Imas li ti dovoljno godina da se moze sjetit Jedinstva u PL ?Iceplayer je napisao/la: I ja mislim da će Sloboda u PL, odmah iduće godine poslije nas
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Haha čuj lika ja sam gledao uživo Jedinstvo - GI GOTUklasik je napisao/la:Imas li ti dovoljno godina da se moze sjetit Jedinstva u PL ?Iceplayer je napisao/la: I ja mislim da će Sloboda u PL, odmah iduće godine poslije nas

A ako ti imaš dovoljno godina znaš na kojoj smo tada poziciji bili u PL

-
- Kontakt:
taj gi-gotu ste dobili jer su VELIKANI tada odustali od evrope i tog inertoto kupa,usuprotnom nebi ga ni igrali..Iceplayer je napisao/la:Haha čuj lika ja sam gledao uživo Jedinstvo - GI GOTUklasik je napisao/la:Imas li ti dovoljno godina da se moze sjetit Jedinstva u PL ?Iceplayer je napisao/la: I ja mislim da će Sloboda u PL, odmah iduće godine poslije nas![]()
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Haha čuj lika ja sam gledao uživo Jedinstvo - GI GOTU
[/quote]
taj gi-gotu ste dobili jer su VELIKANI tada odustali od evrope i tog inertoto kupa,usuprotnom nebi ga ni igrali..[/quote]
Haha u Bihać trebao doći Juventus, a on tebi nije velikan ?

taj gi-gotu ste dobili jer su VELIKANI tada odustali od evrope i tog inertoto kupa,usuprotnom nebi ga ni igrali..[/quote]
Haha u Bihać trebao doći Juventus, a on tebi nije velikan ?
-
- Kontakt:
taj gi-gotu ste dobili jer su VELIKANI tada odustali od evrope i tog inertoto kupa,usuprotnom nebi ga ni igrali..[/quote]Iceplayer je napisao/la:Haha čuj lika ja sam gledao uživo Jedinstvo - GI GOTU![]()
Haha u Bihać trebao doći Juventus, a on tebi nije velikan ?[/quote]
mislio sam da ste izborili intertoto jer su druge,NASE ekipe odustale,ko spomenu juventus

ubio vas gi-gotu,mogu misliti sta bi vam juve napravio,
nebitno,sretno
Haha u Bihać trebao doći Juventus, a on tebi nije velikan ?[/quote]wienultras je napisao/la:taj gi-gotu ste dobili jer su VELIKANI tada odustali od evrope i tog inertoto kupa,usuprotnom nebi ga ni igrali..Iceplayer je napisao/la:Haha čuj lika ja sam gledao uživo Jedinstvo - GI GOTU![]()
mislio sam da ste izborili intertoto jer su druge,NASE ekipe odustale,ko spomenu juventus

ubio vas gi-gotu,mogu misliti sta bi vam juve napravio,
nebitno,sretno[/quote]
Jedinstvo pobjedilo gi-gotu 3-0

klasik je napisao/la:Imas li ti dovoljno godina da se moze sjetit Jedinstva u PL ?Iceplayer je napisao/la: I ja mislim da će Sloboda u PL, odmah iduće godine poslije nas

Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a i mi im igrace davali..ne sjeca se on ba toga, da zna spomenuo bi da im je "pola" lige posudilo igrace ..od nas dobili Bucu Osmanhodzica i Mesanovica ja mislim.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne sjeca se da smo ih pukli tad 4 0 eto kad su bili jaki I tad su dobili nase igrace..mislim kazem meni je jedinstvo drag klub..ovo je neki mlad djecko vidi se da je zaluto..Sta radi ovdje na temi beze niko njegov klub nije spomeno u pmultrasstyle_tz je napisao/la:a i mi im igrace davali..ne sjeca se on ba toga, da zna spomenuo bi da im je "pola" lige posudilo igrace ..od nas dobili Bucu Osmanhodzica i Mesanovica ja mislim.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Pitam se je li gledao uzivo Jedinstvo-Pokemon?Iceplayer je napisao/la:Haha čuj lika ja sam gledao uživo Jedinstvo - GI GOTUklasik je napisao/la:Imas li ti dovoljno godina da se moze sjetit Jedinstva u PL ?Iceplayer je napisao/la: I ja mislim da će Sloboda u PL, odmah iduće godine poslije nas![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

I meni je to prva asocijacija bila.
Sjajni nastupi naših mladih igrača u reprezentacijama TK - a

