Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Everton F.C.
Naslutili smo Osmanov gol. Haj' mo još !
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
A moj Barry... dade ga Berbatov iz penala !
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Trollaj na drugom forumu.amer991 je napisao/la:Shankly pjano![]()
![]()
![]()
![]()
There's not a trophy to be seen
'Cos Liverpool have swept them clean
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Coleman, 2:1 !!!
Dobro je, na momenat su se malo pogubili igrači.

Dobro je, na momenat su se malo pogubili igrači.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Barry poništava onaj penal sa trećim golom za Everton, definitivno su upisana nova 3 boda.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
I Mirallas se uspio upisati u listu strijelaca, tekma završila rezultatom 4:1.
Deulofeu se povriijedio, iznijeli su ga sa terena. Nadam se da nije baš nešto ozbiljno:|
Deulofeu se povriijedio, iznijeli su ga sa terena. Nadam se da nije baš nešto ozbiljno:|
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
I tako smo četvrti bar za večeras. COYB!!!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:

Maa moj Goodison, jeste Barry malo zesce usao u maloga Kacaniklica,ali to je to, nije bas za penala, a da se je iskupio za taj penal...iz guzve ga glavom sa 20 canti

Sve u svemu...IDEMO DALJE, sve brze i brze-ne skidati nogu sa gasa.

I VELIKO HVALA Monologu sto je "potjerao" male trolove sa druge strane parka koji ovdje prepadaju narod . Postujemo-postujte nas.
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
DaBogdom poštujete.obi-punk-kenobi je napisao/la: Postujemo-postujte nas.
COYB
ne mogu da vjerujem da si ovo ti napisao kao stariji forumaš i kao forumaš koji zna kako da se nosi sa trollovima.Nisam ovo od tebe očekivao.obi-punk-kenobi je napisao/la:Golovi za Everton:
Lukaku
Barry![]()
Barkley a Fulham mozda uvali (Berbatov je "ubojica kamene face"),a mozda i ne -red bi bio da se zadrzi clean sheet.
Osman veteran i radilica-aferim.
A i pitanje malom redshiteu je...pa jel to vas stuka Spursa pa dosli ovdje se mrjestiti klenovi tupi?...i ove price " treci po velicini klub u L-poolu!??!"
...Pa daj reci, a koja su to prva dva ,ha!?---lfc i lfc rezerve ili ?? Koja ste vi "copy&paste" bratija
![]()
![]()
Ufatili se onog pjane Shankleya ko seljaci mjesecnog pokaza gradskog prevoza pa vozaju li se vozaju po temama i trose skupocijeni zrak ljudima ...sic mace!
Nemoze insan ni pivu prije tekme popiti u miru da mu se neki trupci ne poseru u cejf.
Mi pobjedjujemo danas vi po labrnji od Spursa , eventualno remi i to je to!!
cao pioniri, stigli delegati.
COYB
Inače,čestitke na pobjedi.
You'll never walk alone.
Jesi se to uvrijedio ?
Hajde bola...

Hajde bola...
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Prijatelju,poštujemo se.Goodison je napisao/la:Jesi se to uvrijedio ?![]()
Hajde bola...
Merseyside derbi je poznat kao miroljubivi derbi.

Ovo vrijeđanje nije u redu,jednostavno.
Trollova će uvijek biti. I samo ih treba ignorisati.
You'll never walk alone.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Dobro jutro dobar dan...ja sad sa nekog punk ustanka..i citam i kontam...ma fakat,Believe buraz, u pravu si, sta si ja dozvoljavam da me trollovi seru na glavu kad ih po dzepovima nosam i ko petarde ih pucam...fijuuu buum...ali, ali...ako si citao do kraja...one floskule ,ona "COPY/PASTE" smaranja...(procitaj moj ,procitaj pionirov post)...paaa daj,molim te
#TRECI TIIM U L-POOLU#
...jednom jedan vrli pisac reko ,koje ta,sto je ta, da prostite...
Sve ok,januar je sljedeci mjesec...28.01. na Anfildu se susrecemo pa se cujemo.
I "Merseyside Derby" jeste jedan od najmiroljubljivijih derbija...ali u rangu Zeljo-Sarajevo. ako si dozivio znaces. Stara ,dajdza i sestra su za Pitare, resto "la famiglia" su za Strunfove
eee taj obim i raspon.
Uglavnom...mi odradili svoje, a vi danas sa Spursima na megdan.
Najvise bih volio da igrate nerjeseno
Kad ce ponedeljak i zavrsna tabela za 16. kolo-pa da vidimo gdje smo.
Drago mi je da je Barry zabio gol ,majke mi kao da sam ja-tip je ko kruh dobar
i volio bih da ostane sa nama!!
COYB

Sve ok,januar je sljedeci mjesec...28.01. na Anfildu se susrecemo pa se cujemo.

I "Merseyside Derby" jeste jedan od najmiroljubljivijih derbija...ali u rangu Zeljo-Sarajevo. ako si dozivio znaces. Stara ,dajdza i sestra su za Pitare, resto "la famiglia" su za Strunfove

Uglavnom...mi odradili svoje, a vi danas sa Spursima na megdan.

