Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

soxx
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la soxx » 15 dec 2013, 18:14

Davno sam pisao da je AVB muto mutavi. A ovdje se pisalo da je Chelsea pogrijesio sa otkazom, dosta je gresaka celzi napravio al to nije bila jedna.. :mrgreen: Nebitno i da pobjedite muto je muto.

belefront

Post Postao/la belefront » 15 dec 2013, 18:16

Samo mi nije jasno kako nije jedno 10:0 a ne 2:0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 15 dec 2013, 18:20

Sta bi sa Rosem i Ekottom zasto oni ne igraju i ne pokrivaju ovu lijevu stranu? Imao sam utisak od pre sto sam ih gledao da su dva dobra lijeva beka? :?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

belefront

Post Postao/la belefront » 15 dec 2013, 18:48

Gunner4 je napisao/la:Sta bi sa Rosem i Ekottom zasto oni ne igraju i ne pokrivaju ovu lijevu stranu? Imao sam utisak od pre sto sam ih gledao da su dva dobra lijeva beka? :?
Ekotto je u QPR-u a Rose povrijedjen
Od mene vise dosta.. volim Tottenham kao da je iz srca Sarajeva, ali mi ne treba ova sekiracija

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 dec 2013, 19:05

Bruka. Igra za cistu nulu.

AV8 ovo ne moze preziviti. Cisto sumnjam da ce sutra biti trener Totenhema.

Koga umjesto njega dovesti, to je pitanje.

Stvarno ne vidim ko ga moze zamijeniti.

Ko ima znanje, karizmu i mentalitet da ovu ekipu ukomponuje i 'ubrizga' pobjednicki mentalitet?

Svi kvalitetni treneri su zauzeti. Totenhemu ne treba starac koji ce biti privremenu rjesenje. Njima treba dokazan trener koji ce napraviti plan i viziju za naredni period, koji u klubu moze ostati barem pet godina.

Ok, pukusaj sa Bosaom je bio dobar. Ispostavilo se da je luzer i jbg sad.

Neka levi iskrca bruku love i dovede nekog poput Klopa, Prandelija i onog selektora Njemacke (ne mogu se sjetiti imena).

Dakle, potreban je neko ko je pobjedjivao i ko zna kako se to radi. Luzeri ovoj ekipi nece pomoci da ostvari ambicije.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 dec 2013, 19:15

Nikad ekipe od Pijetlova. U šta su Bože dragi oni skršili tolike milione, bolje da su pare poslali nekim moderatorima sa ovog foruma da ne budu momci toliko frustrirani svojim životom pa da ne kale bijes na nama časnim i poštenim forumašima.

Smijurija od ekipe, smijurija.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 dec 2013, 19:20

Marsal je napisao/la:bolje da su pare poslali nekim moderatorima sa ovog foruma da ne budu momci toliko frustrirani svojim životom pa da ne kale bijes na nama časnim i poštenim forumašima.
Slobodno imenuj. Inače, ja sam prezadovoljan svojim životom, al' dijelim tvoje mišljenje da bi Tottenhamu bilo bolje da su meni poslali tih 100 miliona. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 dec 2013, 19:29

Valencia je napisao/la: Neka levi iskrca bruku love i dovede nekog poput Klopa, Prandelija i onog selektora Njemacke (ne mogu se sjetiti imena).
Kad njemu budu vazniji rezultati od love mozda i dovede Kloppa(kad bi ovaj bio lud)...Znam da je tebi Levi "vrh vrhova" al' nesto mu izgleda ne ide da sastavi tim za bar pristojne rezultate ;)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 dec 2013, 19:37

Monolog je napisao/la:
Marsal je napisao/la:bolje da su pare poslali nekim moderatorima sa ovog foruma da ne budu momci toliko frustrirani svojim životom pa da ne kale bijes na nama časnim i poštenim forumašima.
Slobodno imenuj. Inače, ja sam prezadovoljan svojim životom, al' dijelim tvoje mišljenje da bi Tottenhamu bilo bolje da su meni poslali tih 100 miliona. :D
Baš na tebe nisam mislio. Ima par drugih, necu ih imenovat da me ne bi na prvu dočekali.
Drago mi je da si zadovoljan svojim životom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 dec 2013, 19:57

