Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Orion87
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Orion87 » 14 dec 2013, 17:03

hahahahha joj levata što provociraju.........
pa gdje ste bili zadnja 3 mjeseca ccc
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 dec 2013, 17:03

exbabilon je napisao/la:Lose, lose.. ovo su tipicne djecije bolesti koje se godinama ponavljaju. 6 komada je previse i za ekipe koje imaju puno manje ambicije od Arsenala. Danas nista nije stimalo, pa cak ni sudije. Sudjenje ne smije biti izgovor za losu igru, ali greske su bile ocigledne. Pauza od 9 dana je pred ekipom i valjda ce se neke stvari poslozit, ocigledno je koliko fali sirina na klupi i taj pravi napadac. Po tom pitanju se nesto mora napravit, Monreal ne smije igrati ozbiljnu ulogu u ozbiljnom Arsenalu. ;)
pa City je nabijao onaj veliki United pod vodstvom Fergia sa 1:6..i to u gostima....oni su čudna ekipa jer su naglo prešli put iz ničega u nešto....skup sjajnih igrača koji mogu zabit svakom 5 komada,al mogu i kiksat protiv svakog....ne treba pravit puno priče oko ovog poraza...bitniji je odgovor protiv Čelzia...tu ako posrnemo,bojim se da će to bit početak kraja nekih ambicija.....
A.F.C. Bournemouth!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 dec 2013, 17:08

Virtu4l je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Sudija- 3 ofsajda, jedan penal. Uzasan, uz Girouda, Jacka najgori na ovom mecu.
:mrgreen:
Ne znam šta je smiješno, zaista nam je mahao 3 puta nepostojeći ofsajd kada smo bili u jako dobroj i povoljnoj situaciji te nije svirao čist penal što su i navijači drugih klubova i neutralci potvrdili. Ako ne vjeruješ pogledaj snimak.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 14 dec 2013, 17:10

Najmanje su ovde krivi odbrambeni igraci...Kriva je generalno lose postavljena momcad,prije svega kada je potrebno braniti gol.Sta ce 4 igraca odbrane uradit,kad na njih,bez ikakvog bedema ispred,trci 5 igraca?Pa svaki njihov napad je bio kontra,ili polukontra.Nijednog skoro postavljenog napada prema nasem golu nije bilo.

Konstantno su nam trcali u ledja,i tada je nemoguce braniti gol.Jos kad se doda da imamo kriminalne bekove,kada je u pitanju tranzicija i pokrivanje pasova iza ledja,sve covjeku bude jasno.O sredini terena se moze napisat knjiga,o pogresnoj postavci istog.

Nemoguce je imati 3 skoro ista profila igraca,koji igraju po slicnim dijelovima terena,a da im trener ne j.be mater dok se ne rasporede po terenu.Ovako kod nas Jack,Mesut i Aaron su uglavnom bili jedan do drugog,u centralnom dijelu terena,i samim tim ostavljali Zabaletu i Clichya slobodnim za nesmetano ordiniranje po boku.

Danas je jedno 20x puta dozvoljen "OVERLAP"(stvarno ne znam kako da prevedem,ugl situacija kada krilni(ili obrnuto) igrac ceka beka da ga prodje i doda mu loptu),bez da iko prati igraca koji treba da primi loptu prilikom te akcije. :evil:

Samo se nadat,da ce Wengeru ova utakmica otvorit oci,i da ce malo radikalnije igrat u veznom redu,bez preofanzivnih postavki kao danas.Konacno smo stvorili jezgro ekipe,kojemu fali samo jedan napadac,da budu slicni "Nepobjedivima".steta je kad nam fali,samo malo,da se to ne proba iskoristit.

Inace sto se Citya tice samo cu napisat YAYA TOURE .Kakav pregled igre,kakva tehnika,kakva fizicka dominacija,kakav prvi korak,kakav leadership.Za mene najbolji igrac Citya,i medju najboljim veznjacima na Ostrvu,i sire. :!:
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 dec 2013, 17:25

kako se seratori okupe odmah, samo pogledajte tabelu i cije je ime na vrhu..

a vi drugovi gooneri smanjite ocekivanja podhitno, nije da namecem, toplo preporucujem.. :D

O utakmici kasnije nesto opsirnije..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 dec 2013, 17:30

Evo nakon što se balavurdija razišla i nakon što sam smirio živce da se osvren na utakmicu. Prije svega svaka čast Cityu, pregazili su nas ko plitak potok. Izgubili smo prije par godina u Manchesteru 8:2 ali ovaj poraz danas je mnogo teži od onog jer nisam nikad vidio onoliko izdominiran Arsenal. Nikad.