Drago mi je da je Barry zabio gol ,majke mi kao da sam ja-tip je ko kruh dobar

COYB
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 15 dec 2013, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Hehe...sad vidjeh-pa mi cemo ( Evertoniens AntiSmor Verein) sa jutrom preci onu ,za one "sretne i vesele fudbalske klubove" granicu snova od 100.000 "hits"
Neka nam je sretna i bericetna granica i u sljedecoj osvojili FA Cup (ipak Martinez zna kako
).
Drugarska se pjesma ori ...
Allez
Allez
Allez
Ohh
COYB

Neka nam je sretna i bericetna granica i u sljedecoj osvojili FA Cup (ipak Martinez zna kako

Drugarska se pjesma ori ...
Allez
Allez
Allez
Ohh

COYB
Ma znam ja prijatelju da si ti korektan,stoga me iznenadilo ono.obi-punk-kenobi je napisao/la:Dobro jutro dobar dan...ja sad sa nekog punk ustanka..i citam i kontam...ma fakat,Believe buraz, u pravu si, sta si ja dozvoljavam da me trollovi seru na glavu kad ih po dzepovima nosam i ko petarde ih pucam...fijuuu buum...ali, ali...ako si citao do kraja...one floskule ,ona "COPY/PASTE" smaranja...(procitaj moj ,procitaj pionirov post)...paaa daj,molim te#TRECI TIIM U L-POLLU#
![]()
...jednom jedan vrli pisac reko ,koje ta,sto je ta, da prostite...
Sve ok,januar je sljedeci mjesec...28.01. na Anfildu se susrecemo pa se cujemo.![]()
I "Merseyside Derby" jeste jedan od najmiroljubljivijih derbija...ali u rangu Zeljo-Sarajevo. ako si dozivio znaces. Stara ,dajdza i sestra su za Pitare, resto "la famiglia" su za Strunfoveeee taj obim i raspon.
Uglavnom...mi odradili svoje, a vi danas sa Spursima na megdan.Najvise bih volio da igrate nerjeseno
![]()
Drago mi je da je Barry zabio gol ,majke mi kao da sam ja-tip je ko kruh dobari volio bih da ostane sa nama!!
COYB
Takve treba zaobilaziti u širokom luku i mislio sam da to već znaš.

Nadam se da će utakmica 28. biti bar jednako dobra onoj sa Goodisona.
Nisam doživio,ali dosta sam čitao o Merseyside derbiju i shvatio sam da to jeste jedan od miroljubljivijih derbija kakvih danas ima.
A sutra smo osuđeni na propast kao i u naredna dva gostovanja.

pozdrav
You'll never walk alone.
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Maa nesto kontam...presli smo granicu
...pa sad, u ime svoje i u ime ostalih Evertoniensa svim simpatizerima i navijacima timova "so-called" "Big Four" u emisiji "Zelje i Pozdravi" zelim sto futavije medjusobne susrete i pogled na tabelu nakon 37. kola sa zebnjom
, sa gifom " onclick="window.open(this.href);return false;
COYB

COYB
Kapa dolje za igru u skoro polovini ove sezone. Martinez dokazuje da spada u najtalentovanije menadzere danasnjice i na neki nacin zalim sto ono ljeto nije dosao u crveni dio Liverpoola.
Jedini poraz na Etihadu, gdje ionako svi padaju. Ostaju vam jos 2 domace tekme u ovoj godini (Sunderland, Southampton), gdje ako ostanete neporazeni, imate cijelu jednu kalendarsku godinu, sto se tice Premier Lige, bez poraza na Goodisonu. Posljednji poraz od Beniteza.
Jedini poraz na Etihadu, gdje ionako svi padaju. Ostaju vam jos 2 domace tekme u ovoj godini (Sunderland, Southampton), gdje ako ostanete neporazeni, imate cijelu jednu kalendarsku godinu, sto se tice Premier Lige, bez poraza na Goodisonu. Posljednji poraz od Beniteza.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Danas pogurati Tottenham protiv nakarada da se ostane na četvrtom mjestu.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Šta je ovo, nigdje nikoga ?
Evo odgledao taman prvo poluvrijeme, 0:0 zasad. Ekipa igra bez srljanja, nekoliko puta ozbiljno ušli u šesnaesterac ali nikako ozbiljnije ugrozili gol. Mirallas da je na vrijeme dao dva puta loptu moglo se i voditi ali eto, dobro je i ovo zasad. Sad će Martinez jednu lekciju održati u svlačionici i kreće se odmah po gol. Swansea nije ni nalik prošlim sezonama i sigurno da se ovdje može glat do 3 boda kao i prethodnih sezona kada su igrali odličan fudbal. COYB !
Evo odgledao taman prvo poluvrijeme, 0:0 zasad. Ekipa igra bez srljanja, nekoliko puta ozbiljno ušli u šesnaesterac ali nikako ozbiljnije ugrozili gol. Mirallas da je na vrijeme dao dva puta loptu moglo se i voditi ali eto, dobro je i ovo zasad. Sad će Martinez jednu lekciju održati u svlačionici i kreće se odmah po gol. Swansea nije ni nalik prošlim sezonama i sigurno da se ovdje može glat do 3 boda kao i prethodnih sezona kada su igrali odličan fudbal. COYB !
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Seamuse oče !
Haj' mo još jedan pa rahat privesti utakmicu kraju.
Haj' mo još jedan pa rahat privesti utakmicu kraju.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Barkley hahahaha. 

1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Brokula, JackW, LenyYoro15, soxx, StevieG8, Venom, VivaLaStella i 29 gostiju.