FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neshvatam ljudi kako nezelite MUHAMEDA MUJICA
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
dobra
hahaha slatko si me nasmijao bratee haha...dobra ti je ova

Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
Samo se mi zavaravajmo da imamo najbolji sastav u ligi, imamo solidan sastav nista bolji od Sirokog ili Zrinjskog,kad imas ekipu koja gazi sve redom i kada odes Slaviji recimo kad ti ljudi kazu nemojte nam zabiti 5 komada neko dosta 0:1 da nas ne obrukate to je onda superiornost nad ostalima, a mi dok god budemo isli na gostovanje nekom Rudaru iz Prijedora,Slaviji, Olimpiku, Laktasima, Zvijezdi, Modrici i kazemo idemo se nadigravati umjesto da mi budemo najjaci pa kad jednom utrpas na strani 4-5 komada ko sto radi Dinamo i kuci i na strani pa da se ljudi plase tebe i kazu molimo Boga samo da ne bude katastrofa, a ne da citas u novinam da neki trener ovih ekipa kaze bodovi ostaju kod nas to je sramota za nas.Ako mi nemozemo biti Dinamo ili Pratizan u ovoj nasoj bijednoj ligi onda se trebamo ubiti.Neko ce reci liga je takva, sudije, kradja itd itd....ali ako imas igrace nemoze tebe sudija toliko zezati kosto ljudi misle. Ima sada tv prenos pa je koliko toliko regularnije iako se i tu krade ali ako dovedes prave igrace i ako imas ekipu koja jede loptu i igra samo na polovini protivnicke ekipe onda nema zime.Sarajevo gdje god ode na stranu prvih 20min nemoze se sastaviti sa loptom....sad ce opet neko reci svi se napale na nas....napale se i na Dinamo neka Istra ili Cibalija, ili na Partizan neki Javor ili Jagonina pa ih ljudi razvale i sakriju loptu da neznaju gdje cu i kuci i na strani.Dok god mi budemo cekali odnosno nasa uprava da dodvede nekog dzaba isluzenog igraca i da nedaj Boze ne plate neko obestecenje jadni mi.Pisao sam vec jednom da je zadnji nas transfer bio Edin Saranovic 100.000 KM iz TOSK-a , a prije njega Seval Zahirovic iz Rudara K isto tako 100.000KM za vrijeme Hame granova koji ma kako ga neki volili ili ne nije cekao kao ovi debili zadnji dan prelaznog roka nego je dovodio igrace od Beganovica, Krupinca, Begica,Sasivarevica itd da ne nabrajam.Ako mi nismo u stanju da kupimo nekog najboljeg iz Borca eto tog Bilbiju pa platis ljudima 200.000KM, taj taj debil odigra kod nas 1-2god pa ga prodas za 1milion kao sto radi Dinamo ili Partizan onda smo jos uvijek mahalski tim.Ako Janjos trazi sve igrace koji su iz Sarajeva da nebi slucajno platili stan, rezije nego da taj ima svoju kucu i to je jos jedan pokazatelj da nemaju pojma.Mene ne zanima ko igra, mogu igrati 10 crnaca i panj na golu ali hocu titulu.Da moj brat igra ako nema pojma noga mu, ali to kod nas neide.Nek igra Dudo **** nase je dijete nema oca bori se ali pojma nema, ili Pape koji je bio dobar ali je sada zreo za penzije ili da ulazi po pola sata kada treba da poveze. Toliko dobrih igraca ima od Bartolovica koji grije klupu u Hajduku,pa ovaj Safaric iz Varteksa koji jede loptu, ima nasih igraca koji su igrali za repku pa sada nigdje ih nema igraju po nekim zemljama Boze sacuvaj.Kad skontaju da se para prave kada kupis talenat ulozis u njega pa onda ga prodas za prave pare bice dobro.Uzmi kredit uradi nesto kupi igrace koji nesto znace pa ce ti se vratiti kad tad.A ne prodavati igrace Handzica ili Pandzu ua bijednih 50-100.000 to samo mozemo mi odnosno nasa debilna uprava.Kazu nemozemo ga zadrzati pa ubijte se kao nemozete umjesto da takvim talentima daju sve para sto imaju jer ces ih kasnije prodati za 1-2miliona ne mi ih prodajemo cim neko donese malo veci novcanik para.Dok god nama razni mesari,taxisti sastavljaju sastav i placaju ko ce igrati bicemo mahalski tim.Nije im valjao Gracis pa ga otjerace a zamislite sta bi sada bilo uz ove igrace koje imamo pa jos ove sto je doveo Gracic kod sebe u Olimpik Jese,Rajovic i ostali i sta bi covjek jos doveo da je Sarajevo u pitanju. Ova liga bi bila smijesna a ovako se nadajno nekom bodu iz Prijedora, Modrice i raznih drugih sela.Imamo 13-14 igraca a kad malo odes na tekmu i pogledas recimo Rizvanovica ili Belosevica nase bekove skontas da su smijesni za recimo Berberovica ili Veldina Muharemovica a takvih bekova ima u svakom selu.Odigras 5-6 utakmica u Evropi i zajebes pola prvenstva Velez,Sloboda prosipanje bodova.Kad imas ekipu jaku kakvu svi zelimo to se ne smije osjetiti u nasoj ligi da zapnes i prosipas bodove ni kuci ni na strani protiv debila.Pozzzzzzzz
- sarajlija89
- Kontakt:

