Dosadasnji strijelci Bayerna u sezoni 2013/2014 u svim sluzbenim utakmicama:Muller 16,Robben 13,Mandzo 12,Ribery 11,Gotze 7,Shaq 4,Alaba 3,Pizarro i Schweinsteiger 2 dok su po jedanput zabili Martinez,Kroos,Boateng i Van Buyten.
U Dortmundu -12

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
effe_sa je napisao/la:Rutinska pobjeda, većinu utakmice smo imali kontrolu.
Ma ta prica je zavrsena Uli je definitivno zakasnio s tim potezom.Saurman je napisao/la:Uli je malo nagazio lopove iz FIFA-e oko glasanja za zlatnu loptu, poručio im je da će pregledati svaki glas koji je stigao prije 15 novembra i takođe želi odgovor na pitanje zašto je rok za glasanje produžen.
ma kakav crni potpis i kakvi bakraci.PEP je napisao/la:potpis,ovo stvarno nema smislael-fighter je napisao/la:Danas prvi put u zivotu nisam gledao Bayern, a mogao sam. Nase utakmice u BL su postale jako dosadne, jer pravog protivnika nema. Ajmo trazit da nas premjeste u neku drugu ligu, cisto da bude zanimljivije![]()
![]()
sta je ovo, sunce ti zarkoOmerbavarac je napisao/la:![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije definitivno za mladje od 18.secer je napisao/la: sta je ovo, sunce ti zarko
Loše, loše, može to i puno boljeOmerbavarac je napisao/la:
Treba napomenuti da je ekipa u ovoj godini od mogucih 99 bodova osvojila 93.![]()
A sada je i definitivno da je on jedan od tih rijetki koji je napustio BVB u zadnje vrijeme i pogodio s transferom. Ide mu za sada super i samo ga čeka uspon karijere (ako Bog da)...Saurman je napisao/la:Gotze igra sve bolje a ne treba zaboraviti da je došao povrijeđen, takođe je propustio veći dio priprema i tako bio u zaostatku za ekipom.Nakon zimske pauze očekujem da pokaže svoj puni talenat.
I ova fotografija dokazuje tvoju tvrdnju:Omerbavarac je napisao/la:Dize se on polako, a i statistika pokazuje to.
Pa, je l' namestena ili ne? Ovo ce mozda zvucati onako kako ne bi trebalo, ali nije, nikako - ja, na primer, ne poznajem nemacki mentalitet, i ne znam odgovor, samo nagadjam.gerdmuller je napisao/la: Namjestena utakmica kazu?![]()
![]()
![]()
![]()
Oni koji ne poznaju njemacki mentalitet nikad nece shvatiti neke stvari
![]()
I kod njih zahladnilogorstak je napisao/la:Kiksaše i Apotekari!
Naravno da nije namjestena.Momci su se jednostavno opustili kod 2:0 i mislili su zavrsiti posao s pola snage a to se ne moze protiv vrhunske ekipe kakva je City.farinelli123 je napisao/la:Pa, je l' namestena ili ne? Ovo ce mozda zvucati onako kako ne bi trebalo, ali nije, nikako - ja, na primer, ne poznajem nemacki mentalitet, i ne znam odgovor, samo nagadjam.gerdmuller je napisao/la: Namjestena utakmica kazu?![]()
![]()
![]()
![]()
Oni koji ne poznaju njemacki mentalitet nikad nece shvatiti neke stvari
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.