Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Nemogu otvoriti ni jedan link za skidanje preko torrenta? Znal ko rjesenjee
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- Ponos Torina
- Kontakt:
Koristis mozillu ?? ako je kortistis onda uradi reinstall.... i koristi magnet linkove..ako sam dobro shvatio problem,ovo bi trebalo pomoci..KEC je napisao/la:Nemogu otvoriti ni jedan link za skidanje preko torrenta? Znal ko rjesenjee
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Koristim crome ,kad idem na stranicu da skinem pojavi se da stranica nije pronadjena,al rijesio sam prob.HvalaPonos Torina je napisao/la:Koristis mozillu ?? ako je kortistis onda uradi reinstall.... i koristi magnet linkove..ako sam dobro shvatio problem,ovo bi trebalo pomoci..KEC je napisao/la:Nemogu otvoriti ni jedan link za skidanje preko torrenta? Znal ko rjesenjee
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Eh imam jedno pitanje,ali sada ne znam je li glupo ili nije
Imam Dell inspiron 3737 laptop i imam genius zvucnike,pitanje je sada kako da spojim te zvucnike na laptop pa da kada pustam muziku na laptopu zvuk ide preko zvucnika,a ne preko zvucnika od samog laptopa ?

Imam Dell inspiron 3737 laptop i imam genius zvucnike,pitanje je sada kako da spojim te zvucnike na laptop pa da kada pustam muziku na laptopu zvuk ide preko zvucnika,a ne preko zvucnika od samog laptopa ?

čitač kartica, npr SD kartice koje držiš u fotoaparatusemir01 je napisao/la:ovo je meni doslo uz komp kad sam kupovao ali ja nemam pojma kako ovo koristiti
ako neko zna sta je ovo i kako se koristi neka napise

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Video na jubito sjecka konstantno. Odradio standardne stvari, cache, cookies bla bla opet isto. reinstall browsere opet isto. pobrisao mali milion nekih addona, toolbara opet isto. sta cu ljudi moji ljudski, pomagajte 

Support Velez, It's logical! ★
- peppo_owen
- Kontakt:
Kakve su kvalitete laptopi "Packard bell".Jel neko imao iskustva???
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Isto kao Acer, zajedno rade. Nešto slično kao Compaq i HP, samo što je HP kupio tu firmu za masne pare.
Gledaj specifikacije jer sam vidio jedan te isti procesoe i grafičku u par laptopa različitih marki.
Gledaj specifikacije jer sam vidio jedan te isti procesoe i grafičku u par laptopa različitih marki.
- peppo_owen
- Kontakt:
ok,zahvaljujem careNeutral je napisao/la:Isto kao Acer, zajedno rade. Nešto slično kao Compaq i HP, samo što je HP kupio tu firmu za masne pare.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Pomagajte kolege
Cpu Usage mi je cijelo vrijeme 100% uzima mi pola rama, racunar mi je nevjerovatno spor...

Cpu Usage mi je cijelo vrijeme 100% uzima mi pola rama, racunar mi je nevjerovatno spor...

pa vidi koji proces kuca na 99?MElloo je napisao/la:Pomagajte kolege![]()
![]()

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
iVar je napisao/la:pa vidi koji proces kuca na 99?MElloo je napisao/la:Pomagajte kolege![]()
![]()

ovako nesto ?
mozes ovako par procesa iskljuciti svaki put, beze ti stoje, jedu memoriju, al' moraš pratit kad zašteka to, mora biti jedan procesor da kuca na 99 ovo gdje piše CPU vjeruj i kad otkrijes koji je 70% si rijesio..
http://prntscr.com/2b6uym" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/2b6uym" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma stalno ja zaustavljam procese al uvijek stoji na 100%, cim upalim racunar odma skace -.- jedva sam usao na forum 

Ovaj problem sam i ja imao prije i mislim da sam ga rjesio tako sto sam deinstalirao antivirus, on mi nesto pravio probleme, avira je bila ili tako nesto nesjecam se bas, ako ne uspjes napraviti probaj ovo.
mah izbrisao bi ja to ali nema deinstalacije na onome "uninstall or change program" a ni kad otvorim u program files avastvopi je napisao/la:Ovaj problem sam i ja imao prije i mislim da sam ga rjesio tako sto sam deinstalirao antivirus, on mi nesto pravio probleme, avira je bila ili tako nesto nesjecam se bas, ako ne uspjes napraviti probaj ovo.

rjesio se antivirusa al nista opetvopi je napisao/la:Ovaj problem sam i ja imao prije i mislim da sam ga rjesio tako sto sam deinstalirao antivirus, on mi nesto pravio probleme, avira je bila ili tako nesto nesjecam se bas, ako ne uspjes napraviti probaj ovo.

-
- Kontakt:
Ukidaj ovaj svchost, meni on nekada pravi probleme.MElloo je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;iVar je napisao/la:pa vidi koji proces kuca na 99?MElloo je napisao/la:Pomagajte kolege![]()
![]()
ovako nesto ?
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Semrush [Bot] i 0 gostiju.