Football Manager 2014
@ahmadtz

Ja krenuo sa Cibaliom i nakon 17 kola drzim trece mjesto sa 33 boda.Prvi ima 34 a drugi 33 ali bolju gol razliku.
U Kupu dosao do 1/4 finala gdje izbacivam Rijeku sa porazom u gostima od 2:1 i minimalnom pobjedom kod kuce.
Klub je u minisu od 2mil a ja se nadam da mogu kroz kup doci do Europe i nekog novca.
Na kraju prvi a u kupu je bilo cudo.
Prvo dobivam Lokose doma 2:0 sa nekom ludom taktikom a gore klasicni bunker i gubim 1:0 al finale je tu.
Stize mi Hajduk u Vinkovce i vracaju se pokisli 2x Tokic daje gol i dobivam 2:1.Bunker kao i protiv Lokosa i na Poljudu je 0:0,trofej stize u Vinkovce a i novac iz Europe.
U Kupu dosao do 1/4 finala gdje izbacivam Rijeku sa porazom u gostima od 2:1 i minimalnom pobjedom kod kuce.
Klub je u minisu od 2mil a ja se nadam da mogu kroz kup doci do Europe i nekog novca.
Na kraju prvi a u kupu je bilo cudo.
Prvo dobivam Lokose doma 2:0 sa nekom ludom taktikom a gore klasicni bunker i gubim 1:0 al finale je tu.
Stize mi Hajduk u Vinkovce i vracaju se pokisli 2x Tokic daje gol i dobivam 2:1.Bunker kao i protiv Lokosa i na Poljudu je 0:0,trofej stize u Vinkovce a i novac iz Europe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
meni je ovo do sad mozda i najlosiji FM a igram jos od kad se zvao CM 

You are someone else I am still right here
Sto jest jest malo je nerealan.Recimo kod mene u sezoni 14/15 u Bundesligi Frankfurt završio kao drugi a Freiburg kao treći,a to se narednih 30 godina u stvarnom zivotu nebi desilo

Moze li ovdje neko stavi link za download ovog manager 2014 al bez crash dumpova jer strasno mi se nesto igra.... Od 2010 i njihovog sran.ja n9isam igrao nista od managera, evo skidam i fia manager 2014 pa da uporedim i vidim koji cu u buducnosti igrati..
A po mogucnosti da stavi patch sa nasom ligom i objasni mi kako to da instaliram tj. one database da pravim, jer sam tehnoloski pravo onesvjesten tacnije nemam pojma...
A po mogucnosti da stavi patch sa nasom ligom i objasni mi kako to da instaliram tj. one database da pravim, jer sam tehnoloski pravo onesvjesten tacnije nemam pojma...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
iz godine u godinu sve je manje realna igra. cini mi se da je 12-ka bila koliko toliko normala. ova posljednja 2 su mi nesto losiji.Forestt je napisao/la:Sto jest jest malo je nerealan.Recimo kod mene u sezoni 14/15 u Bundesligi Frankfurt završio kao drugi a Freiburg kao treći,a to se narednih 30 godina u stvarnom zivotu nebi desilo![]()
ima vise faktora koji su uticali na to al meni je ovaj menađer skoro u potpunosti izgubio onaj stari šarm.
You are someone else I am still right here
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
12 je bila zemlja, tako lagana za stvoriti tim od nule i za razvijati mlade igrace, jbt nikad necu zaboravit sta napravi od Lila..
a sto se tice ovog FM.a ne mogu se zalit, konacno zavrsio prvu sezonu i osvojio skudeto, kup, super kup italije i ligu prvaka, ali ima cirkusa..Evian drugi u Francuskoj
nego neko je pitao za golove 1 na 1, tacno da se tesko daju..kod mene u ekipi samo Dzekson Martinez daje 1 od 2 ciste 1 na 1 sanse i to kad sam mu navukao finishing na 18..inace lik je masina, od polusezone u ligi za 12 utakmica 14 golova dao..ovi ostali 1 od 4 mozda daju, a protivnici malo cesce daju...
a sto se tice ovog FM.a ne mogu se zalit, konacno zavrsio prvu sezonu i osvojio skudeto, kup, super kup italije i ligu prvaka, ali ima cirkusa..Evian drugi u Francuskoj