nadjoh kod starog...iz arhive

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- horde zla 87
- Kontakt:
stvarno mi se neda citat ostalo mi je jso moza 5 recenica ljudi znali neko da li je danas bilo one sjednice u tuzli

▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
Evo i ja sam se vratio nazad..moram da se zahvalim Šlageru i njegovoj curici Vladi_Lešinaru za 7 dana dopusta.
..zanima me jel naša "najbolja" uprava dovela kakvog igrača
SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEČU

..zanima me jel naša "najbolja" uprava dovela kakvog igrača

SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEČU

Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad
ma moraju dovest nekog, ja vjerujem da ce biti 1-2 pojacanja....ali kvalitetna......valjda su i oni uvidjeli da je lova u Evropi......neka se suti....bolje nego onaj na probi...ovaj na probi.....
Brate ocito puno toga ne znas, a malo toga znas o fk sarajevu, da bi se ja sa tobom sada ovdje raspravljao, a vec sam ti u jednom postu prethodno napisao da si obicni provokator bez argumenata, pokusavas sve na neku provokaciju dok sa ostalim clanovima ovog foruma koji su navijaci imam sasvim normalnu komunikaciju bez nekih tenzija koje upravo ti pokusavas da dignes, a to sam primjetio ne samo medju nama navijacima drugih klubova, nego se raspravljas i glupiras medju vama Hordasima. Samo cu ti jednu stvar reci, prijateljski, a sve ces saznati preko tv-a i saznat ces ko to krije dugove i ko je duzan!!! Ja cu ti otvoreno reci, Zeljo ima oko 2 miliona duga, a vama samo dug prema Kosevu iznosi i vise nego nama cijeli taj dug, zato suti i poklopi se!Pirke_TM87 je napisao/la:pare se daju igracima za plate, i za premije za pobjede u evropi, nasi fudbaleri su cak i za pobjedu nad vama dobili premije.Pirke_TM87 je napisao/la:A sta mu to sarajevo moze ponuditi ??? Gdje su vam te pare, gdje, idi pa pitaj Sumana i kompaniju! U Zelji ima sigurno bolje uslove i bolji tretman kao mlad igrac, jer ste vi odavno postali penzionerski dom, sto pokazuje i cinjenica da kao najvece pojacanje najavljujete Almedina Hotu... Trivunovic hajd i nekako al s obzirom da mladi igraci poput Comora, Campare, Kadica truhnu na klupi cekajuci priliku da zaigraju ... bolje nemoj pricati i javljati se... A mi da nemamo para sigurno Cocalicu nebi nudili najveci ugovor u historiji Premier lige... samo Zeljo nije klub od kompleskasa da prica o parama i o nekom bogatstvu... Mujic je perspektivan, mlad i neka mu je sretno gdje god da ode...junuz23 je napisao/la:Ne kontam tog malog, mislim bas moras biti neozbiljan i neodgovoran prema svojoj igrackoj buducnosti pa odes u zelju a ne u sarajevo. Mislim sve sto ce dobiti u zelji ovdje moze dva puta bolje.
mi smo penzionerski dom, koji smo prodali ze extra nocac mlade pandzu i handzica, koji u ekipi imamo kadica,comora,camparau,sehovica. stub odbrane nam ima 23 godine, ajax uzima nase mlade irace, imamo najbolje juniore zadnje tri godine i mi penzionerski dom.
kao sto pape kaze nemoze se pobjedjivati sa djecom u ekipi, ali ni sa starkeljama potreban je spoj mladosti i iskustva i mi to imamo, a rezultati za sebe govore.
a pare idu u dzepove uprave, za hotele pred svako gostovanje, kvalitetne pripreme, palte i premije.
dovoljno da ne moramo po telievizijui moljakati da nam se otisu dugovi, i jedva cekati pare od efe za omladinske kategorije da bi se dugovi platili,
Druga stvar ti pricas o nekim igracima koji idu u Ajax! Pa majmune jedan za istog tog igraca kojeg ste vi napravili necete dobti ni marku jer ce otici iz sarajeva kao dijete, kao sto je otisao i HAORDIC koji je bio vase dijete, i sada ce na osnovu truda fk sarajevo Fk Jablonec uzeti pare i pare, i tebi je to uspjeh i umjece ???
