Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
dao je 21 poen u predsezoni protiv Philadelphie. Mora igrati, zasluzio je. 17 poena, 4 skoka, asistencija- 22 minute.
Ovo je Kiddov poraz, eto mu evans. A ni KG nije ni sjena onog igraca od prije. Ja ne znam sta fali Mirzinoj odbrani, sve je popravio, skok, 1 na 1, dobro brani pick. Doktorirao je za evansa, ali dzaba sve... Neka je zacerao hejterima, a nadam se da neko ovo gleda i jedva ceka da ugrabi naseg dragulja.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
nemoj brate tako..poceo je drugo poluvrijeme,a nakon ovog zapamti da ce igrati prije plumlee-a u ponedjeljakskyisthelimit je napisao/la:Djaba dobra partija kad je priliku za igranje dobio kad su bili u debelom minusu tj kad su se svi predali da ce izgubiti. Igrom slucaja ih je vratio u igru i sad kao to mijenja situaciju sto se Mirzinog statusa tice. Aha, malo morgen.
Ako nista dobra partija ce ga lakse prodati, bice potraznja, a ovdje nema sta traziti.
Da mi je to Bogdo jedina obaveza u zivotucalcio je napisao/la:probudices se do 13:45 valjdabega_afc je napisao/la:Mirza, Mirza, hvala za veceras. Laku noc ljudi, vrijeme za sovu, valja se budit...![]()
City vs.Arsenal
Mirza odlican veceras, smo tako nastavi majstore. ovakav igrac ne zasluzuje dobijati garbage time.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
- Kontakt:
prije utakmice brooklynov navijac napisao : This is not the Pistons from last year so if they win its consider a impressive series. The Pistons are young and fast so they'll look to out run the Nets without Brook Lopez. Key players tonight have to Deron Williams on offense,Reggie Evans controlling the board with Kevin Garnett,and Joe Johnson coming staying consistent. I'm hoping to see more of Mirza and his mismatch on the outside with power forwards. Great battle down low tonight above all. vec mu pomalo vjeruju 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Haj zaspi evo ti sve...hoce li se neko dopisivat...hahahaha
Bravo za naseg kralja
Svih 17 poena u drugom poluvremenu .. ne mogu da vjerujem da ovi 'trenerski stručnjaci' u Netsima ne vide koliki kapacitet ima ovaj čovjek kada mu se daju ovlasti za šut i kada igra sa koliko toliko normalnom petorkom !!
Nakon vecerasnje utakmice Mirza ima prosjek od tacno 6 pts (ima 96 poena u 16 utakmica u kojima je dobivao minutažu ove sezone) i 3.7 reb
... procenat šuta za 3 mu je sada 41.2 % , a ukupno iz igre 38%
Ova partija mu je osigurala solidan trade aBd
Laku noc braćo

Svih 17 poena u drugom poluvremenu .. ne mogu da vjerujem da ovi 'trenerski stručnjaci' u Netsima ne vide koliki kapacitet ima ovaj čovjek kada mu se daju ovlasti za šut i kada igra sa koliko toliko normalnom petorkom !!
Nakon vecerasnje utakmice Mirza ima prosjek od tacno 6 pts (ima 96 poena u 16 utakmica u kojima je dobivao minutažu ove sezone) i 3.7 reb

Ova partija mu je osigurala solidan trade aBd

Laku noc braćo
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 14 dec 2013, 04:22, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
hahaharobery20 je napisao/la:Haj zaspi evo ti sve...hoce li se neko dopisivat...hahahaha
svaka mu dala ko sad moze zaspat'
Uvijek treba pocet utakmicu zakucavanjem 