Apsolutno su jača, brža, potentnija i mišićavija ekipa od nas i definitivno imaju najbolji kadar lige. Čudi me samo što ovakvu igru ne umiju pokazati na gostovanjima ali i tome će brzo doći kraj, siguran sam. Kad započnu u gostima kupiti bodove očekujem proboj na prvo mjesto. Kad igraju ni mi bilo koja druga ekipa im ne može meda.

Ne mogu vjerovati kako je Wenger danas loše vodio utakmicu, čisti amaterizam uz dužno poštovanje Proffesoru. Nismo imali ravnoteže u ekipi i to nas je koštalo, Danas vadi Flaminija, najboljeg veznjaka utakmice u nasim redovima koji je bio super rastrčan i koji koliko-toliko uspijeva pokriti rupe i na njegovo mjesto stavlja ubjedljivo najlošijeg pojedinca. Pa ne možeš sa Wilshereom i Ramseyem igrati protiv njihovih igračina, nikako ne možeš i izlaskom Flaminija ostavlja pozadi veću rupu od ozonske. To bi imalo nekako smisla da je Pellegrini izvadio svoje najbolje igrači i da se oni brane, čekaju da privrše utakmicu, ali jok ljudi nas ubijaju i još im Wenger omogući dodatnog prostora na utakmici? WTF? Tom izmjenom je ubio utakmicu definitivno.

I prije toga smo gubili ali ovo nas je dokrajčilo i bacilo na koljena. Još kako nesreća nikad ne dolazi sama Koscielny se povrijedi i ulazi igrač koji 2 god u svojim nogama nema odigrane kvalitetne utakmice. Do tog trenutka Jack igra lažno krilo i nikako skoro ne sudjeluje u igri, pogotovo u fazi odbrane. Ozil se gubi na momente, neda mu se trčat a City juriša k našem golu tako da kad izgubimo loptu na sredini terena ostanu samo štoperi i jedan bek te Flamster da pokrivaju napade cityevih igrača, Ramsey se ne stigne vratiti, a Jack i Ozil sve samo pogledima ispraćaju.

I pored toga uspjeli smo stvoriti nekoliko odličnih prilika, ali i Giroud ih je uspio sve promašiti. Zaista imao je dovoljno kredita, cijenimstatistiku i njegov doprinos ostalim igračima na terenu ali vrijeme je ili da se kupi napadač ili da se Podolski baci u vatru. Ovako više ne može.

Ne mogu shvatit da Arsene uvodi Gnabrya, a ostavlja Santija ili Rosu na klupi. Pa realno rosa je morao danas krenuti od prve, njegovo iskustvo je nevjerovatno i osim toga igrač je koji perfektno igra odbranu.

I kao da sve ovo nije dovoljno, sudija nas izmasakrira sa nekoliko zaista promašenih odluka, 3 puta maše ofsajd kad se nalazimo u povoljnoj situaciji i čist penal nam ne svira.

Što se tiče nekih šansi za titulu, ja sam rekao pred Everton 7 ili 9 bodova bi značilo da smo pravi kandidati a dobio sam samo neka ismijavanja tipa pa mi smo već kandidati i tako. Biti će krucijalno mlatiti sve ove male tekme kao dosad i pobijediti neki derbi. Mislim da ćemo završit kao trećeplasirani, u najgorem slučaju četvrtoplasirani što i nije loše kakvi smo bili zadnjih sezona. Daleko je ovo još od titule, treba biti realan.

Da bismo se natjecali sa Čelzijem i cityem trebamo zadržati najbolje igrače ove ekipe i dodati im 3-4 igrača svjetske klase i to:
- bek
- zadnji vezni
- krilo
- napadač

Dok ne napravimo još 3-4 transfera "tipa Ozila" nema nas nigdje. tj ima nas na 3 ili 4 pozicijama, ali to ne smije biti dovoljno dobro za Arsenal.

