Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Seaman » 15 dec 2013, 18:15

da se daju spojiti Giroud i Podolski u 1 igrača onda bi dobili super napadača,ovako svaki ima po pola onoga što treba imati kompletan napadač.Wenger se polagano gubi i ako u siječnju ne kupi nikoga,nek kupi lagano prnje.Imao je prošli transsfer rok gdje je doveo Ozila,koji je pojačanje za ovu ekipu ali je bilo drugih rupa koje je trebalo na pravi način popuniti.S Ozilom smo dobili kvalitetu ali i istodobno gušenje Cazorle,koji nema šta raditi na krilu u ozbiljnim tekmama jer u fazi obrane ladi jaja i bekovi uvijek imaju 2-1 situaciju u obrani.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 dec 2013, 18:38

Seaman je napisao/la:da se daju spojiti Giroud i Podolski u 1 igrača onda bi dobili super napadača,ovako svaki ima po pola onoga što treba imati kompletan napadač.Wenger se polagano gubi i ako u siječnju ne kupi nikoga,nek kupi lagano prnje.Imao je prošli transsfer rok gdje je doveo Ozila,koji je pojačanje za ovu ekipu ali je bilo drugih rupa koje je trebalo na pravi način popuniti.S Ozilom smo dobili kvalitetu ali i istodobno gušenje Cazorle,koji nema šta raditi na krilu u ozbiljnim tekmama jer u fazi obrane ladi jaja i bekovi uvijek imaju 2-1 situaciju u obrani.
haha' :mrgreen: jašta...otjerat Wengera i Ozila prodat kako se nebi Santi "gušio" :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 dec 2013, 19:13

Vise mi je muka od toga Cazorle i kako ga dave na krlu! Covijek cijelu karijeru odigrao na krilu ali eto sada ga u Arsenalu davi krilo?!?! Pretjerujete... Ispao je iz forme posle povrede, zasluzio je klupu dok se ne sabere i ne sumnjam ako se bude trudio da ce se vratiti na mjesto startera!

Nego, sta mislite? Dali ce 50-60 miliona funti biti dovoljno za Sukija? :mrgreen:
Liverpoolu nebi bilo prvi puta da na ljeto odbiju konkurenciju a posle na zimu da ga prodaju za masne pare. (Torres) Bitno je samo koliko novca izdvojiti za njega. Klub ljetos nije dijelovao da zeli dovesti bilo koga ali eto totalno tiho su ganjali njega pa posle se otvorise za Ozila!

Ako njega ne uspiju mozda bi kao utjesna nagrada mogao doci onaj Ramy iz Njukasa bar do ljeta?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 dec 2013, 19:19

Sumnjam da možemo dovesti Suareza sada kada je Liverpool pri vrhu, jedina šansa nam je da lupimo nekihb 80 miliona što bi vrlo vjerovatno prihvatili. Ali malo morgen, otkud nam tolike pare i taj dolazak Ozila za famoznih 42.5 miliona funti meni uopšte nije ulio povjerenje da ćemo tako poslovati u buducnosti.

Ali ako želimo trofeje ove ili iduce godine top napadač se mora kupiti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 dec 2013, 19:21

Koliko god ovi pricali treba nam 3-4 igraca pretjeruju. Treba nam jedan vrhunski napadac a za takog cemo se morati otvoriti jos jednom i imamo kompletnu ekipu...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 dec 2013, 19:22

Remy je kao i Giroud samo drugi tip napadaca, nije on svjetska klasa kakva nam je potrebna. Meni nekako najrealnija opcija dijeluje Draxler ali on nije pravi spic.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 15 dec 2013, 19:26

Koja ce budala dat 80 miliona za Suareza,koji ce svako malo napravit neki eksces i racunaj odmah 10 tekmi da ga u sezoni nema.Najbolji je trenutno napadac Ostrva,uz Zlaju i Svijeta vjerovatno,ali sve iznad 50-ak milki je puno.Jos L'pool i nije klub koji moze postavljat neke uslove(nije bio do ove sezone,vidjet cemo kako ce se sezona odvijat)prevelike.Mislim da ga trenutno moze doves' samo Real,jer realno njima je i najbljizi.Ne vjeruju Benzemi,osim kojeg nemaju skoro nikoga u napadu,i da stvore prototip Bajernu treba im WC u WC formi vec u januaru.

