Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
doći će berbatov 

Pa svi dobri napadaci imali su nastup u ligi prvaka tako da nece imati pravo nastupa na proljece.BigBigBang je napisao/la:Na nase sanse za prolaz uticace i transfer rok, da li ce doci neko pojacanje prije svega napadac? Sreca u nesreci ej ta da Arteta nece igrati prvu utakmicu.
Jedino da Suareza dovedu,al znas i sam da su vece sanse da osvojimo ligu prvaka sa Bendtnerom u napadu nego da dovedemo na zimu Suareza.
1946
Dosad je Wenger napravio jedan dobar potez kupovina Ozila sad je vrijeme za drugi,..Suarez.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Veceras sam sve ocekivao, ali da strepimo da zadnjeg trenutka za prolaz, to nikako nisam. Na nasim igracima se vec vidi velika doza umora i iscrpljenosti, a sezona se tek zahuktava. Veceras smo djelovali nekako tromo i ova igra na nulu nam nikako ne odgovara. Napoli u potpunosti zasluzio pobjedu.
Sto se tice nastavka takmicenja u LP, nekako mi je svejedno koga cemo izvuci i kako cemo odigrati. Trebalo bi pokusati u ligi gurati sto je vise moguce, jer stvarno nam dobro ide.
Sto se tice nastavka takmicenja u LP, nekako mi je svejedno koga cemo izvuci i kako cemo odigrati. Trebalo bi pokusati u ligi gurati sto je vise moguce, jer stvarno nam dobro ide.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Uopšte ne treba praviti halabuku neku oko toga ko će nam doći u LP. Vi jučer pričate o titulu u EPL (pojedini) a danas već spustili gaće kad se samo spomene Real, Bayern, itd.
Ja idalje stojim iza toga da smo u stanju konkurisati za titule samo ako dovedemo još jednog napadača da pomogne Giroudu. A do tad...
Uozbiljite se malo. Wenger je pogriješio, Arteta je začinio situaciju glupim potezima, Napoli to sve iskoristio i eto..
Zaista, al' zaista zar je bitno hoćemo li igrati protiv Zenita ili protiv Reala u 1/8 finala? Više volim što možemo igrati odmah sa jačim timovima, yebeš buraniju njih smo apsolvirali davno.
Priželjkujem PSG.
Ja idalje stojim iza toga da smo u stanju konkurisati za titule samo ako dovedemo još jednog napadača da pomogne Giroudu. A do tad...
Uozbiljite se malo. Wenger je pogriješio, Arteta je začinio situaciju glupim potezima, Napoli to sve iskoristio i eto..
Zaista, al' zaista zar je bitno hoćemo li igrati protiv Zenita ili protiv Reala u 1/8 finala? Više volim što možemo igrati odmah sa jačim timovima, yebeš buraniju njih smo apsolvirali davno.
Priželjkujem PSG.

Volio bi da dobijete Real i da ih nabusite. Prosjek im je ekipa.
Od Suareza nema nista u Januaru.
Dzaba vam sto ste jaki kad imate luzerski mentalitet i da dodjete do finala,opet bi bili drugi,kao i vecerasAllGunsBlazing je napisao/la:Rekao sam jaku ekipu. Bayern to nije.BavaracZenica je napisao/la:
Dobit cete vi popravni sa Bayernom, da ispravite krive drine

Zato ja prizeljkujem mec Arsenal-Bayern,da se mozete fokusirat na ligu,jer bi vas to drugo mjesto odvelo i sljedece godine u LP

nerkolfc je napisao/la:Volio bi da dobijete Real i da ih nabusite. Prosjek im je ekipa.
Jedina prosjecna ekipa tu je Bayo..

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Wenger se ne odbija.nerkolfc je napisao/la:Volio bi da dobijete Real i da ih nabusite. Prosjek im je ekipa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakav grah koristiš?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Evo, ja prvi mislim i reci cu da je Jenki solidan igrac, ne dobar, ali moze biti dobar.Head je napisao/la:Imam jednu molbu za Monologa,ko kaze da je Jenkinson dobar igrac zamolio bih Monologa da istog banuje.
Hvala.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
7 dana odma'.AllGunsBlazing je napisao/la:Evo, ja prvi mislim i reci cu da je Jenki solidan igrac, ne dobar, ali moze biti dobar.Head je napisao/la:Imam jednu molbu za Monologa,ko kaze da je Jenkinson dobar igrac zamolio bih Monologa da istog banuje.
Hvala.

