FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 13 dec 2013, 00:21

Sine,cinjenica je da je razlika u klasi izmedju LJozeta i ostalih na celu sa divovima iz godine u godinu sve veca. Al divse radja,to se ne postaje 8-)
Ovi su divovi,ovi su velikani koji se bukvalno (al bukvalno) raspadaju ako im grad ne da makar pola miliona svake godine, ali to je nebitno. Bitno je da su oni velikani i divovi za malog Zelju...
Mislim, ne znam ni ja zasto ovdje prduckam, ali onako vidjoh da Plzen uze jednog CSKA, Maribor prodje regulara, a mogli smo relativno lako proc i jedne i druge samo da je bilo malo vise mudrosti i iskustva.
A s druge strane imas jedan Kukesi... Signifikantno!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 13 dec 2013, 00:24

Raja losa vam ba prica, koji vam je? Jest kod nas narod rahat, imaju vremena da se za sve brinu..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 dec 2013, 00:34

dovljno je postaviti samo jedno pitanje i sva rasprava je suvisna ?

kad je zeljo ispo od slabijeg protivnika ? ;)
=\_1921_/=

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 13 dec 2013, 00:38

Suvisna je, kakve veze imaju Zete, Litexi, Kukesi, Plzen, Maribor sa danasnjim stanjem? Vecina ovih klubova je za nas institucija, manite se coravog posla i raspravljanja oko niceg.Kad se vec ocete raspravljat sa konama, pricajte o derbijima koji su jedina svijetla tacka u ovom groznom takmicenju zvanom BHTL PLBiH.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 13 dec 2013, 00:40

InatSilanBosanski je napisao/la:Raja losa vam ba prica, koji vam je? Jest kod nas narod rahat, imaju vremena da se za sve brinu..
dobar :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 dec 2013, 01:48

STA JE BRZE ILI ZEC,STA JE DUZE ILI PAUZA U PL ? :(
=\_1921_/=

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 13 dec 2013, 04:00

invincible1921 je napisao/la:STA JE BRZE ILI ZEC,STA JE DUZE ILI PAUZA U PL ? :(
:lol: :lol: :roll:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

PehariSuTu
Kontakt:

Post Postao/la PehariSuTu » 13 dec 2013, 04:25

lucif3R666 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:STA JE BRZE ILI ZEC,STA JE DUZE ILI PAUZA U PL ? :(
hahaha kakva zagonetka mozak mi prokuho u pokušaju da je skontam
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 13 dec 2013, 08:04

PehariSuTu je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:
hahaha kakva zagonetka mozak mi prokuho u pokušaju da je skontam
:lol: :lol: :lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 dec 2013, 08:46

invincible1921 je napisao/la:dovljno je postaviti samo jedno pitanje i sva rasprava je suvisna ?

Teško ga je druškane naci. :idea:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 13 dec 2013, 08:50

nikad nisam vodio ovakve priče i stvarno ste dosadni sa tim Kukesijima itd. međutim kad vidim ove navijače Sarajeva kakve argumente daju onda fakat dođe i meni da ih provociram. Momak je napisao za Plzen i Maribor jer smo bili ovdje ismijavani kad su nas ti klubovi izbacili mada uopšte nismo nadigrani nego je, pogotovo protiv Maribora bio i splet okolnosti (iz tri šuta četiri gola). Ljudi jesu bolji ali baš bolji i Željo je imao male šanse za prolaz. I dan danas mislim da smo Maribora mogli prije proći a ipak bili smo bliže prolazu protiv Plzena koji je realno i bolji od Maribora. U isto vrijeme Sarajevo je ispadalo od pomenutih i prošlo Levskog koji je opet ove godine ispao od onako protivnika što govori o njegovoj snazi sada u ovom periodu a pravilo se kao da je MAn City izbačen jer se samo zove Levski. Pominjati neke Genkove, CLujove a pogotovo Basela itd je bezveze jer ti klubovi sada i prije 7 godina nisu isti tj svi su sem Genka sada mnogo bolji. Pričamo o periodu zadnjih par godina a ne o Malagi koju smo mogli i izbaciti (fulili zicer za prolaz) a koja je prošle godine bila jača od svih ovih pobrojanih međutim Malaga prošle godine i u vrijeme kad su igrali sa Željom nije ni blizu. I još jednom Metalurg nije Metalist nego mnogo lošiji i doći do play off-a Evropa lige preko Metalurga i preko Plzena ili Maribora je ogromna razlika pa i da nije opet su ovi prošli grupa a Kukesi nije ni ušao u njih. Morao sam reagovati je ne pišem na njihovoj temi i sl. ali me stvarno smaraju ovdje a pogotovo sa glupim poređenjima.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 13 dec 2013, 09:04

Ma malo se nismo razumili u ovim podjebancijama.
Cesto se kao neki dokaz da Zeljo,kao, nije najbolji u BiH (iako je o tome smijesno pricat) koriste rezultati u Evropi. Kao, eto,vidite da ste isti kao i mi,mi smo cak i bolji jer smo prosli jedno pretkolo EL vise nego vi u CL. A ono Zeljo igr'o s ekipama koje su puno jace od Zelje, a kamoli od ostale nase buranije.
A kao neki dokaz tome mi naumpade da su prosli u EL ispred CSKA ili ne znam ispred koga je Maribor zavrsio (ne pratim).
A ovamo fuc.king Kukesi...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 dec 2013, 09:16

Lazar Popović, pametnom dosta...
;-)
A još im covjek pokusao pomoći

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 dec 2013, 10:55

Ipe, sta je s forumom?
Nigdje odgovora na mail, ima 2mj...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 13 dec 2013, 11:31

Pisao je prije desetak dana da se premjesta na novi server, koliko se ja sjecam...

