Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vedad87
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Vedad87 » 08 dec 2013, 18:56

FaraonTM je napisao/la:Gledam ja. Dobio je jedan udarac u glavu. Zapravo, izveli su korner i on je u skoku udario loptu ali je i facom udario direktno u glavu igrača, bilo je dosta krvi iz nosa.. Vratio se u igru sa onom vatom u nosu, a ovaj izlazak je vjerovatno samo prevencija..
Hvala drug ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 dec 2013, 19:23

Evo kazu Bico ce u cetvrtak operisati nis koji je juce slomio tokom sudara sa igracem Herte. Bico brz oporavak :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 09 dec 2013, 19:24

soccerfan je napisao/la:Evo kazu Bico ce u cetvrtak operisati nis koji je juce slomio tokom sudara sa igracem Herte. Bico brz oporavak :)
Tako mlad a vec estetske hirurge posjecuje, fura se na Ronalda :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 dec 2013, 19:26

Okaljao je svoj nadimak. Slomio nos, a Čelični, cccc.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 dec 2013, 19:29

zizu1991 je napisao/la:Okaljao je svoj nadimak. Slomio nos, a Čelični, cccc.
Boze moj svakome se moze desiti. Neka se on nama brzo oporavi.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 dec 2013, 19:45

Zajebajem se, cccc.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 dec 2013, 19:48

zizu1991 je napisao/la:Zajebajem se, cccc.
Pa znam nisam ti nista ni rekao.

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 13 dec 2013, 18:49

slika
slika

"Batman WHO ?? " 8-)

Jedva ga se može prepoznat' sviju mi,što brži oporavak Zmajčini našem :)
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 dec 2013, 22:24

Odgodio je operaciju nosa za ponedjeljak, iz razloga što želi/mora pomoći ekipi.
Saigrač (stoper) Deniz Dogan neće moći igrati tako da bi izostanak još jednog igrača iz odbrane bio 'nepodnošljiv' za BuLi-fenjeraša.

"Eisen-Ermin". :)
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 dec 2013, 22:39

Pa da, ali koliko mogu napraviti protiv jako neugodnog Augsburga?
Ja mislim da ce ovdje tesko izvojevati bilo sta, ali ljudski se nadati. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 dec 2013, 16:19

3:0 na poluvremenu protiv Augsburga, ne vidim nacin na koji bi oni ostali u ligi.
Nadam se da ce Bico promijenit sredinu nakon Sp, ako ga bude trazio :mrgreen:

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 14 dec 2013, 16:20

Što jest jest, baš su kanta od tima. Valja Erminu na ljeto bježat iz ove rupe, neki osrednji klub iz BL bi bio dobar za njega.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

emir_

Post Postao/la emir_ » 14 dec 2013, 16:26

Ermin, po meni, ne pokazuje znake napretka. Nema brzinu, snagu niti okretnost koju zahtjeva igra na nivou bundeslige. U reprezentaciji su više pokazali Zukanović i Pandža. Mi smo nekako kao djeca, čim dođe novi igrač mi hoćemo da igra. Od Ermina očekujem mnogo mnogo više.
4-IN-A-ROW

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 dec 2013, 16:29

nisu bas tolika kanta od tima koliko su zapravo imali nesrecu na pojedinim utakmicama
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 dec 2013, 16:32

emir_ je napisao/la:Ermin, po meni, ne pokazuje znake napretka. Nema brzinu, snagu niti okretnost koju zahtjeva igra na nivou bundeslige. U reprezentaciji su više pokazali Zukanović i Pandža. Mi smo nekako kao djeca, čim dođe novi igrač mi hoćemo da igra. Od Ermina očekujem mnogo mnogo više.
Glupost. Pandza Bicakcicu nije ni do koljena. To pokazuje i njegova karijera.

Zukanovic je tu negdje sa Erminom, ali Zukanovic je odigrao katastrofalno protiv Amerike. Bicakcic jos nema lose utakmice za repku. Tu su negdje njih dvojica, ali je po meni u ovom trenutku Bicakcic bolji. I zapamtite da ima tek 23 godine, vrlo mlad za stopera. Nisam ga puno gledao u Bundesligi ove sezone, ali je u ovakvoj ekipi vrlo tesko dobro igrat. Za njega ce bit vazno dobro odigrat na SP-u i tako se prodat.

