Dex je napisao/la:Bolji ovaj srebrni
<<<<<
Od sutra ovakav
Dobra frizura-ružan dres
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dex je napisao/la:Bolji ovaj srebrni
<<<<<
Od sutra ovakav
Uu kako je meni ovaj predobar..Znas li cijenu?rob do bagro je napisao/la: Tag Heuer Carrera 1887.
![]()
U mojoj nikoLillard0 je napisao/la:Frizura je dobra, ali ne bih nikad istu napravio jer svaki drugi lik ima tu firzuru. Barem u mojoj okolini. Nije mi to zanimljivo.

Gdje je to?Gorki je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Gdje ima fin kaput uzet?Do nekih 250 KM
U Amadeusu su došli vrh kaputi 120KM
Kaze mu lik koji prijeti redovno po forumu i koji prica da ima dnevnicu kao da radi u Obaminom uredudusseldorf je napisao/la:Ti si najveci provokator ovde.nevjerovatno kako te neko nezatjera negdje.jarane na svakoj temi si najpametniji a veze blage nemas.postavljas patike od 1000 dolara i kad ti neko prokomentarisr da su smece i da ih nebi obukao ni na pijacu odmah si spreman na fajt.ovaj lik onako iz zajebancije kaze da ce uketiti klizeci, pogledaj tvog komentara.da mi te se docepati onako po naski.malo se obuzdaj, ima i drugih razmisljanja, casula, ne zivis sam na ovom forumu.oslijepi te nba (veze nemas blage o rezultatima), nespavas do 7 ujutro.idi radi nesto pusti narod nek piseLenBias je napisao/la:ti onda mora da si veoma opasan momakkrmak je napisao/la: kad vidim nekog sa ovakvim sranjem na nogama odma klizeci s obe noge
Druze gdje ima kod nas kvalitetna replika breitlinga?ŠB_Fidelis je napisao/la:Niisam ipak toliki teskas, ili makar ne sto se tice tih satova koje inace stvaarno ne nosim, al znam uzeti makar kopiju AAA+ klase Pateka il Breitling, jebga.![]()
I like the design.
Sta ce tebi breitling ba.igras po 0, 2 na tri igraca i nespavas vec mjesec.nemas za kifle.zombi haveriElLoco7 je napisao/la:Druze gdje ima kod nas kvalitetna replika breitlinga?ŠB_Fidelis je napisao/la:Niisam ipak toliki teskas, ili makar ne sto se tice tih satova koje inace stvaarno ne nosim, al znam uzeti makar kopiju AAA+ klase Pateka il Breitling, jebga.![]()
I like the design.
haha tako je lave, vidim muda ti rastu preko neta dijasporac klasicnidusseldorf je napisao/la:Sta ce tebi breitling ba.igras po 0, 2 na tri igraca i nespavas vec mjesec.nemas za kifle.zombi haveriElLoco7 je napisao/la:Druze gdje ima kod nas kvalitetna replika breitlinga?ŠB_Fidelis je napisao/la:Niisam ipak toliki teskas, ili makar ne sto se tice tih satova koje inace stvaarno ne nosim, al znam uzeti makar kopiju AAA+ klase Pateka il Breitling, jebga.![]()
I like the design.
aj ne lazi. znamo da oces da ti narod na ruci vidi marku (ta oni znaju je l kopija il nije)ŠB_Fidelis je napisao/la:I like the design.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.