Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Sto Gibbs nije na klupi? Odbrana Citya je kriticna ako ih limitiramo u napadu pobjedicemo jer onakvim balvanima se mora zabiti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trebamo igrati svoju igru, Arsenal kada god je igrao napadacki protiv Citya oni se nisu dobro proveli. Iskreno bit' cu zadovoljan bodom. Sastav je dobar.
Kompany tek oporavljen, Zabaleta u losoj formi, Clishy je Clishy a golmani su im komedija... Sve u svemu bice veselo..Seaman je napisao/la:Demichelis je naša velika šansalik je truba

PAJA@
Kako sam negdje procitao valjda ga odmara Wenger.. Ali i on kao i Santi su u formi takoj da im je na klupi i mjesto...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Poraz bi mi najteze pao iz razloga sto ce neko reci to je zato sto je traktor na klupi ostao, a pobjeda bi mi bila najdraza iz razloga sto bi se to cesce desavalo.
Samo lagano krenut,uzet loptu i ne dat im da se razigraju prvih 20-ak minuta...Sve sto tekma bude odmicala na nuli,smatram da imamo vise sanse za povaljan rezultat.
Ako se,ne daj boze,budemo branili ili igrali da ne izgubimo,ubit ce nas.Jest da nisu u formi nekoj bog zna,al' i mi smo u mini padu,zadnjih utakmica,i ova tekma bi nam mogla bit prekretnica.Dakle,samo hrabro,al' bez srljanja.Odbrana,na celu s golmanima im je u kriminalnoj formi,i to treba iskoristit.
Remi odlican,pobjeda=vracanje na mjesto prvog favorita za titulu!
Ako se,ne daj boze,budemo branili ili igrali da ne izgubimo,ubit ce nas.Jest da nisu u formi nekoj bog zna,al' i mi smo u mini padu,zadnjih utakmica,i ova tekma bi nam mogla bit prekretnica.Dakle,samo hrabro,al' bez srljanja.Odbrana,na celu s golmanima im je u kriminalnoj formi,i to treba iskoristit.
Remi odlican,pobjeda=vracanje na mjesto prvog favorita za titulu!
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
drago mi je zbog Thea....može on napravit pometnju,ono kad izdribla prvo sebe pa onda ostale... xd Wenger izveo pa meni naš najbolji tim....pa et......nadajmo se nekom bljesku Oezila ,i onda zatvorit sve prilaze..... 

A.F.C. Bournemouth!
Ja ovo protiv Napolija ne racunam uopste posto se vidjelo da je ta utakmica prepustena namjerno kako bi se spremili za ovu... Bitno je da nam se to isplati...
-
- Kontakt:
slazem seanell je napisao/la:Po meni bolji sastav od ovog nije mogo izvesti
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Wilshere, Ozil, Giroud, Walcott, Ramsey
Arsenal subs: Fabianski, Vermaelen, Arteta, Rosicky, Cazorla, Gnabry, Bendtner

i wenger ima oci !
Jesam reko kada su svi zdravi i spremni Arteta klupa?

imal kvalitetnog streama?
Sastav je odličan,ali sumnjam u našu pobjedu..
Promašili smo čistu priliku i onda primimo gol. 

a koščelni isto prati igrača u pm
metar i zelja da poraste i cojk s pet metara da gol **** ti oblake
-
- Kontakt:
Tradicija neprekidiva kod WEngera je da u velikim utakmicama primamo golove iz prekida, jednostavno konstanta to se nikad ne mijenja.
Ozil 0 dodira s loptom!
Kakva kupovina!
Najslabiji kada je najpotrebnije.
Kakva kupovina!

Najslabiji kada je najpotrebnije.
theo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.