FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Nisde77
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nisde77 » 12 jan 2010, 21:40

PIRKE33 je napisao/la:
TheManiacs je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:Tax...sto se tice Dzeke....bar vi se ne bi trebali javljat, klocem ste ga zvali i prodali za 50.000......eto koliko ste ga cijenili kao igraca.................

Pa ti si kloc :mrgreen: :mrgreen:

Zvali su ga debili sa sjevera tj.dede koje swakog kritikuju nobu :mrgreen:[/quote....

eto sad se jos i djelite na debile sa sjevera i debile sa juga
PREJAKO :D :D :D
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 jan 2010, 21:40

molim nekog da mi objasni vezano za moderatore.........nisam dugo ovdje .....pa bas i nisam upucen........jucer sam upozoren na temi propalog zelje.....a normalno sam pricao.......osjetio sam pristranost moderatora , jer nisam vrijedjao, 90% postova je brisano......samo ih je bolila istina......i sto sam imao argumente za pricu koju pricam.......sve lafo skrece se sa teme............nikome se tamo nisam obratio pogrdnim imenom.....a sankcionisan sam.......a onda dodje neko ovdje i kaze ti da si kloc.........a krije se iza ekrana.....ckapi neka sigurno....

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 12 jan 2010, 21:43

jalehordas je napisao/la:za 100 post recicu samo 4 rijeci
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA

To je 5 rijeci :mrgreen: :mrgreen:
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Nisde77
Kontakt:

Post Postao/la Nisde77 » 12 jan 2010, 21:44

PIRKE33 je napisao/la:molim nekog da mi objasni vezano za moderatore.........nisam dugo ovdje .....pa bas i nisam upucen........jucer sam upozoren na temi propalog zelje.....a normalno sam pricao.......osjetio sam pristranost moderatora , jer nisam vrijedjao, 90% postova je brisano......samo ih je bolila istina......i sto sam imao argumente za pricu koju pricam.......sve lafo skrece se sa teme............nikome se tamo nisam obratio pogrdnim imenom.....a sankcionisan sam.......a onda dodje neko ovdje i kaze ti da si kloc.........a krije se iza ekrana.....ckapi neka sigurno....
pa moderatori su čudo..mene je djevojčica od moderatora Šlager dao na hladno od 7 dana zato što je branio svoju curicu Vladu_Lešinara..
al ko jih j+++ niso oni jači ni veči od nas :!: :!:
SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEČU ;) ;)
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 jan 2010, 21:44

300 je napisao/la:

ma ono je zarez, samo mu ruka skrenula... ;)

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 12 jan 2010, 21:46

PIRKE33 je napisao/la:
300 je napisao/la:

ja I neracunam kao rijec za razliku od tebe I :mrgreen: :mrgreen: je samo jedan fonem
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 jan 2010, 21:47

u stvari sad sam tek skontao sto nam postove brisu na njihovoj temi...i ...ne vole da smo tamo

BOJE NAS SE U GOSTIMA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 jan 2010, 21:49

To je 5 rijeci :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

ma ono je zarez, samo mu ruka skrenula... ;)[/quote]
ja I neracunam kao rijec za razliku od tebe I :mrgreen: :mrgreen: je samo jedan fonem[/quote]

hvala sto si me podsjetio na osnovnu skolu......

ency_hz87
Kontakt:

Post Postao/la ency_hz87 » 12 jan 2010, 21:50

PIRKE33 je napisao/la:u stvari sad sam tek skontao sto nam postove brisu na njihovoj temi...i ...ne vole da smo tamo

BOJE NAS SE U GOSTIMA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ma nemojte ni ici na njihovu temu,ja iskreno nisam nijednom otisao na njihovu temu briga me za njih i njihov jadni klub :mrgreen: :mrgreen:
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 12 jan 2010, 21:50

PIRKE33 je napisao/la:
300 je napisao/la:

