Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Plakat cemo mi za BR kad ga kupi Barca il Real.... 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako li smo samo drugi na tabeli kad samo neozbiljne dobijamoreds_forever je napisao/la:Mogao bi sutra snijegkonacno jedan dobar rezultat protiv jedne ozbiljnije ekipe

- LiverpoolREDS
- Kontakt:

al kako se KING veseli nakon Flanaganovog gola

@Henderson svojim postom sve objasnio
Zadnja izmjena: LiverpoolREDS, dana/u 15 dec 2013, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Najljepši prizor na utakmici, svi osim Mignoleta na proslavi Flanaganovog gola 

Nek sam i ja nešto pogodiogio10 je napisao/la:Ako kokoške ponove prethodne igre protiv Liverpoola, mislim da će primiti minimalno 3 gola ... A i nadam se, stvarno, da neće doći do drastične promjene u igri Tottenhama..

Ja te volim, volim Željo..
- LiverpoolREDS
- Kontakt:

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A šta ćemo sa Sterlingom?gio10 je napisao/la:Nek sam i ja nešto pogodiogio10 je napisao/la:Ako kokoške ponove prethodne igre protiv Liverpoola, mislim da će primiti minimalno 3 gola ... A i nadam se, stvarno, da neće doći do drastične promjene u igri Tottenhama..
OTNYS_YNWA je napisao/la: A šta ćemo sa Sterlingom?
gio10 je napisao/la:Nek si se Rahime posro po meni, svaka čast![]()

- RodgersBOSS
- Kontakt:

Mir,mir,mir niko nije kriv...

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
lfckop je napisao/la:Najljepši prizor na utakmici, svi osim Mignoleta na proslavi Flanaganovog gola

Suarez: "For me, there is only one captain for Liverpool, Steven Gerrard."
Luis Suarez: "There's only 1 captain at Liverpool & that's Stevie. This gives us confidence for the rest of the season."
Nakon dugo vremena, CLEAN SHEET
Inace ocekivana pobjeda, al 5 komada
hahahahahaha
Nakon dugo vremena, CLEAN SHEET
Inace ocekivana pobjeda, al 5 komada

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Drago mi je što je i Alberto upisao asistenciju. A u vezni red nisam ni sumnjao, ipak su Lav i Allen igrali, dok je Henderson igrao pravo liderski. 

Al se Mignolet namučio

Al se Mignolet namučio

"For me the only captain of Liverpool is Stevie and today I just took the band," he said humbly after the match. "I think that we played really well and this is more important than being captain."
The Uruguayan frontman has now scored two more goals than the whole Tottenham team this season.
"I try my best on the pitch. I'm a striker so I try to score but today most important is the performance of the team.
btw. Ovo je prvi put u historiji EPL-a da Tottenham nije uputio sut u okvir gola na svom terenu
The Uruguayan frontman has now scored two more goals than the whole Tottenham team this season.
"I try my best on the pitch. I'm a striker so I try to score but today most important is the performance of the team.
btw. Ovo je prvi put u historiji EPL-a da Tottenham nije uputio sut u okvir gola na svom terenu

- BeyKopites
- Kontakt:
To je to, Rodgers taktički nadmudrio AVBa a ekipa odigrala fantastično i upotpunila taktiku.I Tottenham je svakako bio loš tako da bi Liverpool i sa lošijom igrom slavio.BeyKopites je napisao/la: Sutra će mnogo toga zavisiti od Rodgersa, jer sam ubijeđen da ako dobro postavi taktiku, ne možemo izgubiti.Bod je sasvim dovoljan a o sva 3 da ne pričam...
Da se vratim na Rodgersa koji je demantovao sve one koji su rekli da ne zna promijeniti formaciju na terenu.Formacija se po potrebi transformisala na 3 načina: 3-5-2 (gdje je Lucas bio središnji štoper, a Sterling sa Suarezom napadač), 4-3-3 i 4-2-3-1.
MOTM Suarez i Henderson, Suarez 2 gola i 2 asistencije a Henderson po gol i asistencija uz fenomenalan work-rate.Nezahvalno je izdvojiti ikoga, al' et, ja cu izdvojiti njih dvojicu.
Odlični su bili i ostali, malo su Glen i Sakho bili klimavi al' nema veze, nije se odrazilo na rezultat.
Kao što neko napisa, ova fantastična pobjeda ne bi imala nikakvog smisla kad bi kiksali protiv Cardiffa i to na Anfieldu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- reds_forever
- Kontakt:
Nemoj da mi izvrces rijeciOTNYS_YNWA je napisao/la:Kako li smo samo drugi na tabeli kad samo neozbiljne dobijamoreds_forever je napisao/la:Mogao bi sutra snijegkonacno jedan dobar rezultat protiv jedne ozbiljnije ekipe

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- the scouser
- Kontakt:
Nema šta Henderson sve bolji i bolji, imao je par lucidnih poteza koji su me iznenadili. Što je najveća ironija, na tome se ima zahvaliti Rodgersu koji ga je prekomandovao na prirodnu pozicijuOTNYS_YNWA je napisao/la:Drago mi je što je i Alberto upisao asistenciju. A u vezni red nisam ni sumnjao, ipak su Lav i Allen igrali, dok je Henderson igrao pravo liderski.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Opet, veliki uticaj na krajnji rezultat je ostavio i fail AVB-a koji je postavio visoko defanzivnu liniju. To mu se obilo o glavu.
Ali naravno, svaka čast igračima i Rodgersu
Ali naravno, svaka čast igračima i Rodgersu

- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Luis Suarez this Season 11 Games ,17 Goals ,5 Assist
sta reci??
sta reci??
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najgore je što sad ovi hejteri ne mogu pisati kako ne dobijamo ekipe koje su ispred nas na tabeli. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.