FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@invincible1921 - Poenta price prijatelju jeste sljedeca; UEFINA direktivna onima medijima kako onim koji vrse, rade prenose, tako i raznim drugim vrstama medija koji su ukljuceni u projekat LP I EL, jeste, da se ne obaziru na takve stvari, tj, da ne skrecu pozornost tome.
Kada se kod nas desi nesto takvo, to je TOP tema, narednih 10 dana, jer neko ocigledno zeli da na taj nacin iznese drugaciju, negativniju sliku drustva u BIH.
Kada se kod nas desi nesto takvo, to je TOP tema, narednih 10 dana, jer neko ocigledno zeli da na taj nacin iznese drugaciju, negativniju sliku drustva u BIH.
-
- Kontakt:
Ma kakva evropa i qrac,mi smo za vecinu njih izmislili i manire i navijanje. Problem je sto nam je klub na staklenim nogama pa jedva prezivljava (bar se meni tako cini) ove finansijske udare,tj. kazne. A navijanje je uglavnom super.
Ne znam ko je uopste spominjao evropu u nekom pohvalnom tonu.
Ne znam ko je uopste spominjao evropu u nekom pohvalnom tonu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
ima momka samoDzoleZeljo je napisao/la:Sredio babo...
Nego je li udata ova voditeljica na OBN-u?

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Bio danas oko 3 na hooliday marketu,u nasem standu Dino bio...
2 momka i 2 cure su takodje tu..ono danas je mozda i neka priprema i stela bila nije bilo toliko radno...garant dok se uhodaju..
Mozda bi trebali svi posjetiti makar neki mali simbol kupiti..ipak pomazemo i na ovaj nacin klubu..
2 momka i 2 cure su takodje tu..ono danas je mozda i neka priprema i stela bila nije bilo toliko radno...garant dok se uhodaju..
Mozda bi trebali svi posjetiti makar neki mali simbol kupiti..ipak pomazemo i na ovaj nacin klubu..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- champions1921
Da li neko ima slučajno informaciju s kojim klubom Svraka ide da pregovara 

-
- Kontakt:
Ajax Amsterdamlive je napisao/la:Da li neko ima slučajno informaciju s kojim klubom Svraka ide da pregovara

- corleone87
- Kontakt:
I samo da napomenem.Nas proslogodisnji protivnik u kvalifikacijama za Ligu prvaka Maribor je pobijedio engleski Wigan i tako izborio nastavak takmicenja u Europa ligi.A gdje Zeta Golubovci?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
corleone87 je napisao/la:I samo da napomenem.Nas proslogodisnji protivnik u kvalifikacijama za Ligu prvaka Maribor je pobijedio engleski Wigan i tako izborio nastavak takmicenja u Europa ligi.A gdje Zeta Golubovci?
-
- Kontakt:
... ondje gdje i Kukesi.
A Maribor ondje gdje i Plzen. Ali imamo mi jos pure da pojedemo da postanemo divovi
A Maribor ondje gdje i Plzen. Ali imamo mi jos pure da pojedemo da postanemo divovi

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Kukesi je igrao playof eurokupa sto je za vas naucna fantastika! Bazel visestruki ucesnik LP,tim koji je izbacio Man Utd. Dinamo Kijev,Genk visestruki ucesnik lige prvaka kao i Cluj itd. samo je razlika sto smo mi Genka izbacila,pobjedili Rapida,sa Clujom nerijeseno itd. dok vi niste ni remi sa nekom jacom ekipom izvukli gdje je Lilestromneroazzuro je napisao/la:... ondje gdje i Kukesi.

Po tvom mjerilu mi smo za vas naucna fantastika mi smo aktuelni prvaci i prvi na polusezoni! Sve ovo vodjen tvojom logikombacelonafan je napisao/la:Kukesi je igrao playof eurokupa sto je za vas naucna fantastika! Bazel visestruki ucesnik LP,tim koji je izbacio Man Utd. Dinamo Kijev,Genk visestruki ucesnik lige prvaka kao i Cluj itd. samo je razlika sto smo mi Genka izbacila,pobjedili Rapida,sa Clujom nerijeseno itd. dok vi niste ni remi sa nekom jacom ekipom izvukli gdje je Lilestromneroazzuro je napisao/la:... ondje gdje i Kukesi.
A Maribor ondje gdje i Plzen. Ali imamo mi jos pure da pojedemo da postanemo divoviSpominjete vase protivnike pa vi ste nima sprdnja bili jestel to izvukli nerijeseno sa Mariborom il Plzenom pa se hvalite
![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
da pisem ja sto mislim kazem,nit provociram bilo koga,pogledaj koliko ja imam postova na ovoj temi? Uopste mi nije cilj provocirat,jest nismo osvojili titulu jesam li rekao mozda da jesmo negdje? Napisao sam post jer licemjeri pricaju o Kukesiju koji izbaci Metalurga i koji ima veci budzet nego i mi i vi,jest sramota al desava se i vecim ekipama od nas,Zetu necu ni spominjat jer i to je bruka,al gluposti tipa gdje je Kukesi i Zeta, pa gdje je Bazel,Kijev,Genk, itd. pa jedan Cluj je odlicno igrao u LP,Bazel grupe prolazio,Kijev polufinala igrao Real im nista nije mogao! Koga briga dje su ti timovi sad,ko da nam je to nesto bitno,nasi timovi bilo koga da pobjede u evropi je uspjeh to je realno stanje!pile87 je napisao/la:Po tvom mjerilu mi smo za vas naucna fantastika mi smo aktuelni prvaci i prvi na polusezoni! Sve ovo vodjen tvojom logikombacelonafan je napisao/la:Kukesi je igrao playof eurokupa sto je za vas naucna fantastika! Bazel visestruki ucesnik LP,tim koji je izbacio Man Utd. Dinamo Kijev,Genk visestruki ucesnik lige prvaka kao i Cluj itd. samo je razlika sto smo mi Genka izbacila,pobjedili Rapida,sa Clujom nerijeseno itd. dok vi niste ni remi sa nekom jacom ekipom izvukli gdje je Lilestromneroazzuro je napisao/la:... ondje gdje i Kukesi.
A Maribor ondje gdje i Plzen. Ali imamo mi jos pure da pojedemo da postanemo divoviSpominjete vase protivnike pa vi ste nima sprdnja bili jestel to izvukli nerijeseno sa Mariborom il Plzenom pa se hvalite
![]()
druga stvar na temi sarajeva pises kako nasi vise na vasoj temi i onda dotrcis ovdje ko kurava kakva.
Nikako ne mogu svariti ove likove sto ovako porede ekipe,nadam se da su djeca u pitanju,Plzen bio ravnopravan sa Bajernom, jedva izgubio, a Zeljo jedva izgubio od Plzena,onda idemo dalje, Borac pobjedio Zelju 2 0 a Vitez Borca 2 0,znaci da bi Vitez deklasirao Bajerna...... ondje gdje i Kukesi.
-
- Kontakt:
Maribor,Plzen,Dinamo,Genk itd. su tamo gdje jesu a gdje smo mi?
7 dana u Banovicima zbog sirenja neistinitih informacija.Elegant je napisao/la:Sarajevo je šampion !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
exbabilon je napisao/la:7 dana u Banovicima zbog sirenja neistinitih informacija.Elegant je napisao/la:Sarajevo je šampion !

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.