Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Zahirovic je najveca ubleha i to niko ne moze osporiti. Pa covjek je reprezentativac a ne moze izboriti mjesto u fenjerasu druge lige. Sto je najgore, njega ovdje neki vide kao rijesenje na zadnjem veznom. Treba ga nabit dobro u zadnjicu sto dalje od reprezentacije, sa sve germanijom i menadjerom Sejom.
Zahirovic je bio dobar prosle kvalifikacije nemojte zajebavati.. Al od kad je otisao iz Rusije propao je ko kauc, ja mislim da ima boljih opcija iz premijer lige nase, tj Grahovac...
On jedino moze otici tamo negdje lijeve lige i uzeti jos malo love i vratiti se vamo
On jedino moze otici tamo negdje lijeve lige i uzeti jos malo love i vratiti se vamo
Jedan od glavnih igraca U21 ode u prvu ligu Rusije. Standardan bio i zabije po koji gol. Normala da treba da dobije poziv. One prve tekme sto je igrao za A repku je bio vrlo dobar.DonCorleone je napisao/la:U tekstu pise uz sve to navedeno da je moguce da Adnan zavrsi na tribinama, pogotovo kada se vrati Lukas Sinkiewicz (28).
Koliko nas je ovde pisalo da ovaj nema kvalitet, ali eto nasli su se pametnjakovici koji izgleda veze o fudbalu nemaju da ovog talenta brane. Ali nije on jedini flop Safetov, ima njih jos kamara, najgori flop 21. vijeka je Vrsajevic, a Susic i njegovo selektiranje katastrofa svoje vrste.
Zahirovic, Vrsajevic, Sunjic, Stevanovic i Kvrzic nemaju sta traziti u nasoj reprezentaciji.
Sad je propao i nema sta vise traziti u A repci. Da se ja pitam, nebi trebao dobiti poziv dok ne izbori mjestu u Bochumu.
Al se Susic pita..
Ova izjava neurera samo potvrdzuje ono sto vec odavno tvrdim..ako puno grijesi na treningu sta ce tek biti na utakmici. Nazalost sve ono sto ga nasi kvazi treneri nisu naucili u omladinskim kategorijama a morali su sada dolazi do izrazaja. Cinjenica je da je adnan srcan igrac I da se bori do zadnje I to moze pokrit nedostatak kvaliteta u 5-6 utakmica ali ne dugorocno. Jednostavno nedostatci su mu ogromni I on je tipicni dokaz da nasa liga nije nikakvo mjerilo sto se tice kvaliteta. Ovaj adnanov pad koji se desio u potpunosti dokazuje kakvi nehljebi I analfabete rade u omladinskim kategorijama nasih klubova. Cast izuzetcima .
+1gruezi je napisao/la:Ova izjava neurera samo potvrdzuje ono sto vec odavno tvrdim..ako puno grijesi na treningu sta ce tek biti na utakmici. Nazalost sve ono sto ga nasi kvazi treneri nisu naucili u omladinskim kategorijama a morali su sada dolazi do izrazaja. Cinjenica je da je adnan srcan igrac I da se bori do zadnje I to moze pokrit nedostatak kvaliteta u 5-6 utakmica ali ne dugorocno. Jednostavno nedostatci su mu ogromni I on je tipicni dokaz da nasa liga nije nikakvo mjerilo sto se tice kvaliteta. Ovaj adnanov pad koji se desio u potpunosti dokazuje kakvi nehljebi I analfabete rade u omladinskim kategorijama nasih klubova. Cast izuzetcima .
- Consigliere
- Kontakt:
Spanci i Belgijanci su to rijesili tako da najbolji trener (nakon onog sto trenira prvi tim) trenira uzrast od 11, 12 godina gdje se igracu usadi osnovno i najvaznije znanje o igri. Rezultati su jasni..gruezi je napisao/la:Ova izjava neurera samo potvrdzuje ono sto vec odavno tvrdim..ako puno grijesi na treningu sta ce tek biti na utakmici. Nazalost sve ono sto ga nasi kvazi treneri nisu naucili u omladinskim kategorijama a morali su sada dolazi do izrazaja. Cinjenica je da je adnan srcan igrac I da se bori do zadnje I to moze pokrit nedostatak kvaliteta u 5-6 utakmica ali ne dugorocno. Jednostavno nedostatci su mu ogromni I on je tipicni dokaz da nasa liga nije nikakvo mjerilo sto se tice kvaliteta. Ovaj adnanov pad koji se desio u potpunosti dokazuje kakvi nehljebi I analfabete rade u omladinskim kategorijama nasih klubova. Cast izuzetcima .