Vidjeli smo na ljeto kako se ne odbija. Mislim stvarno, nakon onakve sapunice i prljave igre da se isti zadrzi sad da ga daju kad je jos potrebniji? Moguce na ljeto, al' u Januaru ne ide nikud.Saurman je napisao/la:Wenger se ne odbija.nerkolfc je napisao/la:Volio bi da dobijete Real i da ih nabusite. Prosjek im je ekipa.
vidim gore neko napiše da bi volio Real u 1/8 finala...i ja bi vjeruj... i da gledam duele Ronaldo VS Carl Jenkinson....mislim da bi Jenkinson poslije toga definitvno shvatio neke stvari , napustio fudbal i otiš'o u "gradsku čistoću"....
A.F.C. Bournemouth!
Desilo se to sto se desilo, jednostavno Wenger je cuvao ekipu za subotnji mec, jer momci iz Man.imaju jedan dan vise za odmora i jednostavno to je razlog ovakve igre, inace u suprotnom da je bilo stani pani gledali bi smo drugi tim na terenu.
Jednostavno vazniji je subotnji mec od nocasnjeg i tu nema dileme.
A sto se tice Jenkija naseg, sjetite se i Ramiza pluvali ste po njemu, trazili prodaju i sl.stvari, a gledajte sada vecina vas lize ono sto je popljuvala, da ne bude u skorijoj buducnosti i sa Jenkijem isto. AW zna bolje nego mi svi zajedno ovdje na forumu. Toliko od mene
Jednostavno vazniji je subotnji mec od nocasnjeg i tu nema dileme.
A sto se tice Jenkija naseg, sjetite se i Ramiza pluvali ste po njemu, trazili prodaju i sl.stvari, a gledajte sada vecina vas lize ono sto je popljuvala, da ne bude u skorijoj buducnosti i sa Jenkijem isto. AW zna bolje nego mi svi zajedno ovdje na forumu. Toliko od mene
Gunner4ever
-
- Kontakt:
Samo sto ej Ramsey dosao kao jedan od najvecih evropskih talenata i koji je dobro igrao od pocetka, slomio je nogu pa se tesko vracao a Jenkison niti je dosao kao kakav talenat, niti je ijednom pokazao neki kvalitet, imao je utakmica u kojima je bio solidan to treba priznati...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pajo šta si mi to blag prema Arteti večeras, o čemu se radi?

Ebo Suareza... Sada na zimu treba pokusati dovesti Draxlera. 40 miliona funti za Shalke bi bilo dovoljno da se dovede. Jeste da ne bi mogao igrati LS ali bi zato dobili dominatnog igraca za narednih 10 godina! Jos kada bi ga Wenger gurnuo u napad kako on sam prizeljkuje! Puffff.
Sada je bitno se okrenuti Cityu. Sagna nece biti spreman, JACK I AARON su odmoreni a Santi,i Mikel pa cak i Kiron su za klupe. I tako da ocekujem protiv njih ovako nesto u subotu:
Flamini---Ramsey
Theo---Ozil---Jack
Sada je bitno se okrenuti Cityu. Sagna nece biti spreman, JACK I AARON su odmoreni a Santi,i Mikel pa cak i Kiron su za klupe. I tako da ocekujem protiv njih ovako nesto u subotu:
Flamini---Ramsey
Theo---Ozil---Jack
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Samo sto mnogi talenti i propadnu, nestanu izgube se u masi, to sto ima talenat nije garancija buduce igracine, i obrnuto. Tako da ja jos u Jenkija polazem velike nade, ni Mert.nema talenta al ima ono sto mu je potrebno da bi bio igracina.BigBigBang je napisao/la:Samo sto ej Ramsey dosao kao jedan od najvecih evropskih talenata i koji je dobro igrao od pocetka, slomio je nogu pa se tesko vracao a Jenkison niti je dosao kao kakav talenat, niti je ijednom pokazao neki kvalitet, imao je utakmica u kojima je bio solidan to treba priznati...
Gunner4ever
I ja se pitam..QUARTERBACK je napisao/la:Pajo šta si mi to blag prema Arteti večeras, o čemu se radi?![]()
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.