Btw. da je Arteta ili Rosa danas krenuo umjesto razmaženog derišta sve bi bolje bilo i ne bi doživjeli ovakav potop.
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 14 dec 2013, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 dec 2013, 17:32

QUARTERBACK je napisao/la:kako se seratori okupe odmah, samo pogledajte tabelu i cije je ime na vrhu..

a vi drugovi gooneri smanjite ocekivanja podhitno, nije da namecem, toplo preporucujem.. :D

O utakmici kasnije nesto opsirnije..
Upravu si... Malo smo i mi uzletili pa ocekujemo da imamo 20 bodova prednosti do kraja. Ove godine i ako uzmemo titulu bice to tijesno...
Necu sada nista da predividjam. Cekacemo mec sa Chelseaem i ako tu kiksnemo onda smo u banani! Ako dobijemo ponovo smo sve okrenuli na svoju vodu. Niko se nece provesti na Ethandu dobro...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 14 dec 2013, 17:44

Ko visoko leti nisko pada... To je tako vazda bilo. Mozete se ljutiti na mene sto ovo govorim ali tim koji zeli da osvoji titulu ne dopusta sebi da primi 6 komada. To je tako sa svima i tako ce uvijek biti.
Svako ko navija za neki klub mora znati da njegov tim ima i slabosti i da ce nekada posrnuti.
Svi koji su na ovom forumu trebaju gledati realno i smanjiti ocekivanja jer ce im u svakom slucaju biti lakse.

Selam ili peace Gunnerima i ako vas ista tjesi volio bi da vi osvojite kad vec Liverpul ne moze no naravno nikad se ne zna :)
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 14 dec 2013, 17:48

BigAndy je napisao/la:tim koji zeli da osvoji titulu ne dopusta sebi da primi 6 komada.
Srećom tih 6 komada je vrijedno samo 3 boda. Pričekajmo Fulham away pa da vidimo taj City. :mrgreen:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 dec 2013, 17:50

I sta si sada sa tim ti mislio reci "ko visoko leti..."? Dali to mi ovdje na forumu direktno uticemo na rezultat pa da se moze to reci?
Igrali su odlicno do ovih jacih utakmica i mogli smo sa pravom reci da smo najkonstantniji i prvi favoriti za titulu. Ovako smo ovaj raspored ipak odigrali lose i City nam danas pokazao da su ipak oni glavne baje i toliko. Nije kraj ima jos da se igra... ;)

EDIT: I da za tih 6 komada. Primi ih i United preprosle sezone od iste ove ekipe i to na Trafordu pa ipak titulu izgubise u sudijskoj nadoknadi 38 kola... ;)
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 14 dec 2013, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2013, 17:50

Wenger je kompletnu utakmicu usrao kao sto sam rekao Monreal umjesto Gibbsa, neizbacivanje Wilshera vec pocetkom drugog i na kraju slag na tortu koji nas je kostao dva gola je izbacivanje Flaminija i stavljanje Wilshera na njegovo mjesto ganjajuci rezultat. Moze se reci da smo u drugom poluvremenu do izlaska Flaminija bili bolja momcad od Citya imali smo ih usaci na 2-3 i primili glup gol i onda izlazi Flamini i onda City svaki napad opasnost po gol, jednostavno sve se poklopilo losa selekcija igraca, lose sudijske odluke, lose reakcije i u odbrani i u napadu i na kraju dobijes ovaj rezultat.

Ma ukoliko dovedemo nekog napadaca a City ostane na ovoj odbrani na Emiratesu cemo im uvaljati 5. komada prosto je smijesno da smo izgubili sa 3. razlike od ekipe sa onakvom odbranom, sramotno...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2013, 17:55

Najzalosnije od svega sto cemo se protiv Chelsea zaletiti da ovaj teski raspored okoncamo pobjedom a Mourinho ce se iskusno braniti zabice nam ili iz prekida ili nakon greske nase odbrane mi cemo napadati i promasivati i onda cemo primiti iz kontre, vec vidjen scenarij.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 dec 2013, 18:06

ovo fakat ne mogu da vjerujem...gledam i ne vjerujem....pa do prije 5 sati ste srali kako Wenger treba Artetu čuvat samo kao rotaciju....i da je izveo "ono što bi svi mi izveli " protiv city-a...a sad odjednom "arteta je morao bit starter"...jel imate svoj stav po nekom pitanju? da je izveo bilo kojih 11 mi bi smo ovo izgubili iz razloga koje sam nabrojao poslije tekme sa Napoliem..
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 dec 2013, 18:07

Nista sada se treba cupati protiv Chelsea kako znamo i umijemo...

slika

Jok sve je bilo regularno...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 dec 2013, 18:10

Kad mi neko kaze nije penal, lika pogodila lopta u nogu i onda rukom sprijecio da prodje do Arsenalovog igraca i nije penal :lol: Inace nama sudije tradicionalno ne zele da sviraju penale osim samo kad je ono ocito da je ovo bilo na drugoj strani bez pogovora bi pokazao.

