Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la DonCorleone » 12 dec 2013, 14:43

Sheyi je napisao/la:E moj Sejo od toliko dobrih naših cura ti safato Njemicu. :mrgreen:
Tesko je tamo naci nasu curu a da ima kvalitet, ako je fina, onda ima konzervativnu familiju do bola, i moras se suociti sa stvarima iz petog vjeka. 95% familije zatucano maksimalno. A ako hoces modernu, onda ista leti sgrane na granu ako znas sta mislim, elem tesko je tamo sa nasim curama. Ja licno, nakon odredjenog iskustva, ne znam kada bi se opet upustio u vezu sa nasom curom a licno ne volim ni nas Bosanski akcenat kod cura. Nekako mi totalno spusti stimung u odredjenim trenutcima :D . Francuskinje i Njemice su meni vrh vrhova na ovom svijetu po kvalitetu (nivo, edukacija, familija itd), a Brazil i Italija po izgledu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 12 dec 2013, 14:54

DonCorleone je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:E moj Sejo od toliko dobrih naših cura ti safato Njemicu. :mrgreen:
Tesko je tamo naci nasu curu a da ima kvalitet, ako je fina, onda ima konzervativnu familiju do bola, i moras se suociti sa stvarima iz petog vjeka. 95% familije zatucano maksimalno. A ako hoces modernu, onda ista leti sgrane na granu ako znas sta mislim, elem tesko je tamo sa nasim curama. Ja licno, nakon odredjenog iskustva, ne znam kada bi se opet upustio u vezu sa nasom curom a licno ne volim ni nas Bosanski akcenat kod cura. Nekako mi totalno spusti stimung u odredjenim trenutcima :D . Francuskinje i Njemice su meni vrh vrhova na ovom svijetu po kvalitetu (nivo, edukacija, familija itd), a Brazil i Italija po izgledu.
svega kod vas u švabii
vidis, kod nas u Bosni nije tako, kod nas fina cura je ujedno i moderna, ono fino se oblaci, totalno je sexi, izlazi, provodi se, pije, pusi...dok s druge strane totalno je pazljiva, ne gleda druge momke, ne leti s grane na granu, ima modernu familiju nikako zatucanu...elem kod nas je lako s curamo, ako znas sta mislim
:roll:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 dec 2013, 15:03

neroazzurni je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
svega kod vas u švabii
vidis, kod nas u Bosni nije tako, kod nas fina cura je ujedno i moderna, ono fino se oblaci, totalno je sexi, izlazi, provodi se, pije, pusi...dok s druge strane totalno je pazljiva, ne gleda druge momke, ne leti s grane na granu, ima modernu familiju nikako zatucanu...elem kod nas je lako s curamo, ako znas sta mislim
:roll:
Pod uslovom da nije ironija koja jeste, moraces me upoznati sa tim curama :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 12 dec 2013, 15:14

ironija nego sta, hocu ti reci da si opisao ZENE opcenito, dakle nema veze njemacka, bosna, norveska, zimbabve...
zgodna riba je zgodna riba, svi se nabacuju, ona popusti i obrij...tako par puta i odmah je "ona sto ide s grane na granu"
ako nece da "popusti" onda se mora kloniti izlazaka, lijepe odjece, sminke...dakle sto bi rekli zatucana
na FINU curu mislis na neku da je lijepa, zgodna, vjerna, ne izlazi, zna pitu napravit, hoce brdo djece...
rodjak ovo je 21 vijek, zayebi tu logiku, neces takvu naci
;)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 12 dec 2013, 15:24

neroazzurni je napisao/la:ironija nego sta, hocu ti reci da si opisao ZENE opcenito, dakle nema veze njemacka, bosna, norveska, zimbabve...
zgodna riba je zgodna riba, svi se nabacuju, ona popusti i obrij...tako par puta i odmah je "ona sto ide s grane na granu"
ako nece da "popusti" onda se mora kloniti izlazaka, lijepe odjece, sminke...dakle sto bi rekli zatucana
na FINU curu mislis na neku da je lijepa, zgodna, vjerna, ne izlazi, zna pitu napravit, hoce brdo djece...
rodjak ovo je 21 vijek, zayebi tu logiku, neces takvu naci
;)
Eh pa druze to je to sto sam i ja uvijek mislio, da to sto ja trazim uopste ne postoji. Ali Njemice i Francuskinje su me uvjerile da to ipak ima, mozes biti uspjesan na poslu a biti zena, mozes biti preljepa a vjerna i imati moralne principe, mozes biti moderna ali i u odredjenim stvarima konzervativna.

Ja ti mogu samo jedno potvrditi...nije isto dali Bosna-Francuska-Njemacka itd..jednostavno nije isto vjeruj mi. Kultura, historija, vjera, sve je to uticalo na njihov razvoj u jedan ili drugi smjer. Tesko je to objasniti, i biti objektivan u istom momentu. Jedino sto stoji je da u svim narodima imas i dobre i lose cure, ali imas razlike u odredjenim nijansama, koje se meni licno vise svidjaju kod zapadno Evropskih naroda, ali to je opcenito stvar ideologije i sopstvenog stava, znaci prica za sebe. Svako je tu drugaciji i ima drugacije potrebe, zahtjeve.

