Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Aj, kako me samo sve ovo nervira. Prvo ovaj debil od sudije, a brate i mi tako glupo igramo, nije normalno. Znam da smo sigurno kvalitetniji od njih, a ovakav rezultat. Glupi golovi u odbrani, neiskoristene sanse - ovaj rezultat. 

Izdržati, to je temelj vrline!
wenger kupi prnje i odlazi,nemaš ti blage
Wojo nista nije branio.. nista
Da je jos malo sreca posluzila City u napadu, zabili bi 10...BigBigBang je napisao/la:DA smo imali normalnog napadaca a i da sudija nije srao zabili bi 5. golova.

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Marsal
- Kontakt:
Ozil je najbolji od ovih danas, ne treba ga stavljati u ovu grupu.AllGunsBlazing je napisao/la:Ko je danas najgori? Ja ne mogu odluciti izmedju Naxta, Jacka, Girouda i Ozila.
Protiv Chelsea ako želimo pobjedu ili remi koji bi odličan bio, moramo utakmicu početi bez girouda (neka igra Podolski), Gibbs se mora vratiti, u sredinu staviti Rosickog umjesto Wilsherea.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Po cemu je Ozil bio najbolji? Ne igra, imao jedan potez i to je to, i upropastio bar tri kornera. Ovdje nema najboljeg igraca, svi su bili uzasni.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Pa upravo zbog tog jednog poteza je bio najbolji, ovi nisu imali ni jedan dobar potez.
Dobro smo prosli, odlicno
Fali energije.nismo imali rotaciju zadnjih 4-5 utakmica,ustvari od pocetka sezone
jednostavno ne mogu

SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Pozicioniranje Vermaelena je mrtva ****, slomi nas City niko da loptu uzme, krampe u napadu i još sudije na to.. odbrana je počela da prima, gube se veliki mečevi ali eto trpa nas City koji je remizirao sa Sotonom i novog napadača u januaru krampe su svi
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja bih ovom Jacku zabranio da trenira vise, koji moron. A Bendy je prica za sebe, kao da je maraton trcao prije ovoga.
Celik!3,2,2.
uništavanje ovo je smijesno kako igraju odbranu
- Marsal
- Kontakt:
Predali se. Odlika ekipa koje su svjesne da nisu top, top quality.BigBigBang je napisao/la:Kakva jadna igra zadnjih 10 minuta.
Odoh se pokrit jorganom preko glave.
petarda 

- HighburyHigh
- Kontakt:
Bravo legende. Kakva strasna odbrana. Izgubio sam svaki zivac za nastavak pracenja ove tekme vec odavno.
Victoria Concordia Crescit.
Gotovo je ovo.Nasi ne mogu hodat vec 10-ak minuta,a kamoli kakav presing da naprave.
Nadam se da ce protiv Chelsea uc' nabrijani,da izvucemo donekle ove silne kikseve u zadnje vrijeme.
7 ce nam uvalit do kraja...

7 ce nam uvalit do kraja...

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Jbte ovo nisam ocekivao.
Pojedini igraci Arsenala kao da nemaju volje, zelje ili cega vec, na trenutke me podsjete na moje ljubimce zadnjih mjesec-dva. Ocekivao sam vise ali opet za vas nije kraj svijeta naravno, imate prednost na vrhu tabele a prvenstvo se nikada nije uzimalo na velikim mecevima.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
**** katastrofa.
Šteta zbog Nikija samo.
Šteta zbog Nikija samo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.