Ako mi vjerujes i ja imam istu zeljuaS_Roma je napisao/la:
Pa naravno da cemo vam platiti, a sto se mene tice ja bi vam dao iz nase prve ekipe 3-4 igraca jedva cekamo da se vratite i igrate sa štrumfovima

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ako mi vjerujes i ja imam istu zeljuaS_Roma je napisao/la:
Pa naravno da cemo vam platiti, a sto se mene tice ja bi vam dao iz nase prve ekipe 3-4 igraca jedva cekamo da se vratite i igrate sa štrumfovima
Za pare ne brini , puni smo ko brodfukara87 je napisao/la:Ako mi vjerujes i ja imam istu zeljuaS_Roma je napisao/la:
Pa naravno da cemo vam platiti, a sto se mene tice ja bi vam dao iz nase prve ekipe 3-4 igraca jedva cekamo da se vratite i igrate sa štrumfovima, ali nemoj da zakuhajes bezveze oko toga. A vi cete kao da platite ? Cisto sumnjam .
aS_Roma je napisao/la:
Za pare ne brini , puni smo ko brod
'ebo RomuGorki je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:
Za pare ne brini , puni smo ko brod
Jel dolazi Džeko u Romu?
aS_Roma je napisao/la:Pa naravno da cemo vam platiti, a sto se mene tice ja bi vam dao iz nase prve ekipe 3-4 igraca jedva cekamo da se vratite i igrate sa štrumfovimaProbisvjet je napisao/la:Samo keš na sunce!aS_Roma je napisao/la:Samo da znate da ce te ostati iz svih kateogrija mladjih bez najboljih igraca, svi ce potpisati za Sarajevo.
Pozz
Super, nego kad vam Miske dolazi?aS_Roma je napisao/la:Samo da znate da ce te ostati iz svih kateogrija mladjih bez najboljih igraca, svi ce potpisati za Sarajevo.
Pozz
JTS je napisao/la:stiže Blaž, samo da nije onaj što je medvjeda ubio
Radi povrede necemo potpisati sa njim jbgClaus je napisao/la:Super, nego kad vam Miske dolazi?aS_Roma je napisao/la:Samo da znate da ce te ostati iz svih kateogrija mladjih bez najboljih igraca, svi ce potpisati za Sarajevo.
Pozz
Ovo je bilo zeno ne budes li otisla na utakmicu ima da te nemaSkver je napisao/la:Ovako se voli klub, samo zene i djeca, muski navijaci bili kaznjeni, dosla zamjena![]()
http://www.youtube.com/watch?v=W79_xagopnI
Imao je i Anzhi iz Rusije milijardera pa eno ih zadnji u ligi.Coraco je napisao/la:De ba ljudi ostavite se Sarajeva i njihovih reakcija, a pogledajte nas na šta se mi zapalimo bokte.
Mi balimo za Azmira, a njihov Azmir Malezijac milijarder čovjek.
Zato trebamo biti tiši. Trenutno ovisimo o jednom čovjeku.fukara87 je napisao/la:Imao je i Anzhi iz Rusije milijardera pa eno ih zadnji u ligi.Coraco je napisao/la:De ba ljudi ostavite se Sarajeva i njihovih reakcija, a pogledajte nas na šta se mi zapalimo bokte.
upravu si skroz..ne petljam se na komentare, ali ako odu ova dijeca vjerovatno ce nesto dogovoriti da dobijemo vamo nama spremne momke koji mogu igrati za prvi tim...ali tesko ce ko sad nama uzeti dijete tesko teskoCoraco je napisao/la:De ba ljudi ostavite se Sarajeva i njihovih reakcija, a pogledajte nas na šta se mi zapalimo bokte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.