Svaki put kad kad lopta udari mrezicu hoce srce da mi ekspoldira od dragosti!Mirza hvala ti za jos jednu veliku kosarkasku noc!Bravo Mirza Zmajuuuuu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Haha reko da te napomenem u slucaju da si zaboravio.bega_afc je napisao/la:Da mi je to Bogdo jedina obaveza u zivotucalcio je napisao/la:probudices se do 13:45 valjdabega_afc je napisao/la:Mirza, Mirza, hvala za veceras. Laku noc ljudi, vrijeme za sovu, valja se budit...![]()
City vs.Arsenal
Mirza odlican veceras, smo tako nastavi majstore. ovakav igrac ne zasluzuje dobijati garbage time.Najgore od svega je sad zaspat, neki me adrenalin opuco, ovo nije humano.
Ma znam kako je, srecom ja sam sutra slobodan. Odoh malo Pes razbaciti dok me san ne uhvati

- Ponos Torina
- Kontakt:
Laku noc
M.V.P
Nadam se da vam nisam unistio san sa ovom slikom

M.V.P

Nadam se da vam nisam unistio san sa ovom slikom

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 dec 2013, 04:30, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nemgu da vjerujem da kad god ih Mirza vrati u igru nikada ne mogu pobjediti. Da su igrali samo malo vise timski ovo bi dobili na kraju.
Mirza i veceras pokazao da itekako moze igrati u NBA. Odlican i u napadu i u odbrani i ne znam sta treba vise da uradi pa da mu pocnu vjerovati. Nadam se ubrzo nekom tradeu, jer ovakav Mirza bi imao mjesta u vecini ekipa u NBA.
P.S. Al se Evans veceras naigra
Mirza i veceras pokazao da itekako moze igrati u NBA. Odlican i u napadu i u odbrani i ne znam sta treba vise da uradi pa da mu pocnu vjerovati. Nadam se ubrzo nekom tradeu, jer ovakav Mirza bi imao mjesta u vecini ekipa u NBA.
P.S. Al se Evans veceras naigra

Gospodo moja veceras je Kevin Garnett sakupio 14 000-i skok u karijeri..isti taj Garnett je sjedio zadnjih 7 minuta na klupi da bi igrao Mirza Teletovic...
cijelo vrijeme dok je bio u igri bio je najbolji u obrani kod netsa...o ovim tricama je smijesno pricat,komentator je sve rekao : "this guy can't miss "
odo malo nba da ga isforsiram do maksimuma,manđare sta, pa ako mognem zaspat..cuvajte se
cijelo vrijeme dok je bio u igri bio je najbolji u obrani kod netsa...o ovim tricama je smijesno pricat,komentator je sve rekao : "this guy can't miss "
odo malo nba da ga isforsiram do maksimuma,manđare sta, pa ako mognem zaspat..cuvajte se
Bas to, citam komentare na netsdaily-u i ljudi ne mogu vjerovat da ga hoce trade-ovat. Svi su ubjedjeni da bi treb'o dobijat' finu minutazu i da je daleko bolji od Evansa. Neki cak idu dotle da ga stavljaju ispred KG-a, jer se ovaj bas i nije proslavio u dosadasnjem djelu sezone.mirzatele je napisao/la:Gospodo moja veceras je Kevin Garnett sakupio 14 000-i skok u karijeri..isti taj Garnett je sjedio zadnjih 7 minuta na klupi da bi igrao Mirza Teletovic...
Kako god Mirza je OPET pokazao da je najjaci kad je najteze i to u dvorani u kojoj se prosle sezone proslavio sa 3 airball-a.
Naklon do poda majstore !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ali nije mi jasno da sudije ovo nisu vidile, cak ni na monitorima kada su pregledali.... svasta

Pravilo je takvo da ne mogu naknadno faul svirat. Oni su na monitoru samo gledali od koga se lopta odbila u aut..glu.pa americka logika.calcio je napisao/la:Ali nije mi jasno da sudije ovo nisu vidile, cak ni na monitorima kada su pregledali.... svasta
[youtube][/youtube]
ne daj bože da deron nije igrao .. svi ostali igrači u ekipi bi pri -20 nabijali svoju statistiku , ali igračina dodaje i igra za ekipu ..
ne daj bože da deron nije igrao .. svi ostali igrači u ekipi bi pri -20 nabijali svoju statistiku , ali igračina dodaje i igra za ekipu ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.