ElLoco7 je napisao/la:Eto vam Lamele. Njegov otac koji mu je i agent zajedno sa Sabatinijem su doputovali u London. Spominje se cifra od 35mil + 5mil bonusa. Dobili ste odlicnog igraca i vrhunskog talenta koji ce eksplodirat ove godine.
ElLoco7 je napisao/la:Shaciri bolji igrac od Lamele :roll: haha

Puno dat za Lamelu 25mil :roll: haha

Ovaj forum me svaki put iznova odusevi fudbalskim strucnjacima 8-) :lol:
Sarajevo1946 je napisao/la:Lamela je igračina i vrijedi rizikovati. Ako se uozbilji, biće jedan od najboljih fudbalera svijeta. .
slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 dec 2013, 20:28

Adnan

Levi majstorski radi sve sto je do njega. Ne moze on sjesti na klupu i voditi tim. To nije opis njegovog radnog mjesta.

Pare za Levija nikad nisu bile problem. Covjek ispunjava sve zelje trenera. Totenhem je u posljednjih pet godina trosio vise od Junajteda i Arsenala. Trose vise od Bajerna. Trose kao pola Bundeslige.

Al jbg, nemaju srece sa trenerom. Nije lako dovesti kvalitetnog trenera, toliko kvalitetnog da moze ugroziti cetri super mocne ekipe na vrhu.

Dortmund je godinama tavorio po donjem dijelu tabele, gotovo da su u jednoj sezoni ispali iz lige. Potrefili su sa Klopom i pogodili. Desava se. Niko nije mogao slutiti sta ce ovaj napraviti, pa ni sam Klop.

Da Dortmund ima Levija nijedan igrac ne bi napustio klub ispod 50 mil. e. Nijedan igrac ne bi usao u posljednju sezonu ugovora. Na osnovu vrhunskih rezultata koje bi napravio KLOP, tesko da bi uopste prodali nekog od kljucnih igraca. I reci ti meni, kako bi ovo moglo biti lose za Dortmund?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 15 dec 2013, 21:27

Paulinho je užasan.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 dec 2013, 21:47

Valencia je napisao/la:Adnan
Levi majstorski radi sve sto je do njega. Ne moze on sjesti na klupu i voditi tim. To nije opis njegovog radnog mjesta.
Radi on majstorski kad je rijec o financijama...uzima ogromne novce,dosta toga i vrati ali opet stvari ne funkcionisu najbolje.Vidis da treba znati mnogo vise stvari nego sto je skupo prodati igraca da bi na kraju dobio uspjesan tim.
Valencia je napisao/la:Al jbg, nemaju srece sa trenerom. Nije lako dovesti kvalitetnog trenera, toliko kvalitetnog da moze ugroziti cetri super mocne ekipe na vrhu.
Te mocne ekipe zadnje 2-3 godine imaju jedan veoma los period a Tottenham te opet nije znao iskoristiti iako ulazu mnogo vise od jednog Arsenala.Ove sezone kad su pojedini klubovi zaigrali na ozbiljnom nivou,Tottenham se blamira u svakoj jacoj utakmici a od lige prvaka opet nista.
Valencia je napisao/la:Da Dortmund ima Levija nijedan igrac ne bi napustio klub ispod 50 mil. e. Nijedan igrac ne bi usao u posljednju sezonu ugovora. Na osnovu vrhunskih rezultata koje bi napravio KLOP, tesko da bi uopste prodali nekog od kljucnih igraca. I reci ti meni, kako bi ovo moglo biti lose za Dortmund?
Pa sto Tottenham igra ovako ocajno ako on sve radi kako treba...nije Boas prvi trener koji vodi ovaj Tottenham.Sta su to znacajno uradili otkad je Levi u upravi ? Kako to da gube utakmice 5 ili 6-0 sad vec redovno.Ti mislis da bi Klopp ovaj Tottenham odveo do finala lige prvaka ???
Svaka njemu cast na prodaji Bale-a za 100 miliona ali ja ne vidim da je to iskoristio da napravi neki rezultat s ovim klubom.Watzke je ispadao "papak" vise puta davanjem klauzule Gotzeu da bi ovaj ostao dodatnu godinu,ali bar je u toj sezoni imao igraca koji ga je(izmedju ostalih) odveo do finala lige prvaka.