Inace, potpis na post
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Realno, ispred Zahirovica i Rahimica imamo trenutno sigurno 4-5 potencijalnih defanzivnih vezni koji su u boljoj formi, tj koji su u formi uopste naspram njih dvojice koji nemaju ja mislim 10 udakmica zajedno u godini dana...
Zaha je vjerovatno u psihickoj krizi jer mu karijera zadnje 2 godine ide nizbrdo. On sada treba pomoc kako bi se vratio na nivo igre od prije 2,3 godine kada je tek pocinjao u repki.
Tu bi Rahimic mogao uraditi dosta posla, ako hoce, par savjeta mu ne bi bilo zgoreg.
Tu bi Rahimic mogao uraditi dosta posla, ako hoce, par savjeta mu ne bi bilo zgoreg.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Adnan Zahirović
Potpis na oba posta.Consigliere je napisao/la:Spanci i Belgijanci su to rijesili tako da najbolji trener (nakon onog sto trenira prvi tim) trenira uzrast od 11, 12 godina gdje se igracu usadi osnovno i najvaznije znanje o igri. Rezultati su jasni..gruezi je napisao/la:Ova izjava neurera samo potvrdzuje ono sto vec odavno tvrdim..ako puno grijesi na treningu sta ce tek biti na utakmici. Nazalost sve ono sto ga nasi kvazi treneri nisu naucili u omladinskim kategorijama a morali su sada dolazi do izrazaja. Cinjenica je da je adnan srcan igrac I da se bori do zadnje I to moze pokrit nedostatak kvaliteta u 5-6 utakmica ali ne dugorocno. Jednostavno nedostatci su mu ogromni I on je tipicni dokaz da nasa liga nije nikakvo mjerilo sto se tice kvaliteta. Ovaj adnanov pad koji se desio u potpunosti dokazuje kakvi nehljebi I analfabete rade u omladinskim kategorijama nasih klubova. Cast izuzetcima .
Inace, potpis na post
Sto se drugog posta tice, bas sam skoro razmisljao kako bi bilo dobro da nasi prepisu fazon od belgijanaca (koliko je to financijski moguce) koji su taj novi sistem uveli poslije loseg EP 2000. i taman, 13 godina kasnije se vide plodovi. Ali kljucno je da se igracu dok je jos dijete usade osnove..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Strasno sta se desava sa Adnanom i Stevanovicem. Cinilo se da cemo dobit dva dobra igraca za buducnost, a kako je krenulo dobro je ako zaigraju i u Hrvatskoj ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Recimo koji defanzivni vezni? Nemoj mi samo da protiv Argentine igraju neki sa nasih pasnjaka. I da ne branim Adnana, interesuje me koga to mi imamo sem Hadzica.totasef1 je napisao/la:Realno, ispred Zahirovica i Rahimica imamo trenutno sigurno 4-5 potencijalnih defanzivnih vezni koji su u boljoj formi, tj koji su u formi uopste naspram njih dvojice koji nemaju ja mislim 10 udakmica zajedno u godini dana...
Celik!3,2,2.
- JackTheStripper
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Recimo koji defanzivni vezni? Nemoj mi samo da protiv Argentine igraju neki sa nasih pasnjaka. I da ne branim Adnana, interesuje me koga to mi imamo sem Hadzica.totasef1 je napisao/la:Realno, ispred Zahirovica i Rahimica imamo trenutno sigurno 4-5 potencijalnih defanzivnih vezni koji su u boljoj formi, tj koji su u formi uopste naspram njih dvojice koji nemaju ja mislim 10 udakmica zajedno u godini dana...