:lol: , evo sada skonta da odosmo u totalni off, ako hoces mozemo na PP dalje o tome.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 12 dec 2013, 15:39

necemo puno OFFirat :lol:
uglavnom, slazem se i sa tim pogledom, ok naravno da ima razlika izmedju njemacke i bosne, medjutim osnovna razlika je u standardu, i kod nas uspjesne, zaposlene, finansijski stabilne zene koliko god isle s grane na granu nikad nece biti prozvane za raveKu, drugo te zapadnjacke zene u samom odgoju sticu nezavisnost i znaju da ce po zavrsetku skole zaposliti se pa samim time vec od mladosti sebi stvaraju karijeru i ime...
onda su nam i pogledi drugaciji, sto je kod nas drolja to je vani normalna zena koja zivi ZIVOT, samim time su i manje opterecene hoce li ih neko prozivat itd itd
uglavnom mislim da smo se na kraju skontali. Samo ti udri po frnacuskinjama kad ti je bog dao sansu
pozz

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 12 dec 2013, 15:54

A gdje vi vidjeste Sejinu hanumu i da je njemica? :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 dec 2013, 15:55

Reče Sejo da mu je cura Nijemica, u intervjuu, prenio ga ss.ba.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2013, 16:04

Kako brzo ovdje krene glupa prica. Nevjerovatno.

Sta vas boli qurac odakle je njegova zena? :roll: Kao tetkice neke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 dec 2013, 16:08

ma sto se mene tice nek je i Kamerunka :twisted: :twisted:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 12 dec 2013, 16:20

Samo neka cuti... Meni je ona fina

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 dec 2013, 16:25

Mislim da je ovo sramotno ponasanje jednog BiH reprezentativca, ocekujem od Papeta da ga odstrani sa spiska jer mu je cura svabica.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2013, 16:28

Goalgetter je napisao/la:Mislim da je ovo sramotno ponasanje jednog BiH reprezentativca, ocekujem od Papeta da ga odstrani sa spiska jer mu je cura svabica.
Sto je najgore, likovi poput onog Pauka bi ovo mogli napisat mrtvi ozbiljni. :lol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 dec 2013, 16:30

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Mislim da je ovo sramotno ponasanje jednog BiH reprezentativca, ocekujem od Papeta da ga odstrani sa spiska jer mu je cura svabica.
Sto je najgore, likovi poput onog Pauka bi ovo mogli napisat mrtvi ozbiljni. :lol:
Jes, jes :lol:

Ma haj, gore od Amre ne moze :mrgreen: :mrgreen:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 12 dec 2013, 17:05

Evo prilike ako ženke budu sa njima na kampu da vidimo čija je koja i kakva je :lol:

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 12 dec 2013, 18:27

Jesu neki forumasi fakat zaljubljeni u mene :lol:

non-stop Pauk ono Pauk ovo

Sejo je legenda! uvijek je i bio ;)

Razumijem ga sto se tice djevojke..i ja sam u dijaspori a nije ni moja ''nasa''

Tesko je naci kvalitet u ovo vrijeme bez obzira jeli covjek u Bosni ili dijaspori.

Ali nije lahko ni curama, kakvi su sve momci ovih dana
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2013, 18:28

Pauk je napisao/la:Jesu neki forumasi fakat zaljubljeni u mene :lol:

non-stop Pauk ono Pauk ovo

Sejo je legenda! uvijek je i bio ;)

Razumijem ga sto se tice djevojke..i ja sam u dijaspori a nije ni moja ''nasa''

Tesko je naci kvalitet u ovo vrijeme bez obzira jeli covjek u Bosni ili dijaspori.

Ali nije lahko ni curama, kakvi su sve momci ovih dana
Gdje nas Edo ne nadje neku finu Englesku curu, umjesto Amre. :(

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 dec 2013, 18:40

bavarian_bk je napisao/la:Evo prilike ako ženke budu sa njima na kampu da vidimo čija je koja i kakva je :lol:
Ibričić ima najbolju, eto pitaj Cartmana ako meni ne vjeruješ :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 dec 2013, 18:43

legenda reala je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Evo prilike ako ženke budu sa njima na kampu da vidimo čija je koja i kakva je :lol:
Ibričić ima najbolju, eto pitaj Cartmana ako meni ne vjeruješ :mrgreen:
Potvrdjujem ovu informaciju. :D

Dalmatinke su svakako dobre. Klasa iznad ostatka Balkana.

Fecox
Kontakt:

Post Postao/la Fecox » 12 dec 2013, 22:30

Sreća nemamo kazanovu tipa Terry u repki,ovako ako ih povedu svako sa svakim može bit' u sobi bez srkleta :lol:
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Blackwargreymon, Google Adsense [Bot] i 36 gostiju.