Buu je napisao/la:Pa ugledali smo se

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Buu je napisao/la:Pa ugledali smo se
Kažem to jer lupanje po livadi može dovesti i do smrtnih slučajeva, a teže povrede su zagarantovane. Osim što će to za državu biti bespotreban trošak koji se mogao spriječiti, društvena zajednica je odgovorna za svaki ljudski život, pa čak i za život onih koji ga svjesno izlažu riziku. Uz to su uvijek moguće i kolateralne žrtve kao i njihov pretrpljeni strah, jer nikad se ne zna ko će se i iz kojeg razloga naći u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu.sonik24 je napisao/la:Vojvodo, ja nista protiv nemam momaka koji se lupaju na livadi, recimo 10 na 10, fer borba, bas zanimljivo!
Čini mi se da jedino ti u svakom postu ovo ponavljaš,i još najviše dva forumaša.Nisam nijednog navijača nekog drugog kluba vidio da je i slova napisao protiv ove najčistije moguće Željine jesenje titule.Doduše,otkad je pauza,rijetko i svratim ovdje,pa sam možda nešto i propustio.PL BiH -1 je napisao/la:Ne moze liga biti regularna pogotovo ako je Zeljo prvi.
Nema sanse!
Nemam ni ja nista protiv toga to je bas ok. Poslje se pruzi ruka jedni drugima i cao djaci ali izvadit utoku i ubit neduznog momka koji je dosao da bodri svoj klub i jos sakrivat ubicu to je za osudusonik24 je napisao/la:Vojvodo, ja nista protiv nemam momaka koji se lupaju na livadi, recimo 10 na 10, fer borba, bas zanimljivo!
nije to problem koji direktno kosta drzavu,ali jest klub,s obzirom da ce taj evropski klub tu kaznu koju dobije paltiti da je ne osjeti,a nas klub kad dobije kaznu ,opstanak mu se dovede u pitanje....i u everopi ce kazan na kraju doc na napletu direktnom ucionicu,a kod nas ce ti isti ostati u sjeni kluba.Nije problem u bakljama i neredima,ali po principu svako ko napravi nesto da taj iskljucivo placa to sto je napravio.Isto u prodavnici ,nemogu ja uzet ciagre a da ih ti platis.invincible1921 je napisao/la:Svaka tekma u LP,al svaka neredi,divljanje navijaca,na svakoj ,al svakoj bakljada velikih razmjera...i onda smo mi seljaci koji se trebaju ugledat na evropu.
A Borac-olimpic.Mancini je napisao/la:A Leotar i Željo?
Tužilaštvo je reklo svoje, nema ŽeljezničaraMancini je napisao/la:Kakvi licemjeri moraju ljudi biti da druge optužuju za kriminal a svoj očiti ne vide.Skoro čitava država se smijala kada je vidjela one snimke iz Trebinja i sada nikom ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.