Muhamed Besic.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Evo recimo prednost sada nad njim treba da ima i konkretno D. Vrancic, nije neki igrac, al je barem standardan u 5x jacoj ekipi od Bochuma.... I bolji je sigurno igrac od ovog precjenjenog panja koji prvom prilikom treba letiti iz repke, ne samo jer nije standardan, vec sto je i los ujedno.......
A naravno da Besic treba da preuzme ulogu DMF-a u nasoj repci jer je 35438954x bolji igrac sto se i vidjelo kad su zajedno igrali za mladu repku, a ni Generala ne treba otpisivati za ovo SP jer s paralizom obje noge je mnogostruko bolji igrac od drveta....
A naravno da Besic treba da preuzme ulogu DMF-a u nasoj repci jer je 35438954x bolji igrac sto se i vidjelo kad su zajedno igrali za mladu repku, a ni Generala ne treba otpisivati za ovo SP jer s paralizom obje noge je mnogostruko bolji igrac od drveta....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Bogami neko drvo u glavu, a neko drvo u drvo...AllGunsBlazing je napisao/la:Neko drvo u noge, neko drvo u glavu poput tebe.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
- Romanista10
- Kontakt:
Nebi zelio da me neko pogresno shvati. I meni je Zahirovic licno drazi kao covijek. Ali ako se gleda iskljucivo sportski. Onda je Grasshopper jaci po svemu klub od Bochuma. Drugo Salatic je KAPITEN svoje ekipe i igra konstantno a Zahirovic grije klupu. Jedan vrijedi 2.500.000 EUR drugi 600.000 EUR. Jest da je Salaticu minus sto ima 28 godina ali ko te pita. Za svjetsko moraju da igraju NAJBOLJI i NAJSPREMNIJI. Ko te pita za godine. Salatic sa 28 je na vrhuncu karijere za zadnjeg veznog i moze da odigra jos 5,6 godina, nama dovoljno. Uostalom uporedite:
http://www.transfermarkt.de/en/basics/s ... _9934.html
http://sportsport.ba/bh_fudbal/salatic- ... esa/120376
Sta Susica kosta da isproba Salatica kao igraca i da vidi njegove (ne)ljudske osobine to samo Susic zna izgleda !!

Iako mi je Besic drag. Ako bih morao da izaberem jednog od njih dvojice. Koji bi bolji bio za repku "trenutno". Mislim da opet Salatic zbog iskustva a Besica neka ga u sirom kadru da stice iskustvo.
I ne slazem se da je General bolji od Zahirovica trenutno. Rahimic sa 37 godina ( i 2 godine ne igranja ) je za penzije odnosno za pomocnika na klupi pored Baljica. On je svoje dao.
http://www.transfermarkt.de/en/basics/s ... _9934.html
http://sportsport.ba/bh_fudbal/salatic- ... esa/120376
Sta Susica kosta da isproba Salatica kao igraca i da vidi njegove (ne)ljudske osobine to samo Susic zna izgleda !!

Iako mi je Besic drag. Ako bih morao da izaberem jednog od njih dvojice. Koji bi bolji bio za repku "trenutno". Mislim da opet Salatic zbog iskustva a Besica neka ga u sirom kadru da stice iskustvo.
I ne slazem se da je General bolji od Zahirovica trenutno. Rahimic sa 37 godina ( i 2 godine ne igranja ) je za penzije odnosno za pomocnika na klupi pored Baljica. On je svoje dao.
-
- Kontakt:
Salatic je bolji i od Besica i Zahirovica i sto je vaznije iskusniji, i u ovom trenutku bi trebao biti nas izbor broj 1 na toj poziciji. A sto se tice Zahirovica vidljivo je da je trenutno Bochum u krizi i da gube i bez njega i trener nema povjerenja u nekog tko je tek stigao posebno na toj odgovornoj poziciji, ali isto tako vjerujem da ce brzo dobit nogu i onda svi igraci kod novog trenera krecu ispocetka pa tako i Zahirovic, ako se i tad ne izbori za ulogu u prvoj postavi onda ga Susic ne treba zvat dok ne zaigra, sto sumnjam da ce se desit.
