Izvor: Hidrometereoloski zavod BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
soko je napisao/la:Roma. Nebi bilo lose.
Pjanic, Toti, Gervinho, Maicon. Hranili bi ga loptama samo tako..
Ne vrijedjaj Romu i to je veliki klub. A ja bih isto volio da Dzeko ode u Romu. Volio bih da od Rome on i Pjanic naprave prvaka Italije kao sto su to cinili on i Misimovic od Volsburga. Siguran sam da bi to bilo idealno rjesenje za reprezentaciju, a mozda cak i za njega. Gdje god ode ne moze igrati u ligi prvaka jer je igrao za City, tako da dolaskom u Romu nista ne gubi, a Roma je u dobroj poziciji da sljedece godine ostvari plasman u istu. Kako god volio bih da ode bilo gdje gdje ce igrati kako bi usao u formu i bio od velike koristi reprezentaciji jer ovako mi se cini da polahko ispada iz forme i da nije onaj pravi Dzeko kakav nama treba. SRETNO NJEMU DA BUDE GDJE GOD BUDE IGRAOKaunas je napisao/la:soko je napisao/la:Roma. Nebi bilo lose.
ma kakva Roma O.o Edo je igrac za mnogo vece klubove
Po cemu je to Roma veliki klub osim po tome da dolazi iz glavnog grada Italije koji je nekad bio politicki centar i centar moci rimskog casrstva. Roma po svim parametrima je jedan prosjecan klub nikako velik.budimo_realni je napisao/la:Ne vrijedjaj Romu i to je veliki klub.Kaunas je napisao/la:soko je napisao/la:Roma. Nebi bilo lose.
ma kakva Roma O.o Edo je igrac za mnogo vece klubove
City ipak vec dvije godine igra LP i tim je iz najjace lige na svijetu, te konstantno kupuju dobre igrace sto Roma nije jos pocela.moustapha je napisao/la:Prosjecan je i Manchester City, ali bitno je kakve ambicije i igracki kadar i imaju trenutno. Licno mi je svjedno gdje ce igrati sve dok ima pravu minutazu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, Balorda, VivaLaLiberta, zastitaIdentiteta i 79 gostiju.