Inace vidim da po kickeru samo 2 igraca Braunschweiga imaju bolju ocjenu od njega ove sezone. Zapravo imaju jos dvojica, ali je jedan od njih odigrao samo jednu tekmu, dok je ovaj drugi samo pet. Znaci dobar je Ermin.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 dec 2013, 17:06

Također, Zukanović je imao ispadanja i protiv Slovenije, jer je jako spor za štopera. Nažalost, nismo imali priliku ove kvalifikacije gledati kung - fu - a, a i sada se svi sjećamo njegovih igara u duetu sa Spahićem.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 dec 2013, 17:09

zizu1991 je napisao/la:Također, Zukanović je imao ispadanja i protiv Slovenije, jer je jako spor za štopera. Nažalost, nismo imali priliku ove kvalifikacije gledati kung - fu - a, a i sada se svi sjećamo njegovih igara u duetu sa Spahićem.
protiv Slovenije je ispao Zukanovic, ali opet, sam je bio, nije on trebao cuvati Birsu, vise je ispadao Vranjes, samo sto se vodilo pa se toga niko ne sjeca. Sreca nam je bila sto slovenci ne znaju.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 dec 2013, 18:31

Ne sjećam se za Vranješa, možda bih trebao još jednom pogledati utakmicu.

Sve na stranu, ali mi nije jasna ta konstatacija :
Bosniacum Lilium je napisao/la:nije on trebao cuvati Birsu
ko ga je trebao čuvati, ako ne štoper ? jesi po kretanjima skontao kakve je ko zadatke imao, ili je nešto drugo u pitanju ?

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 dec 2013, 22:02

Svi stoperi su imali i dobrih i lošijih partija.

Samaras u Grčkoj Vranješa budalom pravio i da nismo imali sreće koliko jesmo igrali bi baraž.
Zukanović bio loš protiv Amerike, s tim da je igrao drugo poluvrijeme kad smo primili golove igrao u paru sa Šunjićem. Loš i protiv Slovenije.
Pandža uvijek igrao u razmjeru od fenomenalnog do katastrofalnog.
Bičakčić imao blijede partije u dvomeču sa Slovačkom. Ništa posebno nije pokazao, osim gola. Mada je cijela ekipa tada loše igrala.
Šunjić nedorečen, mada sumnjam da je bolji od trojice iznad.
Spahić loš protiv Argentine, mada ubjedljivo najbolji od svih. Kapiten.

Glavni kriterij za odabir stopera koji će igrati sa Spahićem je taj koji će od njih biti konstantan i u dobroj formi pred SP. Za sad je to Bičakčić.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 dec 2013, 22:13

Cartman je napisao/la:
emir_ je napisao/la:Ermin, po meni, ne pokazuje znake napretka. Nema brzinu, snagu niti okretnost koju zahtjeva igra na nivou bundeslige. U reprezentaciji su više pokazali Zukanović i Pandža. Mi smo nekako kao djeca, čim dođe novi igrač mi hoćemo da igra. Od Ermina očekujem mnogo mnogo više.
Glupost. Pandza Bicakcicu nije ni do koljena. To pokazuje i njegova karijera.

Zukanovic je tu negdje sa Erminom, ali Zukanovic je odigrao katastrofalno protiv Amerike. Bicakcic jos nema lose utakmice za repku. Tu su negdje njih dvojica, ali je po meni u ovom trenutku Bicakcic bolji. I zapamtite da ima tek 23 godine, vrlo mlad za stopera. Nisam ga puno gledao u Bundesligi ove sezone, ali je u ovakvoj ekipi vrlo tesko dobro igrat. Za njega ce bit vazno dobro odigrat na SP-u i tako se prodat.

Inace vidim da po kickeru samo 2 igraca Braunschweiga imaju bolju ocjenu od njega ove sezone. Zapravo imaju jos dvojica, ali je jedan od njih odigrao samo jednu tekmu, dok je ovaj drugi samo pet. Znaci dobar je Ermin.
Koja karijera? Liku sreca da je, eto, poceo u Njemackoj. Inace uopste karijere ne bi napravio ... Hajduk je institucija za onaj Braun nesto i jos je Pandza napravio par transfera, dok cemo Bicakcica tek vidjeti. Nakon sto mu klub suvereno odleti odakle je i dosao .. Bicakcic se uopste nije pokazao kao pojacanje za ovu ekipu i o tome da mu Pandza nije do koljena moze samo totalno subjektivan covjek govoriti ..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], CAGarfia, kakarut, Quartararo i 27 gostiju.