Odrzavati temu, a sam si nije nimalo lako. I uveliko si barem mene privukao gledanju MLS-a. Doduse nisam puno komentirao jer tek pocinjem upoznavat igrace i ostalo, ali sam pogledao bas dosta utakmica. Samo tako nastavi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Trebali bi sa nac kadgod zajedno da pogledamo World Cup il PTFC a inace valja nam zapucat kod JoeCelt'a kad budemo tresli Sounders u Seattle.Lillard0 je napisao/la:Svaka cast @Joe.
Odrzavati temu, a sam si nije nimalo lako. I uveliko si barem mene privukao gledanju MLS-a. Doduse nisam puno komentirao jer tek pocinjem upoznavat igrace i ostalo, ali sam pogledao bas dosta utakmica. Samo tako nastavi!
Jest, kad navratim tamo za jedno godinu-dvijeMackenzie je napisao/la:Trebali bi sa nac kadgod zajedno da pogledamo World Cup il PTFC a inace valja nam zapucat kod JoeCelt'a kad budemo tresli Sounders u Seattle.Lillard0 je napisao/la:Svaka cast @Joe.
Odrzavati temu, a sam si nije nimalo lako. I uveliko si barem mene privukao gledanju MLS-a. Doduse nisam puno komentirao jer tek pocinjem upoznavat igrace i ostalo, ali sam pogledao bas dosta utakmica. Samo tako nastavi!
The role, which formally begins in January 2014, will see Kreis first travel to England to spend time at English Premier League associate club Manchester City FC. There, he will work closely with Head Coach Manuel Pellegrini, World Cup winner Patrick Vieira and Txiki Bergiristain, the club’s Director of Football, Champions League winner, and former Director of Football at FC Barcelona.
uuu dobar transfer!JoeCelt je napisao/la:
Toronto FC ink Brazilian striker Gilberto to Designated Player contract
http://www.mlssoccer.com/news/article/2 ... r-contract
Unutar lige ili izvan?Cautinho je napisao/la:Moze li mi netko objasniti kako funkcioniraju transferi u MLS ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.