Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Promasio bi on i njenu rupu.
Nadam se da ce doci Casillas treba nam jedan back up golman, Fabianski je rupa.
Nadam se da ce doci Casillas treba nam jedan back up golman, Fabianski je rupa.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Koss 10-ak dana out....barem se po twiteru tako piše....Jack će sigurno dobit suspenziju,ali se još ne zna kolko utakmica...Suarez je dobio jednu tekmu zabrane za nešto slično....znači Kapiten se vraća protiv Čelzia u startere...vjerovatno i maestro Arteta.... 

A.F.C. Bournemouth!
Maestro Arteta sigurno ne moze gore odigrati od Wilshera (mislim na zadnju utakmicu Wilshera protiv City-a)
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Moze, zato sto ce u tom slucaju Aaron biti najgori jer mora na krilo. Ja bih radije da pocne sa Gnabryem nego sa Aaronom na krilu.
Celik!3,2,2.
E momci hocel to Wilshere propustit mec sa Chelsea-om? Hocel biti kaznjen? Na nekoj temi sam sinoc nesto procitao da je neko nesto pisao valjda za srednji prst
.
Inace ako bi neko mogao za koji dan napisati mi ocekivani sastav arsenala protiv chelsea, treba mi. Znaci ne sastav kojem se nadate nego koji bi trebao wenger izvesti
Isto tako sta je sa Koscielnog?
Znam da ima ovdje finih forumasa koji nisu registrovani samo da bi se svadjali, trolali.

Inace ako bi neko mogao za koji dan napisati mi ocekivani sastav arsenala protiv chelsea, treba mi. Znaci ne sastav kojem se nadate nego koji bi trebao wenger izvesti

Znam da ima ovdje finih forumasa koji nisu registrovani samo da bi se svadjali, trolali.

A Cazorla? nekako je totalno isp'o iz forme,ali mislim da će počet tu tekmu na krilu...santi,theo,žika,ozil,ramsey,flamster.....ja bi ovo izveo...al haman je previše ofanzivnoAllGunsBlazing je napisao/la:Moze, zato sto ce u tom slucaju Aaron biti najgori jer mora na krilo. Ja bih radije da pocne sa Gnabryem nego sa Aaronom na krilu.

A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma iskreno ja ne bih Cazorlu na krilu, jer Chelsea ima i jaca krila od CItya, a vidjeli smo ste se desi kad nase krilo ne pomaze u odbrani. Ostaju bekovi sami i onda samo Bog moze pomoci.
Celik!3,2,2.
@ soxx
sastav ce vjerovatno ovakav biti.....
----------Wojo----------
Sagna----Mert----Verma------Gibbs
-------Arteta---Ramsey--------
Walcott------Ozil-------Cazorla
-------Giroud-------
Koss je oko 2 sedmice out.....
sastav ce vjerovatno ovakav biti.....
----------Wojo----------
Sagna----Mert----Verma------Gibbs
-------Arteta---Ramsey--------
Walcott------Ozil-------Cazorla
-------Giroud-------
Koss je oko 2 sedmice out.....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pošto će evo Kos izgleda propustiti utakmicu sa Chelseaom umjesto njega bi trebao da uleti Vermaelen, a za Wilsherea se još ništa ne zna, iako u kakvoj je formi bolje za nas da ne igra.soxx je napisao/la:E momci hocel to Wilshere propustit mec sa Chelsea-om? Hocel biti kaznjen? Na nekoj temi sam sinoc nesto procitao da je neko nesto pisao valjda za srednji prst.
Inace ako bi neko mogao za koji dan napisati mi ocekivani sastav arsenala protiv chelsea, treba mi. Znaci ne sastav kojem se nadate nego koji bi trebao wenger izvesti![]()

Iako postoji mogućnosti da Arteta igra na Ramizovoj poziciji a Ramiz da ide u sredinu umjesto Cazorle, krila bi bili Walcott i Ozil.
Ja bih volio da Bendnter počne dobijati više šansi..

E to, uglavnom ste oboje isto napisali samo je u jednog arteta u drugog flamini 
Nego Wilshere ne budel kaznjen trebao bi poceti od prve?
Uglavnom, do utorka cu se ja javit jos jednom bit ce vjerovatno vise informacija o nekim igracima.

Nego Wilshere ne budel kaznjen trebao bi poceti od prve?
Uglavnom, do utorka cu se ja javit jos jednom bit ce vjerovatno vise informacija o nekim igracima.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
sad baš nešto googlam...pošto neam pametnijeg posla xd ....pa mi smo najbolju tekme igrali kad je Rozza bio starter....protiv Napolia ozil,žika,rozza,arteta,ramiz,flamster...po meni to je naša najjača tekma ove sezone u kojoj smo baš izdominirali....protiv Liverpool-a...rozza,žika,ozil,cazorla,arteta,ramsey....valjda zato što rozza trči više od ostalih...
A.F.C. Bournemouth!
Realno da ti kazem, pomocni trener.AllGunsBlazing je napisao/la:Sta si ti to skaut CHelsea?
Ma ovamo na chelsea--balkan hocu lijep uvod da napravim pa da imamo ocekivane sastave

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sa Jeckom ili bez njega ofanziva se moze skrpiti posto imamo tu veliki broj kvalitetnih igraca i to najmanje skripi u timu (osim napadaca kada treba da ubode 100% sansu protiv jake ekipe, izdrzi ZILE!!!). Lijevo krilo ce vjerovatno Podolski da zauzme? On jeste nepokretan po toj strani ali dobro pomaze u odbrani..
Ono sto mene birne jeste ako Vermalaen bude igrao.. Momak je realno truba a uz njega i Pero izgleda isto. Mozda zvuci ludo ali ako Koss ne bude spreman bi trebali sa Jenkinsonom na beku a Sagna da zauzme stopera. Beks kada god je igrao stopera prekuco je!
Ono sto mene birne jeste ako Vermalaen bude igrao.. Momak je realno truba a uz njega i Pero izgleda isto. Mozda zvuci ludo ali ako Koss ne bude spreman bi trebali sa Jenkinsonom na beku a Sagna da zauzme stopera. Beks kada god je igrao stopera prekuco je!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Koss izgleda spreman za mec protiv Chelsea

Sta mislite koliko bi ovi iz Liverpoola prihvatili za Sukija???

- mordfustang
- Kontakt:
izvor?AA23 je napisao/la:Koss izgleda spreman za mec protiv Chelsea![]()
-
- Kontakt:
Ne znam samo sto se nikad Podolski nije probao kao spic? Ok zna da Podolski ne moze dobijati zracne duele kad Scezny izbije loptu ali bi zato sigurno pogodio neki zicer, jer sam stekao dojam da taj igrac ima prilicno dobar finishing.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kako nije? Pa na kraju prosle sezone kada je Olivier bio povredjen Poldi je igrao u spicu i bio je katastrofalan... Ali finishing ima fantastican samo ga ebu druge karakteristike...BigBigBang je napisao/la:Ne znam samo sto se nikad Podolski nije probao kao spic? Ok zna da Podolski ne moze dobijati zracne duele kad Scezny izbije loptu ali bi zato sigurno pogodio neki zicer, jer sam stekao dojam da taj igrac ima prilicno dobar finishing.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.