- Romanista10
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. Van pameti je da se Salatic ne isproba .Po svemu izgleda da bi on trebao da bude prvi izbor za zadnjeg veznog bar za sljedeca dva ciklusa. Jedino ako se Zahirovic ( igrama ) ne nametne. Ali vidjet ces da ga Pape nece ni pozvat da mu ovaj dodje na noge. Isto nece pozvat treceg napadaca. I tako cemo biti jedina repka na svijetu bez 3 spice. ( Visca nije spica ).robijas_Ri je napisao/la:Salatic je bolji i od Besica i Zahirovica i sto je vaznije iskusniji, i u ovom trenutku bi trebao biti nas izbor broj 1 na toj poziciji. A sto se tice Zahirovica vidljivo je da je trenutno Bochum u krizi i da gube i bez njega i trener nema povjerenja u nekog tko je tek stigao posebno na toj odgovornoj poziciji, ali isto tako vjerujem da ce brzo dobit nogu i onda svi igraci kod novog trenera krecu ispocetka pa tako i Zahirovic, ako se i tad ne izbori za ulogu u prvoj postavi onda ga Susic ne treba zvat dok ne zaigra, sto sumnjam da ce se desit.
Nije tacno da se ne moze nametnuti zbog krize. On se ne moze nametnuti u Bochumu jer je balvan, drvo obicno. On je u krizi kako je otisao iz Celika, sumnjam da bi se i u Celiku sad nametnuo.robijas_Ri je napisao/la:Salatic je bolji i od Besica i Zahirovica i sto je vaznije iskusniji, i u ovom trenutku bi trebao biti nas izbor broj 1 na toj poziciji. A sto se tice Zahirovica vidljivo je da je trenutno Bochum u krizi i da gube i bez njega i trener nema povjerenja u nekog tko je tek stigao posebno na toj odgovornoj poziciji, ali isto tako vjerujem da ce brzo dobit nogu i onda svi igraci kod novog trenera krecu ispocetka pa tako i Zahirovic, ako se i tad ne izbori za ulogu u prvoj postavi onda ga Susic ne treba zvat dok ne zaigra, sto sumnjam da ce se desit.
Kako ste nevjerovatni vi iz Zenice, tacno utice ova "cistoca vazduha" na vase rasudjivanje. Sad Salatica podrzavate, samo da nije Besic.
Dzaba vam, ako Bog da, kad ode Susic i balvan Zahirovic ce zauvjek dobit nogu iz repke, a Besic ce godinama ciniti neporbojni bedem reprezentacije i nekog dobrog bundesligasa.
- samoposteno
- Kontakt:
da mi je tvoju glavurdu da se naspavam bar 7 danaMozambik je napisao/la:Nije tacno da se ne moze nametnuti zbog krize. On se ne moze nametnuti u Bochumu jer je balvan, drvo obicno. On je u krizi kako je otisao iz Celika, sumnjam da bi se i u Celiku sad nametnuo.robijas_Ri je napisao/la:Salatic je bolji i od Besica i Zahirovica i sto je vaznije iskusniji, i u ovom trenutku bi trebao biti nas izbor broj 1 na toj poziciji. A sto se tice Zahirovica vidljivo je da je trenutno Bochum u krizi i da gube i bez njega i trener nema povjerenja u nekog tko je tek stigao posebno na toj odgovornoj poziciji, ali isto tako vjerujem da ce brzo dobit nogu i onda svi igraci kod novog trenera krecu ispocetka pa tako i Zahirovic, ako se i tad ne izbori za ulogu u prvoj postavi onda ga Susic ne treba zvat dok ne zaigra, sto sumnjam da ce se desit.
Kako ste nevjerovatni vi iz Zenice, tacno utice ova "cistoca vazduha" na vase rasudjivanje. Sad Salatica podrzavate, samo da nije Besic.
Dzaba vam, ako Bog da, kad ode Susic i balvan Zahirovic ce zauvjek dobit nogu iz repke, a Besic ce godinama ciniti neporbojni bedem reprezentacije i nekog dobrog bundesligasa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.