Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Pa Pellegriniju je u cilju imati 4 napadaca. Negredo i Aguero neka igraju vazne utakmice, Dzeki cemo otpadke davati u Kupu ili kad odmara Negreda, naravno da ce mu obecavati minutazu. I ja da sam u Pellegrinijovoj poziciji isto bi to radio.
Ali ne vjerujem da je Dzeko toliko glup da povjeruje u to, mora ici.
Ali ne vjerujem da je Dzeko toliko glup da povjeruje u to, mora ici.
Ovo je obicni bezobrazluk, da nemore dobiti 15min, ovo je stvarno nevidzeno....
- Goalgetter
- Kontakt:
Put pod noge i na posudbu u Arsenal, do SP-a. 

Pa ubaci ga **** ti on sve
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tako mu i treba kad voli pare više od igranja. Negredo je bolji igrač realno, a o Agueru je suvišno pričati.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Blek_Stena
- Kontakt:
Pelegrini **** li ti alvaro negredo tetku
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
i javiiiiiii garciaaaaa .hahahhahahah
e moj Boze
e moj Boze
Pa, realno, ni nema neke potrebe.Sheyi je napisao/la:Pa ubaci ga **** ti on sve
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zalosno sta ovaj radi Dzeki. Shvatam da ne moze biti u prvih 11, ali da ne moze po mecu imato 15-20-30 min to ne mogu shvatit.
Dzeko pakuj kofere
Dzeko pakuj kofere
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
šta će više ulaziti kada su dokrajčili arsenal , mogu samo primiti golove ako edin uđe ..
hah , pazi da bendtner dobija više minuta u arsenalu nego džeko u cityju

hah , pazi da bendtner dobija više minuta u arsenalu nego džeko u cityju

Pa ne ubacuje ga ni kad imateferič je napisao/la:Pa, realno, ni nema neke potrebe.Sheyi je napisao/la:Pa ubaci ga **** ti on sve

Gdje će ga ubacivati kad su odigrali možda i najbolju utakmicu u posljednje 2-3 sezone. Ubili su ih rukama, nogama, kamenom, motkom... strašno! Prvo Bayern, pa Arsenal... Pelle našao formulu...Unofficialpage je napisao/la:Zalosno sta ovaj radi Dzeki. Shvatam da ne moze biti u prvih 11, ali da ne moze po mecu imato 15-20-30 min to ne mogu shvatit.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- inacefindecko
- Kontakt:
nema veze ba, dobit će bonus ko i cijela ekipa zato što su dobili arsenala
šta ga boli qrac, malo trčkara, trenira, ošuta koju, sjedi na klupi, nekad ga uvede da ga želja mine za fudbalom i mjesečno uzme više od milion maraka.. nek njemu kapaju pare, boli njega za fudbal!

šta ga boli qrac, malo trčkara, trenira, ošuta koju, sjedi na klupi, nekad ga uvede da ga želja mine za fudbalom i mjesečno uzme više od milion maraka.. nek njemu kapaju pare, boli njega za fudbal!
hahahah, doduše.Sheyi je napisao/la:Pa ne ubacuje ga ni kad imateferič je napisao/la:Pa, realno, ni nema neke potrebe.Sheyi je napisao/la:Pa ubaci ga **** ti on sve

ako on zaista ima takav mentalitet (a ja se iskreno nadam da nema) , nek ode iz reprezentacije , ne treba nam.inacefindecko je napisao/la:nema veze ba, dobit će bonus ko i cijela ekipa zato što su dobili arsenala![]()
![]()
Nauci malo pravopis pa onda pisi...Edviin je napisao/la:Ovo je obicni bezobrazluk, da nemore dobiti 15min, ovo je stvarno nevidzeno....
A sta ce ulaziti kada su ih zgazili u svakom pogledu...
Zalosno je sto je Edin vecinu vremena na terenu proveo hodajuci. Da je bar malo zelje pokazao vjerovatno bi dobio i vise prilika. Pocinjao je neke utakmice od pocetka a nije se posteno oznojio.Ma sve su krivi, Aguero, Mancini, Negredo , Pelegrini , TevezUnofficialpage je napisao/la:Zalosno sta ovaj radi Dzeki. Shvatam da ne moze biti u prvih 11, ali da ne moze po mecu imato 15-20-30 min to ne mogu shvatit.
Dzeko pakuj kofere

Nasao je on moj **** vidjet ce kad odu na gostovanje jel nasao. Da City igra na gostovanjima i u pola dobro kao kod kuce, prosetali bi se kroz ligu. Ubijaju brasno kod kuce, svima zabijaju 4,5 a kad odu na gostovanje ni kod Norwicha nije sigurno hocel pobjeditVirtu4l je napisao/la: Gdje će ga ubacivati kad su odigrali možda i najbolju utakmicu u posljednje 2-3 sezone. Ubili su ih rukama, nogama, kamenom, motkom... strašno! Prvo Bayern, pa Arsenal... Pelle našao formulu...
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 14 dec 2013, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Igra sigurno protiv Leicestera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- inacefindecko
- Kontakt:
ja mislim da je više puta izjavio da poslije karijere sigurno neće biti trener i da ga već pomalo umaraju treninzi i sl..viKK je napisao/la:ako on zaista ima takav mentalitet (a ja se iskreno nadam da nema) , nek ode iz reprezentacije , ne treba nam.inacefindecko je napisao/la:nema veze ba, dobit će bonus ko i cijela ekipa zato što su dobili arsenala![]()
![]()
on je želju za fudbalom imao u wolfsburgu, ovdje ima želju za parama, a sve što se ne radi iz ljubavi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.