Dva naša člana omladinskog pogona iza sebe su imali sjajan fudbalski vikend.
Edis Smajić je briljirao u dresu Pionirske reprezentacije TK protiv vršnjaka iz FK Sarajevo. Utakmica je završila neriješeno 2:2, a naš mladi golgeter bio je strijelac oba gola za "kantonalce".
U Juniorskoj selekciji TK - a Sadžid Fazlić je bio strijelac i asistent u pobjedi nad Sarajevom od 3:0.
fksloboda.ba

Edis Smajić je briljirao u dresu Pionirske reprezentacije TK protiv vršnjaka iz FK Sarajevo. Utakmica je završila neriješeno 2:2, a naš mladi golgeter bio je strijelac oba gola za "kantonalce".
U Juniorskoj selekciji TK - a Sadžid Fazlić je bio strijelac i asistent u pobjedi nad Sarajevom od 3:0.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Dosle sarajlijice da vide mogu li hapiti kojeg igraca. Jesmo naivni jbt.Gorki je napisao/la:Sjajni nastupi naših mladih igrača u reprezentacijama TK - a
fksloboda.ba
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Promjene u FK Sloboda: U Upravu ulaze predstavnici gradskih javnih preduzeća Četvrtak, 12 Decembar 2013
Naredna sjednica Skupštine FK Sloboda, mogla bi donijeti dosta promjena u rukovodstvu kluba sa Tušnja. Ono o čemu se u klupskim krugovima sve glasnije priča, djelimično nam je potvrdio i Mirsad Muharemagić, predsjednik Skupštine kluba.
- Na Skupštini će se naći prijedlog da sadašnji Upravni odbor bude proširen za predstavnike nekoliko gradskih javnih preduzeća i institucija koje će u buduće u znatnoj mjeri finansirati rad kluba. Na taj način će se u proljetnom dijelu prvenstva uveliko olakšati funkcionisanje kluba – potvrdio nam je Muharemagić.
Proširenjem Upravnog odbora, uticat će se i na trenutno dominatni uticaj predsjednika Upravnog odbora Azmira Hustića, koji najvećim dijelom finansira klub, ali i sam odlučuje.
- Doprinos predsjednika Upravnog odbora je neupitan i nadamo se da će i u narednom periodu pomagati klub. S tim da u novom odnosu snaga dosadašnja praksa „ja finansiram, ja odlučujem“ neće biti bazirana samo na jednog čovjeka – pojašnjava Muhamremagić.
Angažman menadžera Admira Husarića, koji po ovlaštenju Husića traži igračka i trenerska pojačanja za klub, nije naišao na odobravanje prvog čovjeka Skupštine
- Mislim da taj način formiranja ekipa i Stručnog štaba nije u skladu sa smjernicama kluba i da u nastojanjima da se pojačamo ne bi trebali previše odstupati od oslanjanja na domaći kadar. Ali o tome treba da odlučuje prošireni Upravni odbor, a zasigurno će biti govora i na predstojećoj Skupštni kluba – rekao nam je Mirsad Muharemagić.
Sjednica Skupštine kluba planirana je početkom januara 2014. godine, kada bi se iz SAD-a trebao vratiti i Azmir Husić.
Nije mi jasno sta zeli Mirsad? U svkom njegovom istupu se omalovazava uloga Azmira. Ko daje i koliko para neka toliko moze i odlucivati. Stvarno je Mirsad ubleha. Ne donosi nikako mir u Slobodu. Samo zakuhava. Koji je njegov cilj? Da makne Azmira? Taj tip nije mi jasan nikako. Fucko je i on.
Naredna sjednica Skupštine FK Sloboda, mogla bi donijeti dosta promjena u rukovodstvu kluba sa Tušnja. Ono o čemu se u klupskim krugovima sve glasnije priča, djelimično nam je potvrdio i Mirsad Muharemagić, predsjednik Skupštine kluba.
- Na Skupštini će se naći prijedlog da sadašnji Upravni odbor bude proširen za predstavnike nekoliko gradskih javnih preduzeća i institucija koje će u buduće u znatnoj mjeri finansirati rad kluba. Na taj način će se u proljetnom dijelu prvenstva uveliko olakšati funkcionisanje kluba – potvrdio nam je Muharemagić.
Proširenjem Upravnog odbora, uticat će se i na trenutno dominatni uticaj predsjednika Upravnog odbora Azmira Hustića, koji najvećim dijelom finansira klub, ali i sam odlučuje.
- Doprinos predsjednika Upravnog odbora je neupitan i nadamo se da će i u narednom periodu pomagati klub. S tim da u novom odnosu snaga dosadašnja praksa „ja finansiram, ja odlučujem“ neće biti bazirana samo na jednog čovjeka – pojašnjava Muhamremagić.
