Everton F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Šta predviđate Evertonu u sljedećoj sezoni?

1. Borbu za evropska takmičenja
156
57%
2. Sredinu tabele (svi znamo kako loše ulaze u sezonu)
95
35%
3. Borbu za opstanak (upravo zbog lošeg starta sezone)
21
8%

Ukupno glasova: 272

Goodison
Kontakt:

Re: Everton F.C.

Post Postao/la Goodison » 14 dec 2013, 16:31

Naslutili smo Osmanov gol. Haj' mo još !
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 14 dec 2013, 17:28

A moj Barry... dade ga Berbatov iz penala !
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 dec 2013, 17:31

amer991 je napisao/la:Shankly pjano :lol: :lol: :lol: :lol:
There's not a trophy to be seen
'Cos Liverpool have swept them clean 8-)
Trollaj na drugom forumu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 14 dec 2013, 17:33

Coleman, 2:1 !!! 8-)

Dobro je, na momenat su se malo pogubili igrači.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 14 dec 2013, 17:44

Barry poništava onaj penal sa trećim golom za Everton, definitivno su upisana nova 3 boda.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 14 dec 2013, 17:57

I Mirallas se uspio upisati u listu strijelaca, tekma završila rezultatom 4:1.
Deulofeu se povriijedio, iznijeli su ga sa terena. Nadam se da nije baš nešto ozbiljno:|
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

unhallowed
Kontakt:

Post Postao/la unhallowed » 14 dec 2013, 18:00

I tako smo četvrti bar za večeras. COYB!!!

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 14 dec 2013, 18:05

:? :? :oops: opsss nije do mene...ja kontao 3:1 da ce biti a ono me Mire zahebao...:lol: :lol: :lol: 4:1 pa ti vidi,hehe ;) Pogodijo dva od pet strelaca---hehe.
Maa moj Goodison, jeste Barry malo zesce usao u maloga Kacaniklica,ali to je to, nije bas za penala, a da se je iskupio za taj penal...iz guzve ga glavom sa 20 canti :D
Sve u svemu...IDEMO DALJE, sve brze i brze-ne skidati nogu sa gasa. ;)
I VELIKO HVALA Monologu sto je "potjerao" male trolove sa druge strane parka koji ovdje prepadaju narod . Postujemo-postujte nas.
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 14 dec 2013, 18:19

obi-punk-kenobi je napisao/la: Postujemo-postujte nas.
COYB
DaBogdom poštujete.
obi-punk-kenobi je napisao/la:Golovi za Everton:
Lukaku
Barry ;)
Barkley a Fulham mozda uvali (Berbatov je "ubojica kamene face" :? ),a mozda i ne -red bi bio da se zadrzi clean sheet.
Osman veteran i radilica-aferim.
A i pitanje malom redshiteu je...pa jel to vas stuka Spursa pa dosli ovdje se mrjestiti klenovi tupi? :roll: ...i ove price " treci po velicini klub u L-poolu!??!" :roll: ...Pa daj reci, a koja su to prva dva ,ha!?---lfc i lfc rezerve ili ?? Koja ste vi "copy&paste" bratija :roll: :cry: :shock: Ufatili se onog pjane Shankleya ko seljaci mjesecnog pokaza gradskog prevoza pa vozaju li se vozaju po temama i trose skupocijeni zrak ljudima ...sic mace!
Nemoze insan ni pivu prije tekme popiti u miru da mu se neki trupci ne poseru u cejf.
Mi pobjedjujemo danas vi po labrnji od Spursa , eventualno remi i to je to!!
cao pioniri, stigli delegati.
COYB
ne mogu da vjerujem da si ovo ti napisao kao stariji forumaš i kao forumaš koji zna kako da se nosi sa trollovima.Nisam ovo od tebe očekivao.

Inače,čestitke na pobjedi.
You'll never walk alone.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 14 dec 2013, 18:32

Jesi se to uvrijedio ? :lol:

Hajde bola...
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 14 dec 2013, 18:39

Goodison je napisao/la:Jesi se to uvrijedio ? :lol:

Hajde bola...
Prijatelju,poštujemo se.
Merseyside derbi je poznat kao miroljubivi derbi. :)
Ovo vrijeđanje nije u redu,jednostavno.
Trollova će uvijek biti. I samo ih treba ignorisati.
You'll never walk alone.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 15 dec 2013, 01:24

Dobro jutro dobar dan...ja sad sa nekog punk ustanka..i citam i kontam...ma fakat,Believe buraz, u pravu si, sta si ja dozvoljavam da me trollovi seru na glavu kad ih po dzepovima nosam i ko petarde ih pucam...fijuuu buum...ali, ali...ako si citao do kraja...one floskule ,ona "COPY/PASTE" smaranja...(procitaj moj ,procitaj pionirov post)...paaa daj,molim te :roll: #TRECI TIIM U L-POOLU# :roll: :shock: ...jednom jedan vrli pisac reko ,koje ta,sto je ta, da prostite...
Sve ok,januar je sljedeci mjesec...28.01. na Anfildu se susrecemo pa se cujemo. ;)
I "Merseyside Derby" jeste jedan od najmiroljubljivijih derbija...ali u rangu Zeljo-Sarajevo. ako si dozivio znaces. Stara ,dajdza i sestra su za Pitare, resto "la famiglia" su za Strunfove :lol: eee taj obim i raspon.
Uglavnom...mi odradili svoje, a vi danas sa Spursima na megdan. :) Najvise bih volio da igrate nerjeseno :twisted:
Kad ce ponedeljak i zavrsna tabela za 16. kolo-pa da vidimo gdje smo.
Drago mi je da je Barry zabio gol ,majke mi kao da sam ja-tip je ko kruh dobar :) i volio bih da ostane sa nama!!
COYB
Zadnja izmjena: obi-punk-kenobi, dana/u 15 dec 2013, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 15 dec 2013, 01:38