I koga ste to vi prodali Pandz u Handzica... jeste samo ih upropastili, Handzic od kako je otisao nije u konkurenciji 30 igraca a Pandza realno i po mom misnjenju jedan od najvecih talenata sa nasih prostora prodat Lokomotivi... Daj boga ti dodji sebi i ne seri vise... Koliko Papeta i njegovo misnjenje cijene cinjenice same govore da niko nece sa njim da radi. Zdravo i pozdrav pravim Hordasima i Pitarima a ne ovakvima kao sto si ti...[/quote]
provaokator nisamn jer se rijetko kad javljam na tudje teme, ko god ovdje dojde provocirati ja odgovaram.
a to prema kose vu sto si rekao je obicna glupost, licno znam par vijecnika opcine centar kao i gradskog vijeca, koji su mi potvrdili da sarajevo niti pfeeninga ne placa za stadion.
prvo se informisi pa pricaj, pandza nije prodt lokomotivi nego dinamu
a pitat cu te sta mislis o papetu za godinu i pol.
a ako sam ja provokator zasto se ovaj rezgovor ne odvija na temi NK zeljeznicr nego na F sarajevo, i ja sam provokatpor sto sam rakao da ce mujic vjerovatno potpisati za zelju,al da se sarajevo broi za titulu i da je bolja inncijska situacija i da ce igrati evropu sta sam tu slagao de mi odg
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
- horde zla 87
- Kontakt:
mi smo prodali pandzu i handzica jer su nam trebale pare i uzeli smo finu lovu to je istina sto kazes za ajax i to je nasa greska za erola mrzica necemo nista dobiti i pandza je igrac dinama i kao vecina mladih igraca ide na kalenje u lokomotivu ili jos jedan klub iz 4 lige ima mada mu neznam ime i toliko o tvom znanju i zeljo je u dugovima do grla samo me zanima odakle cete platiti dialibu i diatu ima da bankrotirate hahaha
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma znaju oni to dobro nego neće da priznajuhorde zla 87 je napisao/la:normalno sve je istina ako je pirke za tebe jedan torlak od 24 godine penzioner onda nemamo o cemu pricat kod nas najstariji igraci aen avdic 33 i ddamir hadzic 31 i vidis da nismo penzionerski tim a kod vas alkoholicar 34 selimovic 30 beslija 30 kovacevic 30 mesic 30 mulalic 34 pa mi reci ko je penzionerski tim
KOMPLEKSI SU CUDO
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
uzeli su cijelih 75.000 za Cocalica....dosta im za polusezonu da prezive......jos da im Olimpik pare ne daje za tekme.....horde zla 87 je napisao/la:mi smo prodali pandzu i handzica jer su nam trebale pare i uzeli smo finu lovu to je istina sto kazes za ajax i to je nasa greska za erola mrzica necemo nista dobiti i pandza je igrac dinama i kao vecina mladih igraca ide na kalenje u lokomotivu ili jos jedan klub iz 4 lige ima mada mu neznam ime i toliko o tvom znanju i zeljo je u dugovima do grla samo me zanima odakle cete platiti dialibu i diatu ima da bankrotirate hahaha
niste vi uzeli pare uzela je uprava i potrosila da ima para bilo b i pojacanja...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- horde zla 87
- Kontakt:
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Vasa nije znala nista ni prodati nasa je bar znala tonick je napisao/la:niste vi uzeli pare uzela je uprava i potrosila da ima para bilo b i pojacanja...
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
pa vi nemate uopste protu argumenata osim kompleks je cudo ili ono miigramo evropu vi ne igrate
lik vam lijepo napise da je dug sarajeva za stadion oko 3 miliona km a vi njemu kompleks je cudo
lik vam lijepo napise da je dug sarajeva za stadion oko 3 miliona km a vi njemu kompleks je cudo
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- horde zla 87
- Kontakt:
nisu ni svjesni kolko im para treba da bi imali igrace kao mi sada.......tu nama leze pare,FK Sarajevo je napisao/la:Vasa nije znala nista ni prodati nasa je bar znala tonick je napisao/la:niste vi uzeli pare uzela je uprava i potrosila da ima para bilo b i pojacanja...
a oni nek placu za Dzekom i jadnih 50.000 koje su uzeli.......tragedija u domeni Vdeotona
Alaim sve to iskesiro.....tax je napisao/la:pa vi nemate uopste protu argumenata osim kompleks je cudo ili ono miigramo evropu vi ne igrate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.