Da je bio Arteta ista bi stvar bila samo sto bi duplo manje sansni mi stvorili mozda bi primili gol manje uglavnom potpuno nebitan igrac za ishod meca.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 dec 2013, 18:12

Očekivan poraz i nije strašno izgubiti od ekipe koja je glavni favorit za titulu, posebno kada se zna kako dobro igraju kući. Krajnji rezultat je nebitan. Doduše, moglo je biti i drugačije da nije bilo baš previše sudijskih grešaka.

Ako Wenger nađe načina da vrati samopouzdanje ekipi, biće to dobro. Na kraju krajeva u par zadnjih sedmica imate pretežak raspored, nije čudno da se desilo par poraza, ništa to ne mijenja, samo ako ekipa ne padne psihički.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 14 dec 2013, 18:23

Odbrana je pucla po šavovima. Nije problem ni primiti toliko golova, problem je sam pristup, previše su bili pasivni, gledali kako im krilni igrači citya ubacuju loptu u peterac, a u petercu ljudi 2-3 m udaljeni od čovjeka kojeg trebaju pokrivati. Mora se to malo razdrmatii. Sezona je duga, bit će tu i uspona i padova. Treba ići od tekme do tekme pa šta bude. :)
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 dec 2013, 19:25

I mene je iznenadila onako losa odbrana. Igrali su se sa odbranom Arsenala. Jos kad je Flamini izasao, onda se i sredina totalno preuzela. Zalosno je bilo gledati kako se Milner igra sa odbranom Arsenala.

Neko gore spomenu kako je YAYA sjajan igrac. Jeste, ponajbolji igrac lige ali i sire. Oni imaju vise slicnih njemu i na drugim pozicijama. Ne moze se Wengeru puno zamjeriti za ovaj poraz. Nema on materijala da se suprostavi ovoj masineriji od ekipe. Mozda je trebao bunkerisati, igrati pi*kasto i pokusati uloviti X. U tom slucaju bi mu jos vise prigovarali.
Za nadati se da ce se bodovna razlika do kraja godine opet povecati na 5-6 bodova, inace nista od WC napadaca (Suarez ili slicno).

Opet se potvrdilo ono sto neki od nas vec odavno tvrde. Napadac je prioritet broj JEDAN!
Ja sam 99% siguran da bi ovaj Arsenal sa Suarezom bio ubjedljivo prvi. Nebi se do danas nijedna tekma izgubila u ovoj polusezoni. Vjerovatno ni ova danas.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 14 dec 2013, 19:55

Sramota je da se ovo dešava ekipi koja ima? šampionske ambicije. Realnost je da su oni još uvijek iza Cityija a vjerovatno i Chelsea (sljedeća utakmica će to pokazat) i po samom rosteru kojim raspolaže Wenger, po samom mentalitetu ekipe i po samoj igri. Vrlo bitna je ovo utakmica bila, ja lično sam očekivanja sveo na minimum, nisam se uopšte nadao da možemo uraditi nešto na ovoj utakmici, ali sam pristup utakmici većine igrača, osim Flaminija,Walnuta i Ramseya je bio krajnje razočaravajući. I prije utakmice sam rekao neka se samo bore i neka daju sve od sebe, rezultat je nebitan jer je to svakako najteže gostovanje ove sezone, ali jednostavno toga danas nije bilo.

Općenito u utakmicu smo ušli veoma glupo, mogu reći i nekako bez stava, prepustili smo im odmah posjed, imali su inicijativu i onda kad smo se malo vratili u normalu, primamo veoma glup gol zbog greške Koscienlog (s kojim je nadam se sve u redu) jer nije ispratio kretnju Aguera a ovome malo prostora ionako treba da ga da. Dakle prvi gol - naša greška.

Igra se nastavlja, razmak između naše zadnje linije i veznog reda je prevelik, tu se ubacuju redom Yaya Toure, Silva i Nasri i prave pometnju pred našim golom, Flamini je fakat bio nemoćan i nije mogao nikako sam da poveže odbranu sa sredinom. Ramsey je igrao veoma dobro, al pošto se previše trošio u napadu nije mogao nikako da stigne da pomogne Flaminiju i odbrani i da zatvori te napade Cityija.. Vidjelo se da su igrači Cityija bili puno više spremniji od naših koje je i umor stigao mora se priznati a kao primjer treba navesti trk Yaye Toure od svog kaznenog prostora sa loptom u 80.' minuti, izgledao je kao da je za njega utakmica tek počela. :D

City malo popušta sa inicijativom, prepušta nama loptu što odmah koristimo, nakon što je Ramsey iskoristio neopreznost Yaye i ukrao mu loptu, šalje je Ozilu koji dobro pronalazi Walnuta i ovaj loptu posprema u mrežu, s tim što je tom golu kumovala i loša reakcija Demichelisa i Pantilimona. Dakle, drugi gol - greška igrača. 1-1 u greškama. 1-1 i u golovima.