Angažman menadžera Admira Husarića, koji po ovlaštenju Husića traži igračka i trenerska pojačanja za klub, nije naišao na odobravanje prvog čovjeka Skupštine
- Mislim da taj način formiranja ekipa i Stručnog štaba nije u skladu sa smjernicama kluba i da u nastojanjima da se pojačamo ne bi trebali previše odstupati od oslanjanja na domaći kadar. Ali o tome treba da odlučuje prošireni Upravni odbor, a zasigurno će biti govora i na predstojećoj Skupštni kluba – rekao nam je Mirsad Muharemagić.
Sjednica Skupštine kluba planirana je početkom januara 2014. godine, kada bi se iz SAD-a trebao vratiti i Azmir Husić.
Nije mi jasno sta zeli Mirsad? U svkom njegovom istupu se omalovazava uloga Azmira. Ko daje i koliko para neka toliko moze i odlucivati. Stvarno je Mirsad ubleha. Ne donosi nikako mir u Slobodu. Samo zakuhava. Koji je njegov cilj? Da makne Azmira? Taj tip nije mi jasan nikako. Fucko je i on.
Pa i Miske je ubaceni opstinski element, hoce on da odlucuje a postavljen je on tu samo on zna kako, ima platu preko 1000 KM to je sigurno, i nista ne radi, ima ih par tamo u onoj kancelariji na Tusnju, udaraju se guzicama po citav dan.Probisvjet je napisao/la: Nije mi jasno sta zeli Mirsad? U svkom njegovom istupu se omalovazava uloga Azmira. Ko daje i koliko para neka toliko moze i odlucivati. Stvarno je Mirsad ubleha. Ne donosi nikako mir u Slobodu. Samo zakuhava. Koji je njegov cilj? Da makne Azmira? Taj tip nije mi jasan nikako. Fucko je i on.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dok je ovakve stoke u klubu nigdje mi necemo...mogu samo i Azmiru ogadit da i on ode i da mi ispastamo, a je.e se njih, platu ce imat ..jos i bolje da nema Azmira za njih , ne moraju se nikom pravdat a za Slobodom ih i onako boli qrac...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nikada se rijesiti parazita i nehljebovica. Ocito je da u Slobodi ima onih koji rade bez ikakve emocije za klub. Platu predsjednika skupstine treba smanjiti na 30KM i pokaznu, pa neka radi onaj ko hoce iz ljubavi.klasik je napisao/la:Pa i Miske je ubaceni opstinski element, hoce on da odlucuje a postavljen je on tu samo on zna kako, ima platu preko 1000 KM to je sigurno, i nista ne radi, ima ih par tamo u onoj kancelariji na Tusnju, udaraju se guzicama po citav dan.Probisvjet je napisao/la: Nije mi jasno sta zeli Mirsad? U svkom njegovom istupu se omalovazava uloga Azmira. Ko daje i koliko para neka toliko moze i odlucivati. Stvarno je Mirsad ubleha. Ne donosi nikako mir u Slobodu. Samo zakuhava. Koji je njegov cilj? Da makne Azmira? Taj tip nije mi jasan nikako. Fucko je i on.
-
- Kontakt:
skupstina u januaru je samo paravan da bi se azmir maknuo iz slobode,bas me zanima sastav tog prosirenog tijela
cilj je samo moci nadglasati azmira,i osporiti njegov rad,ti isti ljudi nisu kurcem makli 20 godina....azmir im smeta,i maknuce ga,ali ne oni ,covjek ce sam otici,ovo je katastrofa..nadam se da grijesim

Smeta ljudima sto Azmir odlucije o svemu, nije problem ne treba on o svemu da brine, al nek se nadju jos 2 covjeka koji ce placat po 1/3 troskova.
Pa idemo znaci do pocetka sezone treba potpisat toliko i toliko igraca trebace nam 100k (lupam) eh ajmo sad, azmire 33k taj drugi i treci covjek isto tako. Prvo dovest sposobnog trenera koji ce dovest svoj strucni stab, dat mu ugovor premije za ulazak u pl i odredit mu budjet, i tu se zavrsava sta politika oko dovodjenja igraca. Imas trenera on je zaduzen za to. Al treba nac trenera trenerom.
Pa idemo znaci do pocetka sezone treba potpisat toliko i toliko igraca trebace nam 100k (lupam) eh ajmo sad, azmire 33k taj drugi i treci covjek isto tako. Prvo dovest sposobnog trenera koji ce dovest svoj strucni stab, dat mu ugovor premije za ulazak u pl i odredit mu budjet, i tu se zavrsava sta politika oko dovodjenja igraca. Imas trenera on je zaduzen za to. Al treba nac trenera trenerom.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.