Tih 80 milki bi se lagano moglo potrosit,i to dosta,dosta produktivnije i bolje na Draxlera i J.Martineza.Koji bi zajedno,donijeli i vise nego sam Suarez. ;)
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 dec 2013, 19:28

Kako sam cuo od Juliana Wenger zeli da pravi napadaca kao sto je i od Hanrya i PUSSYA! Navodno ima zelju ali i potencijal da igra spoca... Iskreno nisam gledao toga momka puno i ne znam dali bi mogao tu da igra. Ono sto znam da cemo na ljeto tesko i do njega doci!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 dec 2013, 19:29

u januaru nećemo dovodit napadača.....u to sam ubijeđen......šta ste se prepali liverpoola? :mrgreen: jer vidim već neke priče da nam treba "3-4 igrača"....treba nam samo napadač i ništa više...pa do prije par dana ste to govorili..otkud sad odjednom da nam trebaju 3-4 nova? :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 dec 2013, 19:35

rambo16 je napisao/la:u januaru nećemo dovodit napadača.....u to sam ubijeđen......šta ste se prepali liverpoola? :mrgreen: jer vidim već neke priče da nam treba "3-4 igrača"....treba nam samo napadač i ništa više...pa do prije par dana ste to govorili..otkud sad odjednom da nam trebaju 3-4 nova? :mrgreen:
Pitaj Seamana! :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 15 dec 2013, 20:05

Nije stvar u luzerpulu ali milijardama teski City i Chelsea su za petama i ovom padu mora se stati u kraj a nema bolje prilike od Chelsija na Emiratesu, taj mec bi nam mogao odrediti sezonu, ili borba za titulu ili za trece mjesto.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 dec 2013, 20:16

Zasto ne pokusati dovesti Kostu ?

Igrac u najboljim godinama,eksplodirao ove sezone,EPL bi bio jos veci izazov za njega,moze igrati lijevo, desno krilo i napadaca a ima klauzulu oko 40 mil.funti ako se ne varam,.

Dobijas tip igraca poput Aguera,brz,eksplozivan,dobar finiser ali uz to i veliki fajter,po meni najbolje moguce rijesenje u ovom trenutku s obzirom da je Suarez nerealna opcija,.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 dec 2013, 20:39

moramo se pomirit s tim da ovu sezonu gledamo Žiku u vrhu....on će do kraja sezone bit prvi izbor za CF....i ubijeđen sam da možemo i sa Žikom napravit dobre rezultate...nije on WC napadač,al hajmo malo podržat to što imamo...lik gine na terenu....neko gore reče da tekma sa čelziom određuje puno toga....slažem se...jer mi smo u jednoj lošoj maloj seriji i ako izgubimo još jednu u nizu,onda je već pitanje šta mi možemo ove sezone
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 dec 2013, 20:46

chily-rz je napisao/la:Zasto ne pokusati dovesti Kostu ?

Igrac u najboljim godinama,eksplodirao ove sezone,EPL bi bio jos veci izazov za njega,moze igrati lijevo, desno krilo i napadaca a ima klauzulu oko 40 mil.funti ako se ne varam,.

Dobijas tip igraca poput Aguera,brz,eksplozivan,dobar finiser ali uz to i veliki fajter,po meni najbolje moguce rijesenje u ovom trenutku s obzirom da je Suarez nerealna opcija,.
Pise Daily Fail da ce ponuditi za njega 30 miliona funti...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 15 dec 2013, 20:49

Gunner4 je napisao/la:Nego, sta mislite? Dali ce 50-60 miliona funti biti dovoljno za Sukija? :mrgreen:
Liverpoolu nebi bilo prvi puta da na ljeto odbiju konkurenciju a posle na zimu da ga prodaju za masne pare. (Torres) Bitno je samo koliko novca izdvojiti za njega. Klub ljetos nije dijelovao da zeli dovesti bilo koga ali eto totalno tiho su ganjali njega pa posle se otvorise za Ozila!
Ma nema od toga nista. I ne mozes porediti to sa Torresom koji je bio u kanal formi i povredjen i za takvog uzeli 50m. In form Suarez kosta verovatno vise, ili nema cenu na zimu, a uskoro ce i nov ugovor.