nego neko je pitao za golove 1 na 1, tacno da se tesko daju..kod mene u ekipi samo Dzekson Martinez daje 1 od 2 ciste 1 na 1 sanse i to kad sam mu navukao finishing na 18..inace lik je masina, od polusezone u ligi za 12 utakmica 14 golova dao..ovi ostali 1 od 4 mozda daju, a protivnici malo cesce daju...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
mene interesuje imas li golova dal dao il primio a da je 1 na 1, da mu je neko proturio pas kroz sredinu , a ne na centarsut?ultrasstyle_tz je napisao/la:12 je bila zemlja, tako lagana za stvoriti tim od nule i za razvijati mlade igrace, jbt nikad necu zaboravit sta napravi od Lila..
a sto se tice ovog FM.a ne mogu se zalit, konacno zavrsio prvu sezonu i osvojio skudeto, kup, super kup italije i ligu prvaka, ali ima cirkusa..Evian drugi u Francuskoj![]()
Ja igram sezonu i toga mi jos nema, sve golove sto sam dao i primio bilo je na centarsut ili neki dalekometni udarci
Glory Glory Man United!
Kod mene svaka 1 na 1 prilika završi ili intervencijom golmana ili je igrač opali u tribine. Golovi mi se najčešće postižu ubačajima, kornerima i iz slobodnjaka.
Ima li iko da je install FIFA MANAGER14 da mi da link za crack 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ja još igram najbolji fm 10.
Prva sezona
Druga sezona
Trenutna ekipa
Transferi za ovu sezonu
Zanimljivi ssovi 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Ja još igram najbolji fm 10.Prva sezonaDruga sezonaTrenutna ekipaTransferi za ovu sezonuZanimljivi ssovi

Mislim da si na pocetku u FM 2010 mogao Dzeku dobiti za manju svotu novca neg inace

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Igra li neko menagera na laptopu, a da je laptop slabije konfiguracije? Kontam da nesto nabavim ali iskljucivo za fm-a. Ako moze neko da preporuci neku konfiguraciju do 3-4 glave?
Mi nikada odustati necemo...
Imate novi patch

- Bayern@heart
- Kontakt:
@Forestt
kakva su poboljšanja jesi li probao
Morali se uigrana taktika korigovati
prošli patck 14.1.14 morao sam neke promjene vršiti. Nebih sad volio to uraditi jer su mi taktike za domaće i gostujuće utakmice skoro 100% Fluid. 
kakva su poboljšanja jesi li probao

Morali se uigrana taktika korigovati

Ja sam svoj laptop kupio prije 5 godina, nije mu neka konfiguracija (jedva mi pes 2011 upali) ali fm 2014 radi normalno.10.Skoro je napisao/la:Igra li neko menagera na laptopu, a da je laptop slabije konfiguracije? Kontam da nesto nabavim ali iskljucivo za fm-a. Ako moze neko da preporuci neku konfiguraciju do 3-4 glave?
Ne znam,nisam igrao fm skoro 10 danaBayern@heart je napisao/la:@Forestt
kakva su poboljšanja jesi li probao![]()
Morali se uigrana taktika korigovatiprošli patck 14.1.14 morao sam neke promjene vršiti. Nebih sad volio to uraditi jer su mi taktike za domaće i gostujuće utakmice skoro 100% Fluid.
- Bayern@heart
- Kontakt:
@Forestt
OK
Kako sam mogao pročitati po ovim forumima za FM 2014 osnovi ovog novog patcha kao i predhodnih je bug sa defending corners i defending free kick i da ima dosta autogolova.Valjda ću moci izmislit nešto i za ovu situaciju
OK

Kako sam mogao pročitati po ovim forumima za FM 2014 osnovi ovog novog patcha kao i predhodnih je bug sa defending corners i defending free kick i da ima dosta autogolova.Valjda ću moci izmislit nešto i za ovu situaciju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.