:lol: :mrgreen: :mrgreen:
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 jan 2010, 22:20

ljudi ne znam al sam svaki dan pomalo razocaran i nestrpljiv jer kad god otvorim ovaj portal ocekujem vijest o nekom pojacanju ali nista i kontam od tih par dobrih imena koji se spominju i koji bi mogli doci kod nas nasa uprava apsolutno nista ne radi il nece il sta vec :roll: jer svi govorite imamo 13-14 dobrih igraca ,uigranih al se sta kad se neko od njih povrijedi,dobije crveni il zute kartone e onda je problem na toj pozicij krpi se kako znas i umijes jednostavno za titulu koju svi zelimo pa i valjda i ta nas uprava,a davno su neki veliki strucnjaci govorili za nesto vise treba 18-20 jednako kvalitetnih igraca i boraca i to je to e sad razumijem da nasa uprava to nemoze al moze pokusat jer za nasu ligu ovo par imena sto se spominjalo moralo se makar 1-2 dovesti :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jan 2010, 22:24

Imali smo Popaja koji je dovodio svake polusezone po 5-6 igraca pa nam nije valjao,sad nemamo Popaja nemamo ni pojacanja al nam opet nevalja situacija...sta hocemoo :mrgreen: :mrgreen:

P.S.

Sve glasnije se spominje povratak nekadašnjeg A reprezentatvca BiH i iskusnog stopera Vuleta Trivunovića u tim sa Koševa.

Još uvijek ništa nije sigurno, tako da vam ne mogu bilo što reći. Više ćemo znati u nekoliko narednih dana, svakako da bi Trivunović bio veliko pojačanje za naš tim. Osim njega, vrlo brzo bi moglo stići par pojačanja u Sarajevo ali je o tome rano govoriti u ovom trenutku,- rekao nam je Mehmed Janjoš.

Eto pomak je tu :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 12 jan 2010, 22:39

miky_hz je napisao/la:Imali smo Popaja koji je dovodio svake polusezone po 5-6 igraca pa nam nije valjao,sad nemamo Popaja nemamo ni pojacanja al nam opet nevalja situacija...sta hocemoo :mrgreen: :mrgreen:

P.S.

Sve glasnije se spominje povratak nekadašnjeg A reprezentatvca BiH i iskusnog stopera Vuleta Trivunovića u tim sa Koševa.

Još uvijek ništa nije sigurno, tako da vam ne mogu bilo što reći. Više ćemo znati u nekoliko narednih dana, svakako da bi Trivunović bio veliko pojačanje za naš tim. Osim njega, vrlo brzo bi moglo stići par pojačanja u Sarajevo ali je o tome rano govoriti u ovom trenutku,- rekao nam je Mehmed Janjoš.

Eto pomak je tu :mrgreen:
a mogao si pomaknuti bar jos malo :mrgreen: :mrgreen:

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 12 jan 2010, 22:48

ma pustite ba ove protale sve je ovo 50:50 na ss.ba nije pola tacno a mene su banovali jer sam prico istinu na temi od zrinjskom

ps evo za gl pe manijake da objasnim rijec kompleks to vam je kada vas neko ponizava citav zivot,vi mu proturjecite hocete da budete jaci ali nemozete i kada se dovote nekom jer vi nemozete da postignete takav uspjeh

KOMPLEKSI SU CUDO

IMATE KOMPLEKS OD NAS
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jan 2010, 22:51

Ajd ti promjeni temu,il pisi o Sarajevu na ovoj temi il nemoj ni pisati,jel tim svojim postovima izazivas reakciju drugih navijaca i onda se ovdje nabije 1000 postova koji ne vode nicemu...nemoj onda da te cudi kad te banuju jel pocinjes price od kojih nastaju glupe rasprave
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jan 2010, 23:00

Eto Vuleta,raskino ugovor sa Rusima 8-)

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 12 jan 2010, 23:00

nemoj lagat
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 12 jan 2010, 23:05

miky_hz je napisao/la:Eto Vuleta,raskino ugovor sa Rusima 8-)
jel to za mustuluka :D odakle info?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jan 2010, 23:07

Bordo caffe forum

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 12 jan 2010, 23:36

ojj brate pusti te suplje po forumima nista ne vjerujem dok ne bude zvanicno :D :D
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac, roccosiffredi i 17 gostiju.