Ista stvar sad sa Lewandowskim...svi su ga pljuvali jer mu je davao neke bonuse da bi ovaj odigao sezonu kako treba pa Borussia opet prodje grupnu fazu zahvaljujuci njegovim golovima...Levi bi ga vjerovatno poslao u neku stvar,prodao na pocetku sezone i uzeo velike novce,ali nisam bas siguran kakvi bi rezultati bili poslije toga.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 15 dec 2013, 22:59

sta se dešava Tottenhamu :? trpa ko stigne.

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 16 dec 2013, 11:07

AVB mora dobiti otakz, dva poniženja gdje smo primili 12 golova jebote, to nije normalno, nek dođe bilo tko samo da ide ovaj klaun i trenerska prevara
audere est facere!
Joe!

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 16 dec 2013, 12:12

Dobio je nogu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 dec 2013, 14:53

slika
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 dec 2013, 15:00

Mah, nekako ne vjerujem da će to biti Capello. Sjedio bi na dvije stolice, više bi se fokusirao na pripremu Rusije za SP negoli za Tottenham. Da nije godina SP-a, onda bih tipovao na njega.

Iz istog razloga bih odbacio i Klinsmanna. Što se tiče Hiddinka - pa negdje pročitah da on postaje selektor Holandije nakon završetka SP-a. Opet dođemo na isto - Tottenham bi tražio novog trenera za samo 6 mjeseci. :lol:

Na prvu bih se odlučio za Laudrupa.

Swansea igra dopadljiv fudbal, šta bi tek radio sa ovakvom ekipom Tottenhama. Sigurno bi bili hit (ako ih uopće možemo nazvati tako).

Hoddle? Zar on ne radi sa mladim? :?

Uglavnom, yebenica. Tottenhamova klupa je užarenija od onomad Interove. Niko se ne može dugo zadržati u sedlu i to je najveći problem. Zbog toga sam mislio da će AVB ostati duže, mada su ove 2-3 blamaže ove sezone ipak bile previše i nije mu se moglo više "vjerovati". :mrgreen:

Laudrup, De Boer, možda i Clement (ako im Real izađe u susret). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 16 dec 2013, 15:01

Pretpostavljam da je Villas Boas zavrsio sa Engleskom. Dva vrlo neuspjesna projekta, ni na trenutak igra koja ga je krasila u Portu, bez plana B vec preko dvije godine... Sve u svemu, ako ce nastaviti karijeru (Posto cesto spominje kako nece dugo biti u trenerskim vodama i da se zeli oprobati u auto-moto trkama), najbolje mu je da se vrati u Porto, eventualno se oprobati u Spaniji.

Sto se tice Tottenhama, ne moze gore od trenutnog. S adekvatnim menadzerom, mogu sigurno do EL. Laudrup bi im bio odlicno rjesenje. Ne bih se iznenadio i dolasku Hiddinka, do kraja sezone (isto je radio sa Chelseaem), nakon cega preuzima Holandiju.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 16 dec 2013, 15:22

Adnane

Moras uzeti u obzir cinjenicu da je EPL jaca od Bundeslige. Totenhem ima zadatak probiti se ispred Junajteda, Celzija i Sitija. Dakle, jako tesko. To su mocniniji klubovi sa boljim igracima. Jedina 'slaba tacka' velike cetvorke je Arsenal. Slaba tacka pod velikim navodnicima. Arsenal je uprkos svemu jaci klub od Leverkuzena, Salkea, Stutgarta, Verdera, Hamburga i ostalih.. Arsenal ima Arsena Vengera, jednog od najboljih trenera svih vremena. On je u stanju od prosjecnog igraca napraviti kvalitetnog.

Tesko se u takvoj konkurenciji ugorati medju cetri najbolja.

U Njemackoj veliki klubovi imaju puno oscilacija. Desava se da jednu sezonu osvoje titulu ili budu u vrhu, a da vec narednu tavore u sredini tabele ili se bore za opstanak. U takvom prvenstvu je mnogo lakse biti medju prve tri ekipe. A ako hoces titulu trebas se samo izboriti sa Bajernom.

Dakle, Totenhem je ipak manji klub od timova koji konkurisu za prve cetri pozicije. Totenhem ipak nema reputaciju da bi privukao igraca poput Ezila. Imaju pare, al nemaju reputaciju.

Dakle, mnogo je tezak zadatak biti medju cetri. Jedino da iskopaju trenera poput Vengera ili Klopa... Al da bi na takvog nabasao, treba ti srece koliko i pameti.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.