Hehe...sad vidjeh-pa mi cemo ( Evertoniens AntiSmor Verein) sa jutrom preci onu ,za one "sretne i vesele fudbalske klubove" granicu snova od 100.000 "hits" :lol: ;)
Neka nam je sretna i bericetna granica i u sljedecoj osvojili FA Cup (ipak Martinez zna kako ;) ).
Drugarska se pjesma ori ...
Allez
Allez
Allez
Ohh :lol: :lol:
COYB

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 15 dec 2013, 02:22

obi-punk-kenobi je napisao/la:Dobro jutro dobar dan...ja sad sa nekog punk ustanka..i citam i kontam...ma fakat,Believe buraz, u pravu si, sta si ja dozvoljavam da me trollovi seru na glavu kad ih po dzepovima nosam i ko petarde ih pucam...fijuuu buum...ali, ali...ako si citao do kraja...one floskule ,ona "COPY/PASTE" smaranja...(procitaj moj ,procitaj pionirov post)...paaa daj,molim te :roll: #TRECI TIIM U L-POLLU# :roll: :shock: ...jednom jedan vrli pisac reko ,koje ta,sto je ta, da prostite...
Sve ok,januar je sljedeci mjesec...28.01. na Anfildu se susrecemo pa se cujemo. ;)
I "Merseyside Derby" jeste jedan od najmiroljubljivijih derbija...ali u rangu Zeljo-Sarajevo. ako si dozivio znaces. Stara ,dajdza i sestra su za Pitare, resto "la famiglia" su za Strunfove :lol: eee taj obim i raspon.
Uglavnom...mi odradili svoje, a vi danas sa Spursima na megdan. :) Najvise bih volio da igrate nerjeseno :twisted:
Kad ce ponedeljak i zavrsna tabela za 16. kolo-pa da vidimo gdje smo.
Drago mi je da je Barry zabio gol ,majke mi kao da sam ja-tip je ko kruh dobar :) i volio bih da ostane sa nama!!
COYB
Ma znam ja prijatelju da si ti korektan,stoga me iznenadilo ono.
Takve treba zaobilaziti u širokom luku i mislio sam da to već znaš. :)
Nadam se da će utakmica 28. biti bar jednako dobra onoj sa Goodisona.
Nisam doživio,ali dosta sam čitao o Merseyside derbiju i shvatio sam da to jeste jedan od miroljubljivijih derbija kakvih danas ima.
A sutra smo osuđeni na propast kao i u naredna dva gostovanja. :twisted: Ostaje nam ipak nada,ostaje mi ipak pogledati u svoj nick :mrgreen:
pozdrav
You'll never walk alone.

obi-punk-kenobi
Kontakt:

Post Postao/la obi-punk-kenobi » 15 dec 2013, 02:47

Maa nesto kontam...presli smo granicu :) ...pa sad, u ime svoje i u ime ostalih Evertoniensa svim simpatizerima i navijacima timova "so-called" "Big Four" u emisiji "Zelje i Pozdravi" zelim sto futavije medjusobne susrete i pogled na tabelu nakon 37. kola sa zebnjom ;) , sa gifom " onclick="window.open(this.href);return false;
COYB

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 15 dec 2013, 12:32

Kapa dolje za igru u skoro polovini ove sezone. Martinez dokazuje da spada u najtalentovanije menadzere danasnjice i na neki nacin zalim sto ono ljeto nije dosao u crveni dio Liverpoola.

Jedini poraz na Etihadu, gdje ionako svi padaju. Ostaju vam jos 2 domace tekme u ovoj godini (Sunderland, Southampton), gdje ako ostanete neporazeni, imate cijelu jednu kalendarsku godinu, sto se tice Premier Lige, bez poraza na Goodisonu. Posljednji poraz od Beniteza. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 15 dec 2013, 15:13

Danas pogurati Tottenham protiv nakarada da se ostane na četvrtom mjestu.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 22 dec 2013, 17:51

Šta je ovo, nigdje nikoga ?

Evo odgledao taman prvo poluvrijeme, 0:0 zasad. Ekipa igra bez srljanja, nekoliko puta ozbiljno ušli u šesnaesterac ali nikako ozbiljnije ugrozili gol. Mirallas da je na vrijeme dao dva puta loptu moglo se i voditi ali eto, dobro je i ovo zasad. Sad će Martinez jednu lekciju održati u svlačionici i kreće se odmah po gol. Swansea nije ni nalik prošlim sezonama i sigurno da se ovdje može glat do 3 boda kao i prethodnih sezona kada su igrali odličan fudbal. COYB !
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 22 dec 2013, 18:28

Seamuse oče !

Haj' mo još jedan pa rahat privesti utakmicu kraju.
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 22 dec 2013, 18:43

Barkley hahahaha. 8-)
1922 & 1878

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: aqarius, Jabroni, Venom i 22 gosta.