Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najveće svjetske misterije
Nemoguće je da postoji još neki intelektualni život van Zemlje, jer bi i na toj planeti morali postojati majmuni, tako da majmuni nisu mogli nikako napraviti evoluciju u bilo šta osim čovjeka. Jedino ako su to neki retardirani majmuni. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
a to znas na osnovu toga sto smo istrazili druge planete, galaksije itd?Henderson je napisao/la:Nemoguće je da postoji još neki intelektualni život van Zemlje, jer bi i na toj planeti morali postojati majmuni, tako da majmuni nisu mogli nikako napraviti evoluciju u bilo šta osim čovjeka. Jedino ako su to neki retardirani majmuni.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Znam isto kao što ti znaš ovoLenBias je napisao/la:a to znas na osnovu toga sto smo istrazili druge planete, galaksije itd?Henderson je napisao/la:Nemoguće je da postoji još neki intelektualni život van Zemlje, jer bi i na toj planeti morali postojati majmuni, tako da majmuni nisu mogli nikako napraviti evoluciju u bilo šta osim čovjeka. Jedino ako su to neki retardirani majmuni.
jer smo, eto, istražili te druge planete, galaksije.zar stvarno moze neko misliti kako u tolikom svemiru pored nas nema ni vise ni jedan jedini oblik intelektualnog zivota,
drugo su razumna zakljucivanja a sasvim drugo negiranje evolucije, razmisli malo bolje
Ne, ti ne znaš da li postoje vanzemaljci nego vjeruješ da postoje. Tako si postao ono čega se najviše bojiš, postao si vjernik, tačnije scientološkog opredjeljenja.LenBias je napisao/la:drugo su razumna zakljucivanja a sasvim drugo negiranje evolucije, razmisli malo bolje

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
vjerujem da postoji zivot negdje drugo osim na zemlji zbog cistog zakona vjerovatnoce (zasnovanog na matematici koja je btw nesto najcistije poznato) kada se sve uzme u obzir i to me cini istim sa nekog religijskog aspekta?
ok, whatever makes you happy old sport
kakvo zakljucivanje, prosto ne vjerujem

pusti budalu , vidiš da lupa gluposti.LenBias je napisao/la:vjerujem da postoji zivot negdje drugo osim na zemlji zbog cistog zakona vjerovatnoce (zasnovanog na matematici koja je btw nesto najcistije poznato) kada se sve uzme u obzir i to me cini istim sa nekog religijskog aspekta?ok, whatever makes you happy old sport
kakvo zakljucivanje, prosto ne vjerujem
Reći da ne postoji život van zemlje je isto kao kad sjediš u sobi sam i kažeš da si jedini na svijetu a nikad nisi izašao iz sobe da vidiš ima li još koga.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Evo citam sad da je danas Kineska sonda sletjela na mjesec i da ce gore rover tri mjeseca istrazivati povrsinu mjeseca. Takodjer, zavrsena je misija Iranaca koji su poslali majmuna u svemir. To je navodno u sklopu misije u kojoj se kasnije planira poslati ljude u svemir, pa je majmun valjda samo pokusni kunic. Vratio se ziv i savrseno zdrav. Iranci su i na pocetku ove godine ucinili istu stvar, ali se sumnja u laziranje misije, jer su pokazali razlicite majmune, jednog prije polijetanja i drugog nakon slijetanja.
nemoguceSignore je napisao/la:Iranci su i na pocetku ove godine ucinili istu stvar, ali se sumnja u laziranje misije, jer su pokazali razlicite majmune, jednog prije polijetanja i drugog nakon slijetanja.