Kontam, daj Bože da završi ovako, ja prezadovoljan, mi nastavljamo s napadima nakon gola, svira se nepostojeći ofsajd Monrealu a bio je u veoma povoljnoj poziciji za postizanje gola ili asistenciju, jbg..

Yaya strašno pronalazi Zabaletu kojeg niko ispratio nije, ta reakcija naših igrača mi nikako nije jasna, u šta oni gledaju, da li vide Pabla koji hita prema našem šesnestrcu, nikoga nije bilo ni blizu njeg', Negredo posprema loptu u mrežu za veliku radost Građana. Tri šanse za City u prvom poluvremenu, 2 gola i oba produkt grešaka Arsenalove odbrane ali i iskreno govoreći sjajne akcije Cityija (drugi gol).

Malo prije poluvremena i još jedna situacija u kojoj smo oštećeni od strane linijskog sudije, dakle Walcott se ubacuje iza leđa odbrane Cityija, ofsajda nema ali je sviran.. Imao je čist put prema golu Pantilimona.. :roll:

Wenger je morao nešto da popravi na poluvremenu, iako je djelovalo nestvarno da možemo nešto uraditi u drugom poluvremenu. Ha smo krenuli, ha smo ga i primili, loš pas Ozila za Flaminija i Fernandinho uzima loptu i hladno je plasira za 3-1. Rek'o to i bi sa nas. 3 gola - 3 direktne greške naše odbrane.

Nakon toga nam čist penal nije sviran nakon što je Zabaletu rukom, namjerno ili nenamjerno nije ni bitno, spriječio da lopta dođe Walnutu koji je imao mat poziciju još jednom.. :roll: To je dakle 3 situaciju u kojoj smo oštećeni, sudije su baš zayebale situaciju.. Da je to bilo na suprotnoj strani, svirao bi ga Atkinson 100%.

Naravno nije moglo tako i da ostane, preuzeli smo inicijativu samo zato što je City namjerno odlučio da nam da posjed lopte, i opet to kažnjavamo vrlo brzo, Walnut sjajno zabija za 3-2 nakon odlične asistencije Ramseya i prvi gol na utakmici koji je pao a da nije rezultat neke greške nekog igrača. :ugeek: Wilshere je u tim trenucima bio najgori pojedinac na terenu, strašno loše je odigrao, ništa mu nije polazilo za rukom osim onog srednjaka koji je bio upućen kome :?:

Kontam '3-2 yebo te imamo na Etihadu, a ne igramo uopšte loše trenutno, još da je odbrana bolja bila, pa to bi strašno bilo'. Nije radost dugo trajala, opet City preuzima posjed i bezvezan pas Navasa koji je stojao kod aut linije i nije znao šta će s loptom pa je samo nerezonski nabio u šesnest dolazi do Silve kroz šumu nogu i ovaj to lagano posprema iza leđa danas indisponiranog Szszesnog. 4-2, yebeš ga kontam ako smo morali i primiti gol neka nije više zbog nekih naših kardinalnih grešaka.

Izvede Wenger Flaminija i tu se utakmica završi za nas. Do kraja je na terenu postojala samo jedna ekipa i do kraja su domaćini znali rutinski da kazne našu lošu igru i nepovezanost.
Wilshere griješi na sredini po ko zna koji put, Fernandinho uzima loptu i zabija gol za 5-2, znači KATASTROFA..

I Bendtner je ušao i zabio gol, ali je opravdano poništen zbog ofsajd pozicije. Što reče jedan vrli momak koji strašno liči na Rosickog :D 'mala je razlika trenutno između Bendtnera i Girouda u konačnici'. Tako i jest.

Dao ga je Pero na odličan centaršut Sagne (koji je po meni bio dosta dobar danas ako računamo da je iz bolničke postelje došao da igra protiv najjačeg tima lige. I onda još i penaltik za City, opravdano dosuđen dakako i Yaya zabija za 6-3. Yaya Toure zaslužuje jedan veliki hail za ovu partiju danas.

Protiv Chelsea ćemo definitirati nastavak sezone, da li će to opet biti borba za 3-4 mjesto ili pak za nešto više, vidjet ćemo.

COYG !

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 14 dec 2013, 20:10

Sorry I didn't thank the fans at the end of the game!

You have been brilliant to me and I know you had travelled a long way and spent your money to support us. I was upset with the result and know I should have come to you to say 'thank you' and I know it is a big Arsenal tradition win, lose or draw.
Mesut na fb ;)
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.