Nego, koliko kosta ova trenerka u kojoj je Svraka bio sinoc ?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 dec 2013, 14:08

zaboljisportuBiH je napisao/la:nikad nisam vodio ovakve priče i stvarno ste dosadni sa tim Kukesijima itd. međutim kad vidim ove navijače Sarajeva kakve argumente daju onda fakat dođe i meni da ih provociram. Momak je napisao za Plzen i Maribor jer smo bili ovdje ismijavani kad su nas ti klubovi izbacili mada uopšte nismo nadigrani nego je, pogotovo protiv Maribora bio i splet okolnosti (iz tri šuta četiri gola). Ljudi jesu bolji ali baš bolji i Željo je imao male šanse za prolaz. I dan danas mislim da smo Maribora mogli prije proći a ipak bili smo bliže prolazu protiv Plzena koji je realno i bolji od Maribora. U isto vrijeme Sarajevo je ispadalo od pomenutih i prošlo Levskog koji je opet ove godine ispao od onako protivnika što govori o njegovoj snazi sada u ovom periodu a pravilo se kao da je MAn City izbačen jer se samo zove Levski. Pominjati neke Genkove, CLujove a pogotovo Basela itd je bezveze jer ti klubovi sada i prije 7 godina nisu isti tj svi su sem Genka sada mnogo bolji. Pričamo o periodu zadnjih par godina a ne o Malagi koju smo mogli i izbaciti (fulili zicer za prolaz) a koja je prošle godine bila jača od svih ovih pobrojanih međutim Malaga prošle godine i u vrijeme kad su igrali sa Željom nije ni blizu. I još jednom Metalurg nije Metalist nego mnogo lošiji i doći do play off-a Evropa lige preko Metalurga i preko Plzena ili Maribora je ogromna razlika pa i da nije opet su ovi prošli grupa a Kukesi nije ni ušao u njih. Morao sam reagovati je ne pišem na njihovoj temi i sl. ali me stvarno smaraju ovdje a pogotovo sa glupim poređenjima.
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 dec 2013, 14:10

amypitar je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:dovljno je postaviti samo jedno pitanje i sva rasprava je suvisna ?

Teško ga je druškane naci. :idea:
sta bi to trebalo znacit :?:
=\_1921_/=

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 dec 2013, 15:11

http://fanshop.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

;)
Ja te volim, volim Željo..

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 13 dec 2013, 15:29

zaboljisportuBiH je napisao/la:nikad nisam vodio ovakve priče i stvarno ste dosadni sa tim Kukesijima itd. međutim kad vidim ove navijače Sarajeva kakve argumente daju onda fakat dođe i meni da ih provociram. Momak je napisao za Plzen i Maribor jer smo bili ovdje ismijavani kad su nas ti klubovi izbacili mada uopšte nismo nadigrani nego je, pogotovo protiv Maribora bio i splet okolnosti (iz tri šuta četiri gola). Ljudi jesu bolji ali baš bolji i Željo je imao male šanse za prolaz. I dan danas mislim da smo Maribora mogli prije proći a ipak bili smo bliže prolazu protiv Plzena koji je realno i bolji od Maribora. U isto vrijeme Sarajevo je ispadalo od pomenutih i prošlo Levskog koji je opet ove godine ispao od onako protivnika što govori o njegovoj snazi sada u ovom periodu a pravilo se kao da je MAn City izbačen jer se samo zove Levski. Pominjati neke Genkove, CLujove a pogotovo Basela itd je bezveze jer ti klubovi sada i prije 7 godina nisu isti tj svi su sem Genka sada mnogo bolji. Pričamo o periodu zadnjih par godina a ne o Malagi koju smo mogli i izbaciti (fulili zicer za prolaz) a koja je prošle godine bila jača od svih ovih pobrojanih međutim Malaga prošle godine i u vrijeme kad su igrali sa Željom nije ni blizu. I još jednom Metalurg nije Metalist nego mnogo lošiji i doći do play off-a Evropa lige preko Metalurga i preko Plzena ili Maribora je ogromna razlika pa i da nije opet su ovi prošli grupa a Kukesi nije ni ušao u njih. Morao sam reagovati je ne pišem na njihovoj temi i sl. ali me stvarno smaraju ovdje a pogotovo sa glupim poređenjima.
ma ja upravu si pasa moj Bazel godinama ima konstantu i Bazel,Genk i Cluj Dinamo necu ni da spominjem za Plzene i Maribore sto se uspjeha tice su ispred svjetlosnim godinama,Cluj igrao vise puta LP pobjedjivao velike timove,Genk isto ucestvovao vise puta, Dinamo polufinalista svake godine imaju sastav strasan sa nekakvim Plzenima se porede i Mariborima svasta,i da spominjes Malagu koja je tad za Dinamo 0 bila,Streler,Hugel,Caisedo neki od igraca koji su tad igrali za Bazel dozovi se malo! Dinamo ima vise nastupa u evopi i pobjeda nego svi timovi sa kojima ste vi igrali takodje i Bazel

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 13 dec 2013, 15:36

Zaboli nas rinaka sve za to od koga je Sarajevo ispalo.
Ako nemaš šta napisati o najboljoj bosanskohercegovačkoj ekipi, onda mislim da ti nije mjesto na ovoj temi.
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa i 26 gostiju.