Ko je bio Josip Broz Tito?
Da nije možda Walter Vajs? Kol'ko vas je čulo za tu teoriju?
Rođen u Kumrovcu, trebao savršeno govoriti hrvatski jezik (obzirom na mjesto rođenja), a on griješi u govorima, izvrće neka slova na poljsko-ruski način
Kao mladić, pravi Tito, izgubio 2 prsta (ili 1) prilikom rada na mašini, ovaj tito što je vodio državu imao svih 10 prstiju
Njegova majka rekla da ga ne poznaje
pripišu majci sljepilo
Njegov brat se nije htio rukovati s njim
umre nedugo poslije toga
Suprotstavio se Staljinu, otiš'o kod Kenedija, dobio sve što je vidio, i kubanke i viski i sve, obećao mu 8 milki vojnika ako zatreba protiv SSSR-a
Historičari kažu da to bijaše neki poljski jevrej, špijun i KGB-a i CIA-e, koji je poznavao jezike ali ne perfektno (engleski, ruski, talijanski..)
I zadnje, kao Tito streljan u Španiji 1939.g.
Šta vi mislite?
http://danubius.bestoforum.net/t5543-ko-je-bio-tito" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.krstarica.com/showthread.p ... alter-Vajs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.balkanforum.info/f9/ko-ili-s ... to-209312/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vestinet.rs/pogledi/teorije- ... o-musliman" onclick="window.open(this.href);return false;
Valter Vajs=Tito=Das ist Valter?
Da nije možda Walter Vajs? Kol'ko vas je čulo za tu teoriju?
Rođen u Kumrovcu, trebao savršeno govoriti hrvatski jezik (obzirom na mjesto rođenja), a on griješi u govorima, izvrće neka slova na poljsko-ruski način

Kao mladić, pravi Tito, izgubio 2 prsta (ili 1) prilikom rada na mašini, ovaj tito što je vodio državu imao svih 10 prstiju

Njegova majka rekla da ga ne poznaje

Njegov brat se nije htio rukovati s njim

Suprotstavio se Staljinu, otiš'o kod Kenedija, dobio sve što je vidio, i kubanke i viski i sve, obećao mu 8 milki vojnika ako zatreba protiv SSSR-a

Historičari kažu da to bijaše neki poljski jevrej, špijun i KGB-a i CIA-e, koji je poznavao jezike ali ne perfektno (engleski, ruski, talijanski..)

I zadnje, kao Tito streljan u Španiji 1939.g.
Šta vi mislite?
http://danubius.bestoforum.net/t5543-ko-je-bio-tito" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.krstarica.com/showthread.p ... alter-Vajs" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.balkanforum.info/f9/ko-ili-s ... to-209312/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vestinet.rs/pogledi/teorije- ... o-musliman" onclick="window.open(this.href);return false;
Valter Vajs=Tito=Das ist Valter?

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ne znam previše za Tita,al ovo Valter Vajs je jednako Valteru Vajtu 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Cuo sam ja ovo za Tita, pogledao i nekoliko dokumentaraca. Cini se kao vrlo vjerojatno.
joj kad bi bilo, kako bi se javno smijao svim zaluđenicima komunizma, ovog jugoslavenskogSignore je napisao/la:Cuo sam ja ovo za Tita, pogledao i nekoliko dokumentaraca. Cini se kao vrlo vjerojatno.

Po ovom pitanju svemira, covjeku jedino sta preostaje je da se tehnologija razvija jer se drugacije nece dobiti odgovori. Eto primjera ovaj robot (rover) sto luta po marsu i istrazuje, znaci mora se jos mnogo bolje od toga uciniti, da se dobiju konkretni dogovori. Kazu da su pronasli neke brazde gdje je navodno bilo vode, i jos neke baktereije su nasli.
Super je to sve.
Potrebno je puno godina za razvijanje tih tehnologija, super ce biti kada covjek opet ode na Mjesec, a kako ici na ove velike udaljenosti ostaje da se vidi.

Potrebno je puno godina za razvijanje tih tehnologija, super ce biti kada covjek opet ode na Mjesec, a kako ici na ove velike udaljenosti ostaje da se vidi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Titova juga bi isvršio harakiri.iVar je napisao/la:joj kad bi bilo, kako bi se javno smijao svim zaluđenicima komunizma, ovog jugoslavenskogSignore je napisao/la:Cuo sam ja ovo za Tita, pogledao i nekoliko dokumentaraca. Cini se kao vrlo vjerojatno.![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
- samo_lijevo
- Kontakt:
stavite peskir da se ne ukapate.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Kako god se zvao i ko god bio taj lik sto je vodio Jugoslaviju u drugom Sv.ratu i poslje njega uradio je ono sto je rijetko ko u povjesti naseg prostora.Necu dalje da se trujemo temu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pa dobro lose je bilo u Titino vrijeme. Placalo se studiranje,zdravstvo,nisi nigdje mogao s juginim pasosem,nije ti firma placala ljetovanje i kupovala stanove,bilo siromastva za razliku kako je danas. Necu vise da se nebi razvuklo do psovanja
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471