Diego Costa je isto tesko moguc, na zimu, da menja sredinu kada mu dobro ide kao i klubu, plus ide Svetsko. Nece niko da rizikuje sa menjanjem sredine.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 15 dec 2013, 20:50

rambo16 je napisao/la:jer mi smo u jednoj lošoj maloj seriji i ako izgubimo još jednu u nizu,onda je već pitanje šta mi možemo ove sezone
Nije to uopste odgovarajuce pitanje, ako bas hoces racunaj da se izgubi ta utakmica protiv Celzija, u sto ja licno sumnjam, al eto, Arsenal bi kasnio 1 bod za liderom prvenstva nakon 17 kola, znaci samo 2 kola do polusezone, a ta 2 kola nisu neke aman preteske utakmice...Vodeci se tom vrstom prorocanstva, kako ti kazes pitanje je sta mozemo, to je za mene proricanje, Arsenal bi do zadnjeg kola trebo bit u utrci za prvaka na osnovu odigrane polusezone. Ta utakmica nista odlucit nece, ni neki sljedeci veci derbi, samo je zbog morala ekipe bitno zadrzat prvo mjesto pred ovih par laksih utakmica.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 15 dec 2013, 20:53

A tek Cavania? :)

Puno radije bih njega nego Suareza ili Costu.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 15 dec 2013, 20:55

da je samo problem napadač,to bi se lako rješilo :? obavezan je jedan razbijač na sredini kraj hrpe patuljaka,to se najbolje jučer vidilo,jedan viera pod mus

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 15 dec 2013, 20:59

bega_afc je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:jer mi smo u jednoj lošoj maloj seriji i ako izgubimo još jednu u nizu,onda je već pitanje šta mi možemo ove sezone
Nije to uopste odgovarajuce pitanje, ako bas hoces racunaj da se izgubi ta utakmica protiv Celzija, u sto ja licno sumnjam, al eto, Arsenal bi kasnio 1 bod za liderom prvenstva nakon 17 kola, znaci samo 2 kola do polusezone, a ta 2 kola nisu neke aman preteske utakmice...Vodeci se tom vrstom prorocanstva, kako ti kazes pitanje je sta mozemo, to je za mene proricanje, Arsenal bi do zadnjeg kola trebo bit u utrci za prvaka na osnovu odigrane polusezone. Ta utakmica nista odlucit nece, ni neki sljedeci veci derbi, samo je zbog morala ekipe bitno zadrzat prvo mjesto pred ovih par laksih utakmica.
jel to znači da je i Liverpool u utrci za prvaka....ili još bolje Everton koji igraju isto extra 16 kola? znalo se i prije desit da mi budemo na vrhu...i onda par kikseva i sve to padne u vodu za mjesec dana...zato kažem da je pitanje šta smo mi ove sezone...hoćemol pokazat da smo drugačija ekipa od one iz prethodnih sezona...ili ćemo po starom običaju izgubit par tekmi i zeznut sve ono što smo prije toga dobro odradili...
A.F.C. Bournemouth!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 15 dec 2013, 21:10

rambo16 je napisao/la: jel to znači da je i Liverpool u utrci za prvaka....ili još bolje Everton koji igraju isto extra 16 kola? znalo se i prije desit da mi budemo na vrhu...i onda par kikseva i sve to padne u vodu za mjesec dana...zato kažem da je pitanje šta smo mi ove sezone...hoćemol pokazat da smo drugačija ekipa od one iz prethodnih sezona...ili ćemo po starom običaju izgubit par tekmi i zeznut sve ono što smo prije toga dobro odradili...
Po cemu to te dvije ekipe nisu u utrci, Liverpul na Suarezov pogon i Everton koji igra jako zrelo za ekipu ciju okosnicu cine igraci pridosli ovog ljeta. Po svemu dosad prikazanom, ubjedljivo zasluzeno u vrhu.
Kako se znalo desit da budemo u vrhu, znalo se desit i da smo recimo prosle godine bili u debelom minusu pa onda uvezali 2 fenomenalna mjeseca gdje se izborio TOP 4, zasto to ne ocekivat ponovo, a ne neki pad...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.